Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyircisiz maçta ceza. dünyada ilk?

Wyand

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

benjani said:

meşaleden ceza alan tek kulüp biziz herhalde, söylemek istemiyorum ama kasıtlı veriyorlar artık.

ulan seyircinin cıkardıgı olaylar yuzunden seyircisiz oynanan macta, sahaya saha dısından madde attınız. ne kastından bahsediyosun sen?

ulan meşale yaktık diye ceza aldık, avrupalılar her maç da yakıyor niye onlar almıyor diyorum.daha nasıl anlatabilirim bunu sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gemilerde kullanılan paraşütlü işaret fişaği çok ciddi bir SILAHtır. İmhası, expire olanların elden çıkartılması falan hep kurallara bağlı.

Karada atılması ise ciddi tehlike yaratabilir, sadece denizde kullanılmak için tasarlanmış bir acil durum aracı cünkü.

90 Km hızla çıkar. 300 Metre yükselir. 750 C Sıcaklıkla yanar. sönmez. Çevresini tutuşturabilir.

Oyuncak değil kısaca.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

toggie said:

benjani said:

meşaleden ceza alan tek kulüp biziz herhalde, söylemek istemiyorum ama kasıtlı veriyorlar artık.

ulan seyircinin cıkardıgı olaylar yuzunden seyircisiz oynanan macta, sahaya saha dısından madde attınız. ne kastından bahsediyosun sen?

ulan meşale yaktık diye ceza aldık, avrupalılar her maç da yakıyor niye onlar almıyor diyorum.daha nasıl anlatabilirim bunu sana.

ahahaha ciddi olamazsın ya.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

toggie said:

benjani said:

şikeye ceza verememesinin (RTE falan iyi siyaset yürüttü o süreçte) kuyruk acısı var uefanın. konu fener olunca kilitliyorlar en ufak olayda.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kafanız mı güzel?

"meşale yakmak" =/= "sahaya yanıcı madde atmak"

siz bildiğiniz çıkartma yaptınız sşdafksjafd

paraşüt ne lan ahahaha. komiksiniz vallahi. ki bu sahaya yabancı madde muhabbetinden daha yakın zamanda trabzon da yedi ceza dikkat çekerim. adamlar dio işte efendi gibi maçı etkilemeyecek şekilde tribün şovunuzu yapın.

ama fenerbahceliler rahatsız hemen EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ moduna girip batırıyorlar.

hatırlatırım bir gs maçında tribünleri yakmışlardı, daha geçen yıl bayrak şov yapayım derken insanları yaraladılar 3d kareografide.

kabul edin beceremiyorsunuz üstüne birde diretip böyle komik duruma düşüyorsunuz ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

benim hala anlamadığım şey 2 tane manyak old boyz çıktı geldi seneye atıyorum uefa maçında 2-3 tane salladı bunlardan stad dışından, cezayı yine biz alıyoruz dimi?

abi o kadar kolaymı sahanın dısından bişey atmak kimse yok sanki.o taraftarın toplanarak havai fişek atmasına izin veren gerzeklerin suçu.
bide zaten ceza almısın o parasutle gondermek falan nası bi sacmalıktır hicmi beyin yok.ama kendi stadını yakandan boyle seyler beklemekte normal yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...