Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyircisiz maçta ceza. dünyada ilk?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bu ucuz bir şey de değilmiş ya, tanesi 90 liraya falan satılıyor deniz malzemeleri satışçılarında. en az 100 tane falan atmışlar, belli ki büyükbaşlardan biri 'desteklemiş' el altından.
Mesaj tarihi:
futbol fanatikleri ciddi anlamda kıtlar ya. hakaret edecem şimdi de hem ban riski var hem de bölümden alınan çıkabilir falan. yazık. topluluğun verdiği boktanlıktan öte bir şey var bunların gerizekalılığında.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

abi bu ucuz bir şey de değilmiş ya, tanesi 90 liraya falan satılıyor deniz malzemeleri satışçılarında. en az 100 tane falan atmışlar, belli ki büyükbaşlardan biri 'desteklemiş' el altından.

telegol de vardı bu
16bin tl GFB ye kulüpten gitmiş takvim muhabbetleri falan o parayla yapılmış diyollardı
Mesaj tarihi:
uefa disiplin komitesi

dolandırıcılıktan 2 yıl ceza alan Gs li popescu
Trabzonspor avukatı Levent Bıcakcı

ve FB yi uefa ya sıkayet eden galatasaraylı Ilhan Helvacı var,

şaşırmamak lazım.

ilhan helvacı icin eksiye yazmıslar lol

"fenerbahce aleyhine calisan, fenerbahce'yi gecen sene sampiyonlar ligi'ne gondermeyen tff'de bulunan, uefa'nin tff'ye gonderdigi mektuplari aylarca saklayan sonra ortaya cikinca kaybolan ortalama bir fransiz liseli galatasarayli."
Mesaj tarihi:
ahahhahahah UEFA DA FENERBAHÇE DÜŞMANI diye ağlamak gerçekten büyük eziklik ya. maçın canına okumuşsunuz, milletin hayatına kast etmişsin dışarıdan, hesapta trolleyeceksin diye tarihi ceza yemişsin, gelip 'gsli popescunun 4. kuşak akrabasının dayısı var uefa disiplin kurulunda' gibi laflar ediliyor.

neyse ben alışkın değilim futbol forumlarına, çekileyim. bu gerçekten yılın futbol olayı olabilir adsfgdhhgfdfs
Mesaj tarihi:
Ya tamam da Zegna, sütten çıkmış ak kaşık da değilsiniz hani. O kadar da değil abi.

Art niyetliymiş. Atma abicim o fişekleri. Koyma siyah çelenk falan. Ohooo. Hem parası yok hem şeyi büyük.
Mesaj tarihi:
ben zaten onlara bisi demiyorum, bildigin hayvanlık ama tekrarında men cezası fılan ne abi?

nerde var boyle bisi?

kapatma cezası verirsin ya da para cezası verirsin. su yaptırımın abartı oldugunu dusunmemek sacma.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

uefa disiplin komitesi

dolandırıcılıktan 2 yıl ceza alan Gs li popescu
Trabzonspor avukatı Levent Bıcakcı

ve FB yi uefa ya sıkayet eden galatasaraylı Ilhan Helvacı var,

şaşırmamak lazım.

ilhan helvacı icin eksiye yazmıslar lol

"fenerbahce aleyhine calisan, fenerbahce'yi gecen sene sampiyonlar ligi'ne gondermeyen tff'de bulunan, uefa'nin tff'ye gonderdigi mektuplari aylarca saklayan sonra ortaya cikinca kaybolan ortalama bir fransiz liseli galatasarayli."

qq moar

yada title ver lol
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ahahhahahah UEFA DA FENERBAHÇE DÜŞMANI diye ağlamak gerçekten büyük eziklik ya. maçın canına okumuşsunuz, milletin hayatına kast etmişsin dışarıdan, hesapta trolleyeceksin diye tarihi ceza yemişsin, gelip 'gsli popescunun 4. kuşak akrabasının dayısı var uefa disiplin kurulunda' gibi laflar ediliyor.

neyse ben alışkın değilim futbol forumlarına, çekileyim. bu gerçekten yılın futbol olayı olabilir adsfgdhhgfdfs

gel bırakalım burayı roketçim. plebler futbol tartışsın.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

E-Posta:
[email protected]

mail adresin suymus, [email protected] u ekle de sorunun neyse cozeyim, yoksa random admine laf atayım prim yapayım lamerligini bırakıver.

ya da om at ordan cozeyım sorununu.

sdfs mail sallamasyon yazdığım bir şey de ne admini ne primi? bu kadar mı butthurtsün ya. mail falan ifşa etmiş bide aklınca sdfsdfss roket haklı beyler futbol kafası çok fena abondon thread.

PRIM YOPMOYO COLOSMYN UEFA BOZO DUSMON
Mesaj tarihi:
Akito said:

"roket adam" said:

gel bırakalım burayı roketçim. plebler futbol tartışsın.

aynen. futbol çok köylü işi ya. bilim tekniğe geçiyorum ben.
Mesaj tarihi:
@zegna: hocam şu disiplin kurulu üyelerinin listesinin falan olduğu bi yer var mı? levent Bıçakcı tahkim kurulu üyesi diye biliyorum. Gerçekten üyeler bunlarsa, yer yerinden oynar abi bu ne saçmalıktır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...