aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yoo yere kustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yerin cücesi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 arkadaş grubu üniversitenin bahçesinde falan oturuyoruz muhabbet vs. tanımadığım insanlar da var. bi tane de kız var hoş bişey böle ikili muhabbet ediyoruz falan, grup orda kendi muhabbetini biz kendi muhabbetimizi çeviriyoruz. 2 saat sonra kalktık çay falan içelim diye içeri geçicez, yürürkene muhabbete devam ediyoruz biz. o sırada benim pantolon oradaki dikenli otlara falan takıldı, abi ben böyle bi yırtılma görmedim. hani bi sonraki aşaması direk götümden düşmesidir. götümden düşmedi ama malın %75'i meydanda. hani çok dalga geçmediler ama kaderimi silkiyim dedim güzel kız bulmuşum, güzel muhabbet dönüyor, başıma gelene bak. sonra mecburen eve gittim, çay da yalan oldu kız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 %75'i yetememis demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Olsa da buraya yazmazdım sanırım. Bilenlere suikast falan da düzenletirdim. Belki düzenletmezdim ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ne güzle yazcak komik bir şey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hangisini yazsam karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Benimde yok ln yer yarılsa içine girsem dediğim an, ama yalan sölerim isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 İş güvenliği ile ilgili departman amirlerine mail atıyorum ekteki tabloyu zamanında doldurun beni kızdırmayın diye. Ama ekte ilgili tablo yerine bugünkü taslak ödeme planı gidiyor. Ccde heralde bütün şirket var. İş güvenliği ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 seneler önce bi yakının cenazesine gittim bi vakitler.. şöyleydi böyleydi diye konuşurken rahmetli normalde genç yaşta trafik kazasına kurban gitti bende tanıdık ortam falan diye rahat rahat konuşurken dayının biri hayırdır genç sen kimsin kimlerdensin diyince.. ben nedendir bilinmez; -amca ben telef olan gencin eski bir arkadaşıyım demiştim sonrasında adamla yaklaşık bi 30 saniye süren sessizlik yaşamıştık. hala neden öyle dediğimi bilmiyorum ama telef telef telef telef diye kafamın içinde yankılanırken ben keşke kal ort por çekebilsek ya la diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bi gün sokakta yürürken pipim mermer gibi oldu, dedim ki yer yarılsa da içine girsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Saeros said: bi gün sokakta yürürken pipim mermer gibi oldu, dedim ki yer yarılsa da içine girsemasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Black_Lupin said: seneler önce bi yakının cenazesine gittim bi vakitler.. şöyleydi böyleydi diye konuşurken rahmetli normalde genç yaşta trafik kazasına kurban gitti bende tanıdık ortam falan diye rahat rahat konuşurken dayının biri hayırdır genç sen kimsin kimlerdensin diyince.. ben nedendir bilinmez; -amca ben telef olan gencin eski bir arkadaşıyım demiştim sonrasında adamla yaklaşık bi 30 saniye süren sessizlik yaşamıştık. hala neden öyle dediğimi bilmiyorum ama telef telef telef telef diye kafamın içinde yankılanırken ben keşke kal ort por çekebilsek ya la diye düşünüyordum. telef telef telef telef telef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar