Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyircisiz maçta ceza. dünyada ilk?

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Cipetpet said:

Ali kıran baş kesenmi abi uefa ?ben olsam azizin yerinde kupadan çekilirim döt gibi ortada kalsın verdikleri ceza,ne lan bu

aynen.. muhtemelen uefa da "nolur cekilmeyin" diye klup binasini ziyaret eder.

sunu unutmayin, galatasaray da dahil uefanin pek bi tarafinda degil turk takimlari :)
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ben hayatımda bu kadar büyük çifte standart görmedim arkadaş. inter milan maçında dida'nın kafasına meşale atmışlardı. ordan sora kaç maç ceza aldı acaba evsahibi? şampiyonlar liginden atıldılar mı?

bu seneki lazio maçlarının neredeyse hepsindr ırkçı tezahürattan ceza geldi. 3 kez üstüste hemde. avrupa liginden atıldılar mı?

böyle bi saçmalık yok.

meireles'in 3 maç cezası daha büyük yalan zaten.

lazio'ya daha ağır ceza vermişler işte
Sosyal ağlarda paylaş

lan en dandik kırmızı kart zaten 2 maç ceza gerektiriyor(biri kırmızıyı aldığı maç olacak şekilde). meireles'e 3 vermişler sadece. öpüp başınıza koymanız lazım, yalan diyeceğinize. düşmanına vurur gibi vurdu adam lan arkadan.

işaret fişeği olayına diyecek laf bulamıyorum, psikolog lazım yapan arkadaşlara.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazılanlar dışında dışarıdan atılan meşale olayını çıkıp plzen maçı sırasında bi başka takım taraftarı yapsa nolucak peki?

gayet yapılabilir bişi çünkü. o fişekler baya uzaktan ateşlenebilir şeyler. birazda şansla gayet sahanın içine düşürürler. ztn paraşüt bağlayınca iyice süzülüyolar havada görüldüğü gibi.

çok mantıklı gerçekten stadda olmayan bi olaydan dolayı takımı cezalandırmak.

yarında çıkıp takım için yapılan yürüyüşlerdeki olaylardan dolayı 3 maç seyircisiz ve 13 sene men falan verirlerse şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...