Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sevmezdim hiç ön yargılı olarak. Aşk tesadüfleri sever albümünü dinledikten sonra 180 derece değişti fikrim adam hakkında. Rahmet olsun, sevenlerinin başı sağ olsun http://www.youtube.com/watch?v=-8qifzv_F4Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 nilufer en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Şu şarkı efkarsız insana efkar enjekte ediyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sezen Aksu ile Sebahat Abla düeti mükemmeldir. Çok üzüldüm valla. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Bu adamdan bi kere to bid you farewell dinlemek isterdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 paso son dönemde yaptığı egzantrik şeyleri koymuşsunuz http://www.youtube.com/watch?v=l5Sl2CJYhgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=58vJu3b4rqo şu programı canlı izlemiştim, o zaman şu cümleyi kurmuştum. "bu adam ölürse çok insan üzülür" nitekim değeri, diğer büyük sanatçılar gibi öldükten sonra daha çok anlaşıldı. ülkenin büyük bir çoğunluğunun hayranı olmadığı tabiki bir gerçek ama ondan nefret eden insan sayısının az olduğunu söylemek mümkün. kimseye bir atarı gideri yoktu, arabesk anlamda sisteme isyan etmekten başka bir şey yapmadı. bundan dolayı insanların çoğunun gözünde tercih edilmeyen bir arabesk sanatçısıydı. arabesk tarzından başka türde müzik yapanların ona bestelerini okutmaları sanatçılığının ne kadar başarılı ve saygı duyulmaya değer olduğunu gösteriyor. mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yahu arabesk okuyodu fasizanligi apayri bi kafa, muzik evrenseldir ki muslum baba soyledigi her sarkiyi hakkini verek soyliyordu, paramparcayi teoman zorla soyletti, daha sonrada benden kat kat iyi okudu, bu parcayi ben okumam daha babanin olsun dedi Ask tesadufleri sever hani en marjinal albumu, mukemmel bir sesi ve yoruma vardi babanin, olmadi yar ve paramparcadan sonra zaten yapmasi gerekiyordu, yepyeni bir jenerasyonu ve kitleyi hayran etti kendine, hic bu yastan sonra ne maymunluk yapcam diye reddetmedi Arabeskten hoslanmam bende ama muslum baba soylesin en damardan dinleniyor oda, cok nadir cikar boyle sanatcilar hani ki muhtesem guzel bi insandi kisilik olarakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TrVEZVugzNc BİZ BABAYI HER HALİYLE SEVDİK! http://img834.imageshack.us/img834/7315/otsuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ulan 13 yillik karimdan ayrildim sanki, abv nilufer. tesekkurler baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://im.haberturk.com/galeri/2013/03/04/425052/aafb91223d1c18d90f402cc3d301c941_k.jpg?1362393009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Tam senlik post olmuş çip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Shhhst. Sessiz baba ezan okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 allah rahmet etsin. kendini yenilemeyi beceren, komplekssiz pek az sanatçıdan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 "adele "nevermind, i'll find someone like you" dediğinde oooo müslüm gürses "seni deliler gibi seven şu deli gönlüme sen girmesen olur, giren bulunur elbet" deyince auuuwww." denmiş, burdaki elitçiler de okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 lan yalniz someone like you'yu muslum baba soylese acayip olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bakıyorumda müslüm sevenler hep jiletçi tayfası mı sanılıyor ki müslüm seven bir memur, müslüm seven bir gazeteci, mühendis vs vs yok gibi duruyor. Nedir bu müslümde bu kadar insanların iğrendiği, çekindiği, sevmediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bakıyorumda şu an pop listelerinde entel olmak, modern olmak mini etekleri giyen, dekoltenin kralını bırakan içinde seksle alakalı binbir türlü mesajlar verilebilen klipler midir modernlik vs vs vs Şimdi ben müslüm seviyorum dersem ne diye anılırım. Cidden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 gerçek modernlik bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 forumumuzda müslüm baba önyargısı aşılmış genel olarak, benimsenmiş baba. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/35730587.jpg fazıl say bile çelenk yollamış cenazeye: said: Say'ın, asistanı aracılığı ile Teşvikiye Camii'ne yolladığı çelenk dikkat çekerken, bir görevli, "Fazıl Say'ın asistanı aradı dost olduklarını ve çok üzgün olduklarını söyledi" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tam da şarkı söylemeye yeni yeni başlamıştı halbuki... neden ünlü olduğunu kavrayamadıklarımızdandı. sırları ile birlikte gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ünlü olması bazı sanatçıların ünlü olmasından daha belirgin değil midir? Birde ne sırrı adam amerikan ajanımıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 mıdır falan kısımları ayrı yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 midir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar