Xenus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1925336.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 O paraşütü atanların bulunup cezalandırılmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 onumuzdeki 5 ay icinde fbli taraftar intiharlari gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ali kıran baş kesenmi abi uefa ?ben olsam azizin yerinde kupadan çekilirim döt gibi ortada kalsın verdikleri ceza,ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ahahah çipet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 mokoko said: meireles'in 3 maç cezası daha büyük yalan zaten. verilmese miydi o harekete ceza¿ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 vermemeleri lazim meyrelese ceza; adamin cocugu var, cocuguna ne diyecek sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Cipetpet said: Ali kıran baş kesenmi abi uefa ?ben olsam azizin yerinde kupadan çekilirim döt gibi ortada kalsın verdikleri ceza,ne lan bu aynen.. muhtemelen uefa da "nolur cekilmeyin" diye klup binasini ziyaret eder. sunu unutmayin, galatasaray da dahil uefanin pek bi tarafinda degil turk takimlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Meireles'e verilen ceza , Türkiye ekonomisindeki gelişimleri gıpta ile izleyen Avrupa'lıların bunu engelleme girişimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 keşke emre çıkıp 2 ırkçılık yapsaymış. lazio'nun yapıpta bizim yapmadığımız tek şey o kalmış. ırkçılık demek ki ceza indirimi sağlayan bişi. keşke birileri ırkçılık yapsaymışta 1 sene ceza yerine 1 maç daha saha kapama alsaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 mokoko said: ben hayatımda bu kadar büyük çifte standart görmedim arkadaş. inter milan maçında dida'nın kafasına meşale atmışlardı. ordan sora kaç maç ceza aldı acaba evsahibi? şampiyonlar liginden atıldılar mı? bu seneki lazio maçlarının neredeyse hepsindr ırkçı tezahürattan ceza geldi. 3 kez üstüste hemde. avrupa liginden atıldılar mı? böyle bi saçmalık yok. meireles'in 3 maç cezası daha büyük yalan zaten. lazio'ya daha ağır ceza vermişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 lan en dandik kırmızı kart zaten 2 maç ceza gerektiriyor(biri kırmızıyı aldığı maç olacak şekilde). meireles'e 3 vermişler sadece. öpüp başınıza koymanız lazım, yalan diyeceğinize. düşmanına vurur gibi vurdu adam lan arkadan. işaret fişeği olayına diyecek laf bulamıyorum, psikolog lazım yapan arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 vaperon said: Borlach ben ne diyorum abi? İki sene ceza demedim ki Pardon hacıt. Önceki postları okurken karıştı hatlar :) Artık çok sıkı güvenlik önlemleri alınacak yapılacak bişey yok. Ama itiraz sonrası cezanın değişeceğini düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 uefa tahkiminin başında emre'nin avukatı yok ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 fener şu olaylarda en leş takım hani şu yaptıklarını başka takımlar yapmış olsaydı dünyanın cezası gelirdi. Şike yapıldı ceza almadı emre nin yemediği nane yok zaten adam hep korunuyor. Şu olaylardan sonra ne bekliyordunuz gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Gecmis olsun ne diyeyim. Seyircisiz macta yapilan dis olaya seyirci cezasi verilmemeliydi. Para cezasi verilebilirdi. Ama 1 yillik men karari gecen yilin intikami gibi adeta. Adamlar Avrupa'da bize 1 ceza vermeye kararliydi zaten. Aziz artik Avrupa'dan cekildigimizi mi soyler ne yapar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bu yazılanlar dışında dışarıdan atılan meşale olayını çıkıp plzen maçı sırasında bi başka takım taraftarı yapsa nolucak peki? gayet yapılabilir bişi çünkü. o fişekler baya uzaktan ateşlenebilir şeyler. birazda şansla gayet sahanın içine düşürürler. ztn paraşüt bağlayınca iyice süzülüyolar havada görüldüğü gibi. çok mantıklı gerçekten stadda olmayan bi olaydan dolayı takımı cezalandırmak. yarında çıkıp takım için yapılan yürüyüşlerdeki olaylardan dolayı 3 maç seyircisiz ve 13 sene men falan verirlerse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ahahaha! yemin ediyorum zegna büyük adam. boşa vermemiş o taytılları. tamam nefretinizi kustunuz. gidin kumunuza geri dönün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 vecihi operasyonuymuş gfb de yapılan organizasyonun ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 QQ moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi cas ı ması yok mu bu işin konuşun halledin uefa gavura vurur gibi vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 applev0dka said: Rewendor said: Futbolla alakası ne derseniz, futbolda hep futbolla alakalı şeyler olsa Sabri'nin yeri olmazdı. Konusu geçti diye şeyettim. ahah Sabri kadar taş düşsün kafanıza e mi? :) Bıkmadılar usanmadılar arkadaş yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 onlara gore gavur zaten? sffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Çekilsin aziz kendi ligimizi kuralım world champions cup ,lig hariç muhatap olmayalım.parayla ezelim uefayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 özgür suriye ligini kursun aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar