Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temmuz Ironmaiden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tribünler boştu ama ben oradaydım, evimin salonunda izler gibi izledim çok güzeldi. Önceki konser saha içindeydim ama tribünde izlemek çok daha keyifli geldi valla bana. Ergen bebe yığınları arasında kalasım yoktu, yeri geldi oturduk yeri geldi ayakta söyledik şarkıları :)
Mesaj tarihi:
ben de bi dahakine tribün yapıcam muhtemelen ya. bi bok göremiyon zaten ayaktayken sahne önü olmadığı sürece.

bi de official merchandise'daki hatuna çok kırgınım. bayrakflama her neyse aldım, bildiğin defolu çıktı ya.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

abi ben bilet alamamıştım önceden, tam konser başlarken kapıda bilet sordum, 150'den 130'a indi de pazarlık etmeye kasamadım; pazarlıkla 100'e de inerdi o ahah

ya saha içi o fiyatlara indi de sahne önü? nassı ya
Mesaj tarihi:
sdfds hadi hadi kıvırma şindi.

ya bi de şeyi anlamıyorum, velev ki 2013 olsun, banane abi? polisle fotoğraf çekildi diye iron maiden sevgisi mi bitecek? gezi'yi destekleyen sanatçıların cd'lerini örtü üstünde kıran şakirtboy gibi mi olalım hepimiz emenike
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

sdfds hadi hadi kıvırma şindi.

ya bi de şeyi anlamıyorum, velev ki 2013 olsun, banane abi? polisle fotoğraf çekildi diye iron maiden sevgisi mi bitecek? gezi'yi destekleyen sanatçıların cd'lerini örtü üstünde kıran şakirtboy gibi mi olalım hepimiz emenike

abiii olayı nereye çektin bir anda dur, öyle bir amaç yok. Iron Maiden'ın yeri ayrı bende, kimse yokken onlar vardı ahah :D Ben resim sadece ilginç geldiği için koydum, özellikle de yorum yaomadım aslında ki şu güzel gecede tadımzı kaçmasın.

Bana adamları büyük ihtimal tanımayan iki polis memuru ile foto çektirmeleri ilginç gelmişti sadece :D
Mesaj tarihi:
Ya valla önümüzdeki 24 ila 48 saat arası Iron Maiden > ülke gündemi benim için.

Patırtı çıkartmasın kimse pls, hele başbakan bir süre açıklama yapmazsa şahane. El-Nusra'ya falan da söyleyin mübarek ayda PYD ile çatışmasın.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ZaugnaKhaldun said:

abi ben bilet alamamıştım önceden, tam konser başlarken kapıda bilet sordum, 150'den 130'a indi de pazarlık etmeye kasamadım; pazarlıkla 100'e de inerdi o ahah

ya saha içi o fiyatlara indi de sahne önü? nassı ya

ben bileti alırken ilk şarkı bitiyordu ama, karaborsacıların da elinde kaldı
Mesaj tarihi:
babam gitti ben gitmedim ya. kafamı çükeyim. gitmez olaydım 2011'deki konsere de buna gideydim.

baya iyiymiş, babam en çok seventh son of a seventh son'ı beğenmiş.
Mesaj tarihi:
konser cok iyiydi. sadece ara vermeden bitse de gitsek der gibi pespese caldilar. bi de seyirci etkilesimi 0 di. bo konus adam bi izleyeciyle muhattap ol biseyler anlat et. anca istanbul turkey dedi dedi gitti.
  • Yeni Oluştur...