Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Moriarty rica etmiş şu twitleride koyalım, gfb sebep oldu bide sıvıyor. http://c1302.hizliresim.com/16/v/kl0sj.jpg http://c1302.hizliresim.com/16/v/kl0su.jpg
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 BATE maçı. https://pbs.twimg.com/media/BDtt9XjCAAE7chs.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Cipetpet said: Ali kıran baş kesenmi abi uefa ?ben olsam azizin yerinde kupadan çekilirim döt gibi ortada kalsın verdikleri ceza,ne lan bu ahahahahhaha
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi bu ucuz bir şey de değilmiş ya, tanesi 90 liraya falan satılıyor deniz malzemeleri satışçılarında. en az 100 tane falan atmışlar, belli ki büyükbaşlardan biri 'desteklemiş' el altından.
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 evet. hep galatasarayin parmagi var..
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 futbol fanatikleri ciddi anlamda kıtlar ya. hakaret edecem şimdi de hem ban riski var hem de bölümden alınan çıkabilir falan. yazık. topluluğun verdiği boktanlıktan öte bir şey var bunların gerizekalılığında.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 "roket adam" said: abi bu ucuz bir şey de değilmiş ya, tanesi 90 liraya falan satılıyor deniz malzemeleri satışçılarında. en az 100 tane falan atmışlar, belli ki büyükbaşlardan biri 'desteklemiş' el altından. telegol de vardı bu 16bin tl GFB ye kulüpten gitmiş takvim muhabbetleri falan o parayla yapılmış diyollardı
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Öyleyse eğer Fener kendi bacağına mermi değil top atışı yapmış.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ya 90 liraya satılan testi mesti yapılmış alabileceğin en kalitelisi. gidip çin malından almışlardır bizimkiler
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 uefa disiplin komitesi dolandırıcılıktan 2 yıl ceza alan Gs li popescu Trabzonspor avukatı Levent Bıcakcı ve FB yi uefa ya sıkayet eden galatasaraylı Ilhan Helvacı var, şaşırmamak lazım. ilhan helvacı icin eksiye yazmıslar lol "fenerbahce aleyhine calisan, fenerbahce'yi gecen sene sampiyonlar ligi'ne gondermeyen tff'de bulunan, uefa'nin tff'ye gonderdigi mektuplari aylarca saklayan sonra ortaya cikinca kaybolan ortalama bir fransiz liseli galatasarayli."
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ahahhahahah UEFA DA FENERBAHÇE DÜŞMANI diye ağlamak gerçekten büyük eziklik ya. maçın canına okumuşsunuz, milletin hayatına kast etmişsin dışarıdan, hesapta trolleyeceksin diye tarihi ceza yemişsin, gelip 'gsli popescunun 4. kuşak akrabasının dayısı var uefa disiplin kurulunda' gibi laflar ediliyor. neyse ben alışkın değilim futbol forumlarına, çekileyim. bu gerçekten yılın futbol olayı olabilir adsfgdhhgfdfs
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ya tamam da Zegna, sütten çıkmış ak kaşık da değilsiniz hani. O kadar da değil abi. Art niyetliymiş. Atma abicim o fişekleri. Koyma siyah çelenk falan. Ohooo. Hem parası yok hem şeyi büyük.
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ben zaten onlara bisi demiyorum, bildigin hayvanlık ama tekrarında men cezası fılan ne abi? nerde var boyle bisi? kapatma cezası verirsin ya da para cezası verirsin. su yaptırımın abartı oldugunu dusunmemek sacma.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Zegna said: uefa disiplin komitesi dolandırıcılıktan 2 yıl ceza alan Gs li popescu Trabzonspor avukatı Levent Bıcakcı ve FB yi uefa ya sıkayet eden galatasaraylı Ilhan Helvacı var, şaşırmamak lazım. ilhan helvacı icin eksiye yazmıslar lol "fenerbahce aleyhine calisan, fenerbahce'yi gecen sene sampiyonlar ligi'ne gondermeyen tff'de bulunan, uefa'nin tff'ye gonderdigi mektuplari aylarca saklayan sonra ortaya cikinca kaybolan ortalama bir fransiz liseli galatasarayli." qq moar yada title ver lol
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 "roket adam" said: ahahhahahah UEFA DA FENERBAHÇE DÜŞMANI diye ağlamak gerçekten büyük eziklik ya. maçın canına okumuşsunuz, milletin hayatına kast etmişsin dışarıdan, hesapta trolleyeceksin diye tarihi ceza yemişsin, gelip 'gsli popescunun 4. kuşak akrabasının dayısı var uefa disiplin kurulunda' gibi laflar ediliyor. neyse ben alışkın değilim futbol forumlarına, çekileyim. bu gerçekten yılın futbol olayı olabilir adsfgdhhgfdfs gel bırakalım burayı roketçim. plebler futbol tartışsın.
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 titlei baskasına verdim sesi hamsiden geldi, nası olacak bu işler. trabzonlusundur bide sen simdi :D
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 title bahane göz yaşların şahane
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Zegna said: trabzonlusundur bide sen simdi :D şu soru çok geliyor. ilk postuma bakarsanız hamsiliplav yapan yer arıyordum username'i ondan koydum öyle kaldı trabzonla falan alakasız
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 takimini cok seven koruyan galatasarayli hemen oldboyz oluyo sdfg
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 E-Posta: [email protected] mail adresin suymus, [email protected] u ekle de sorunun neyse cozeyim, yoksa random admine laf atayım prim yapayım lamerligini bırakıver. ya da om at ordan cozeyım sorununu.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bu arada fenere men cezası vereceklerini sanmıyorum. göz korkutma o
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Zegna said: E-Posta: [email protected] mail adresin suymus, [email protected] u ekle de sorunun neyse cozeyim, yoksa random admine laf atayım prim yapayım lamerligini bırakıver. ya da om at ordan cozeyım sorununu. sdfs mail sallamasyon yazdığım bir şey de ne admini ne primi? bu kadar mı butthurtsün ya. mail falan ifşa etmiş bide aklınca sdfsdfss roket haklı beyler futbol kafası çok fena abondon thread. PRIM YOPMOYO COLOSMYN UEFA BOZO DUSMON
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Akito said: "roket adam" said: ahahhahahah UEFA DA FENERBAHÇE DÜŞMANI diye ağlamak gerçekten büyük eziklik ya. maçın canına okumuşsunuz, milletin hayatına kast etmişsin dışarıdan, hesapta trolleyeceksin diye tarihi ceza yemişsin, gelip 'gsli popescunun 4. kuşak akrabasının dayısı var uefa disiplin kurulunda' gibi laflar ediliyor. neyse ben alışkın değilim futbol forumlarına, çekileyim. bu gerçekten yılın futbol olayı olabilir adsfgdhhgfdfs gel bırakalım burayı roketçim. plebler futbol tartışsın. aynen. futbol çok köylü işi ya. bilim tekniğe geçiyorum ben.
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 @zegna: hocam şu disiplin kurulu üyelerinin listesinin falan olduğu bi yer var mı? levent Bıçakcı tahkim kurulu üyesi diye biliyorum. Gerçekten üyeler bunlarsa, yer yerinden oynar abi bu ne saçmalıktır.
Öne çıkan mesajlar