Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QAbEe4FTr6c
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 3 kere izlemiştim rastgele şimdi cgi diyince çaktım ahahhahaha
Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 çikoltada kız kadar güzelse reklam 10 numero
kek Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 cgi denmese anlamazdım ben bunun animasyon olduğunu...
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 utsukushi http://www.bio27.com/wp-content/images/Audrey-Hepburn-2007.jpg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 oha lan, ne para dökmüşlerdir de muhteşem olmuş
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 baya başarılı. sanki kadın dışındaki insanlar cgi değil sanki. Çok gerçekçi, sanki normal kayıt gibi. Belki de öyledir.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 cgı animasyon demek değilki bilgisayar ortamında yapılmış öğeler var demek atıyorum arka plan belki öledir veya yeşil perdede yapmışlardır bazı şeyleri
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ben normal kayıt üzerinde oynadılar diye düşündüm, hani renklendirmişlerdir ufak tefek araya gci sıkıştırmışlardır, eski filmlerdeki hareketleri kes-yapıştır yapmışlardır fln
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Birebir benzeyen birini bulmuslardir dedim once ama boyle guzellik Dunya'ya bir kere gelir.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 evcil hayvan olarak besleyebilirim geceleri beraber yatarız falan bensiz uyuyamaz ah ah
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Sleeping With Sirens - If I'm James Dean, Then You're Audrey Hepburn http://www.youtube.com/watch?v=poZLiypLJzQ
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 BabacumMostors said: ben normal kayıt üzerinde oynadılar diye düşündüm, hani renklendirmişlerdir ufak tefek araya gci sıkıştırmışlardır, eski filmlerdeki hareketleri kes-yapıştır yapmışlardır fln aynen bu kafayı yatırması falan otobusten ınıperken falan footage,mesela. ama cgi olan yerlerde patlamıslar bariz
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yalnız bayağı iyi ya, ben garipseyemedim yani. kim olduğunu bilmesem gerçek sanırdım herhalde. niye garbage'a açıyorsunuz böyle şeyleri meh
cantug Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Çirkin adamları yapamamışlar CGI ile :) çünkü fazla güzel oluo haha adamlar normal otobüsteki kalabalik cgi kız başkası ama maskesi var yeşil motorlu adam gerçek ve gidiyor... araba filanda hiç hareket etmiyor cgi onlar okadar. Tüm mekan cgi bazi ayrıntılar gerçek focus lu olanlar. Bukadar :)
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hepburn'unde baya bı kısmı footage zaten olmadığı yerlerde catlamıs işte zaten. güzel composion olmus
Somon Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bunu cgisizde yaparsınız ki iyi para harcayarak stüdyoda
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hepburn'un benzeri bile daha dunyaya gelmemisken nasil olacak o? O degil de, Breakfast at Tiffany's izliyorum bu aksam sirf bu reklam yuzunden, cikolatayi da buldugum yerde alirim. Reklam reklam olarak super yani, markette bu cikolatadan gorup de gececek bir suru insan alir artik. Yillar sonra bile etkisi devam edecek, kendi kendine viral olacak bir reklam. Adamlar reklamcilik odullerini dahi toplayabilir.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 benc eunutulur gider. menım merak ettım hepburnun ebnzerliği kiminelindeymiş, aliesinemi warnerbrossamı bayılmıslar paraları
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Yalnız bi tek bana disney animasyonu gibi geldi galiba :D sdfsd ortamdan fazla ayrık ışıklandırma falan olmuş sanki ya
Öne çıkan mesajlar