Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyircisiz maçta ceza. dünyada ilk?

Wyand

Öne çıkan mesajlar

adam hem email adresini ifşa edip sonra laf yiyince görünür yapıyor, hem de bunca olan şeye rağmen saçma sapan konuşuyor üstüne üstelik lamerlik, salaklıkla suçluyor. neyden mahrum olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım.
ban atarsan kendine de atmak zorundasın onu da bildireyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ordu maçın ı fenerbahçe alsaydı burda 100 sayfa tarlalar sürüldü aziz ilk yarı sonunda soyunma odasına indi diye topic olurdu. Ama onu konuşmak yerine Fenerbahçe'nin cezasını konuşmak bir çok 6S'li için çok daha önemli. Çünkü onlar temizdir hep. Cezayı aldık çekecek biziz, sizin çenenize vuran nedir anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben alinmadim ki, ayrica ben cok ceza aldim benzer seylerden. Direk ban olmasa da bölüm cezasi etc... Aptalca post dedim diye mesajim silindi bi bölümden bir de uyarildim daha bu hafta :)

Ne bileyim sert ciktin bence onu söyledim sadece. Bu arada siki yönetimi bilmem de catir catir haftalik falan ceza verdiginiz döneme yaklassaniz daha iyi olabilir.

Konuya girmisken su zaaa muhabbetini de yasaklayin ya cok lamer duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Şu ordu maçın ı fenerbahçe alsaydı burda 100 sayfa tarlalar sürüldü aziz ilk yarı sonunda soyunma odasına indi diye topic olurdu. Ama onu konuşmak yerine Fenerbahçe'nin cezasını konuşmak bir çok 6S'li için çok daha önemli. Çünkü onlar temizdir hep. Cezayı aldık çekecek biziz, sizin çenenize vuran nedir anlamıyorum.

6s gibi komiklikler yasak forumda. Unal Aysal devre arasinda soyunma odasina inmedi herif cekti gitti mactan. Hayir FB nin ceza almasi her zaman konu olur konusulur bunda gocunucak ne var neyin tribindesin, gs bjk icin de gecerli ayni sey. Yarin FT nin cezasi aciklaninca bakarsin konusuna kimler neler yaziyor.

Ki bu olay bildigin komik , seyircisiz macta seyirci olayindan ceza almayi basardiniz tarihte baska yoktur büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem öyle ben de bi genel uyarı yapayım, millete özel mesajla bol keseden atarken o mesajların kaydedildiğini unutmayın. İki yorum yaptık diye ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok, relax.

Cezayı UEFA verdi. UEFA. Roket Adam veya Akito veya bir başkası değil. Twitter'da Fenerbahçelilerin yazdıklarını foruma aktarmak da suç değil, adı üstünde, FENERBAHÇELİLER yazmış. Sinirlenen kendi taraftarına sinirlensin.

Sıradışı bir olay, dolayısıyla insanlar konuşacak edecek. Deal with it. Son mesajımdır bu konuya.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

yekeyeke said:

6s gibi komiklikler yasak forumda. Unal Aysal devre arasinda soyunma odasina inmedi herif cekti gitti mactan. Hayir FB nin ceza almasi her zaman konu olur konusulur bunda gocunucak ne var neyin tribindesin, gs bjk icin de gecerli ayni sey. Yarin FT nin cezasi aciklaninca bakarsin konusuna kimler neler yaziyor.

Ki bu olay bildigin komik , seyircisiz macta seyirci olayindan ceza almayi basardiniz tarihte baska yoktur büyük ihtimalle.

Ünal inmediyse kimse inmemiştir o zaman sorun yok. Ordu başkanı da Galatasaray üyesiydi, istifa etti gene sorun yok. Her şey süper yani :). Tamam içimize sindi olay temiz.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

goller jeneriklik olunca gıkınız çıkamıyor tabi yoksa sizi de görürdük. şikeniz tescillenmiş, o leke sürülmüş bir kere. 90+'da topsuz alanda olan pozisyonda kıytırık bir harekete hakem eyyamlarıyla 3 puan almıyoruz sizin gibi :)

6S muhabbetlerini de antu forumlarında yap istersen hadi
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

yekeyeke said:

goller jeneriklik olunca gıkınız çıkamıyor tabi yoksa sizi de görürdük. şikeniz tescillenmiş, o leke sürülmüş bir kere. 90+'da topsuz alanda olan pozisyonda kıytırık bir harekete hakem eyyamlarıyla 3 puan almıyoruz sizin gibi :)

6S muhabbetlerini de antu forumlarında yap istersen hadi

Hangi şike tescillenmiş, nerde cezası kim vermiş ne anlatıyorsun kardeş :)? Antucom'u bilmem de burda da oldboyz furyası var demek ki, neden üzüldünüz 6 ile S yan yana gelince? Madem barışıksınız takımınızla deal with it nolur ki? Senin takımının eyyamları çok farklı sanki de, Haluk Ulusoy dönemini de biliriz, sen ufaksın herhalde, hatırlayamadın.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasim ne diyosun? GS sike mi yapti Ordu macinda? Hakem mi satin aldi nedir yani anlatmaya calistigin? Bildigin bisey varsa polis savci orda git sikayet et eksik kalma.

Unal indi diyosun inmedi diyoruz oranin gediklisi sizin baskan dedik.
Ordu baskani kongre üyesi dediniz hayir Ordu'da secilince birakti GS'yi dedik, hala FB kongre üyesi olan Sivas baskanini gösterdik Aziz Yildirim'in mapus arkadasi sikeden.

Hayir neyi anlatmaya calisiyosun ki?

@yekeyeke
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Arkadasim ne diyosun? GS sike mi yapti Ordu macinda? Hakem mi satin aldi nedir yani anlatmaya calistigin? Bildigin bisey varsa polis savci orda git sikayet et eksik kalma.

Unal indi diyosun inmedi diyoruz oranin gediklisi sizin baskan dedik.
Ordu baskani kongre üyesi dediniz hayir Ordu'da secilince birakti GS'yi dedik, hala FB kongre üyesi olan Sivas baskanini gösterdik Aziz Yildirim'in mapus arkadasi sikeden.

Hayir neyi anlatmaya calisiyosun ki?

@yekeyeke

2 lafı duyunca hemen sinirlendin, 15 sayfa fener goygoyu yapınca adam sinirlenince bıdı bıdılanıyosunuz. Ne gereksiz hareketler. Ordu'da seçilince üyeliği bırakınca artık gs sempatizanı da mı olmuyor. Takımı galatasaray adamın, fener maçlarında ekstra prim de koyuyor daha çok motive de ediyor takımını, bu ne peki normal mi? "Amaaan canım belgesi yok nolcak asılın dediyse maça", bırakın bu işleri, herkes kendi takımına baksın. Sütten çıkma ak kaşıkmış gibi ahkam kesmeyin de Riera'ya çıkmayan kırmızı kartın, kendini dansöz gibi yere atıp penaltı kazanan Arif'in Burak'ın hesabını sorun kendi takımınıza. Anca kendinize yontarsınız adaleti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...