ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 paraşütlü deniz fişeğiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 forgiver said: http://tv.haberturk.com/hikaye-degil-gercek/video/sahaya-inen-parasutlu-fisekler/84135 bildiğin askeri mühimmatmış lan ben de bir şey zaaeniyordum kesin aziz yıldırım nato stoklarından dağıttı ne askerisi, git deniz malzemeleri satan yerden 30 liraya alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi ahahahsfsdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi ne güzel ülkeyiz, ne güzel kafamiz var ya :D yemin ediyorum numunelik ırkız, uzaylılar gelse ilk bizi kacirir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 toggie said: benjani said: meşaleden ceza alan tek kulüp biziz herhalde, söylemek istemiyorum ama kasıtlı veriyorlar artık. ulan seyircinin cıkardıgı olaylar yuzunden seyircisiz oynanan macta, sahaya saha dısından madde attınız. ne kastından bahsediyosun sen? ulan meşale yaktık diye ceza aldık, avrupalılar her maç da yakıyor niye onlar almıyor diyorum.daha nasıl anlatabilirim bunu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bu gemilerde kullanılan paraşütlü işaret fişaği çok ciddi bir SILAHtır. İmhası, expire olanların elden çıkartılması falan hep kurallara bağlı. Karada atılması ise ciddi tehlike yaratabilir, sadece denizde kullanılmak için tasarlanmış bir acil durum aracı cünkü. 90 Km hızla çıkar. 300 Metre yükselir. 750 C Sıcaklıkla yanar. sönmez. Çevresini tutuşturabilir. Oyuncak değil kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BEIlne1CQAAzc9h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 benjani said: toggie said: benjani said: meşaleden ceza alan tek kulüp biziz herhalde, söylemek istemiyorum ama kasıtlı veriyorlar artık. ulan seyircinin cıkardıgı olaylar yuzunden seyircisiz oynanan macta, sahaya saha dısından madde attınız. ne kastından bahsediyosun sen? ulan meşale yaktık diye ceza aldık, avrupalılar her maç da yakıyor niye onlar almıyor diyorum.daha nasıl anlatabilirim bunu sana. ahahaha ciddi olamazsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 benjani said: toggie said: benjani said: meşaleden ceza alan tek kulüp biziz herhalde, söylemek istemiyorum ama kasıtlı veriyorlar artık. ulan seyircinin cıkardıgı olaylar yuzunden seyircisiz oynanan macta, sahaya saha dısından madde attınız. ne kastından bahsediyosun sen? ulan meşale yaktık diye ceza aldık, avrupalılar her maç da yakıyor niye onlar almıyor diyorum.daha nasıl anlatabilirim bunu sana. şikeye ceza verememesinin (RTE falan iyi siyaset yürüttü o süreçte) kuyruk acısı var uefanın. konu fener olunca kilitliyorlar en ufak olayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Onu diyecektim, RTE nin korkusundan fenere şikeden ceza veremediler, fırsat oldukça ufak ufak giydiriyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 said: SON DAKİKA: UEFA, iki yıl içinde saha olayı yaşandığı taktirde Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men edeceğini açıkladı. ( NTV Spor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bir dha yaşanırsa men geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 benim hala anlamadığım şey 2 tane manyak old boyz çıktı geldi seneye atıyorum uefa maçında 2-3 tane salladı bunlardan stad dışından, cezayı yine biz alıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi o noktaya geldikten sonra kim napmış bir şey farkeder mi? yarın plzen maçında bi olay patlar ohop güle güle. zamanında önünü kesmek lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Şikedendir şikeden. Herkeş fenere karşı ya, ondandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 benim anlamadığım da kararın açıklaması nedir. Fenerbahçe gökyüzünden içeri atılan bir şeyin güvenliğini nasıl alabilir, kararı verirken ne deyip de vermiş bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi kufurunde engeleni fenerbahce yonetimi alamaz sonuc olarak oyle dusunme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi kafanız mı güzel? "meşale yakmak" =/= "sahaya yanıcı madde atmak" siz bildiğiniz çıkartma yaptınız sşdafksjafd paraşüt ne lan ahahaha. komiksiniz vallahi. ki bu sahaya yabancı madde muhabbetinden daha yakın zamanda trabzon da yedi ceza dikkat çekerim. adamlar dio işte efendi gibi maçı etkilemeyecek şekilde tribün şovunuzu yapın. ama fenerbahceliler rahatsız hemen EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ moduna girip batırıyorlar. hatırlatırım bir gs maçında tribünleri yakmışlardı, daha geçen yıl bayrak şov yapayım derken insanları yaraladılar 3d kareografide. kabul edin beceremiyorsunuz üstüne birde diretip böyle komik duruma düşüyorsunuz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Fenerbahçe ilklerin takımıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ahsahdhsa ''sessiz harlem shake'' gibi takım bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bence bizim salaklar gidip GS'nin avrupa kupası maçında sabotaj yapmaya çalışacaklar yine fişek atıp, hiçbiri sahaya düşmeyecek yine rezil olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 tribünden gelmedi mi paraşüt? TVde tribün gibi gördüm ben? yanlış görmüş olmam da olası tai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Liebe said: benim hala anlamadığım şey 2 tane manyak old boyz çıktı geldi seneye atıyorum uefa maçında 2-3 tane salladı bunlardan stad dışından, cezayı yine biz alıyoruz dimi? abi o kadar kolaymı sahanın dısından bişey atmak kimse yok sanki.o taraftarın toplanarak havai fişek atmasına izin veren gerzeklerin suçu. bide zaten ceza almısın o parasutle gondermek falan nası bi sacmalıktır hicmi beyin yok.ama kendi stadını yakandan boyle seyler beklemekte normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 boş tribünden nasıl gelsin abi, stad dışından atılanlardan 1-2 tanesi sahayı tutturmuş işte oraya inmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar