DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Radyo dinliyodum geyigi döndü. Seyirci: Sabri atmis yanlislikla düstü desek? Sunucu: Sabri atsa inönü'ye düserdi diye cevap verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 DeathLord said: O zaman ac bak bakalim Ordu GS maclarinin sonuclarina dön bir de Ordu FB maclarinin sonuclarina sonra bidaha konusalim. Calis dersine öyle gel. Bu arada kizmadim sen portakalda vitaminken ben paticikte futbol trollüyordum, beni kizdirmak icin senden cok fazlasi lazim. ünvanından belli trollediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Saol kardesim böyle calismaya devam edersen bir gün sen de title sahibi olabilirsin. Durmak yok devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yekeyeke said: Şu ordu maçın ı fenerbahçe alsaydı burda 100 sayfa tarlalar sürüldü aziz ilk yarı sonunda soyunma odasına indi diye topic olurdu. Ama onu konuşmak yerine Fenerbahçe'nin cezasını konuşmak bir çok 6S'li için çok daha önemli. Çünkü onlar temizdir hep. Cezayı aldık çekecek biziz, sizin çenenize vuran nedir anlamıyorum. 6S yazdın öldük off nasıl gireceğiz bi daha bu topiğe. neyse dışardan paraşütlü post atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 İllaki bulursunuz bir yolunu, yüzünüz çok nasılolsa :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 :) :) :) :) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/001/842/epicthread.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Of Zegna vermis bu arada fisegi forgiver'a. Bakalim parasütü acip geri gelebilecek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 giren fisek acilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Akito'nun da eline tutusturmuslar bi fisek :) moderasyon UEFA standartlarina cekti ceza yönetmeligini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 roket adam sanırım nickten kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hunharca banliyorlarmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 akitoyla forgiveri roket adama baglayip gondermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 AAAAAAAAAAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aquila said: akitoyla forgiveri roket adama baglayip gondermis. atombombasıpatlaması.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Of feci ağlayacak millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aglayacak birsey yokki, kendi dusen aglamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 su laf daha uygun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bebeksibebekte uçmuş dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aquila said: akitoyla forgiveri roket adama baglayip gondermis. ahahah, pati futbol, where the shit happens. sometimes something happens, what can i do sometimes tadinda bir bölüm oldu suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Zegna said: aglayacak birsey yokki, kendi dusen aglamaz. Paticikte ban dalgasi oldu ve ben hala burdayim vay be bu günleri de gördüm ya 1 damla manly tear attim klavyeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 banlanan arkadaslar neden banlandıklarını ogrenmek istiyorlarsa, [email protected] 'a mail atabilirler. ek olarak, adminler ve moderatorler ile olan sorunlarınızı ozel mesaj ya da mail ile bildirmeniz gerekiyor. paticik.com bolumune topic acmak, normal topicte saldırıda ve ya tartısma cıkarıcı yorumlarda bulunmak, yasaktır. paticik "anti demoktratik" yonetimi ve kotu admin zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aquila said: akitoyla forgiveri roket adama baglayip gondermis. allah kahretmesin zor tuttum kendimi gece 2 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ceza ağır mı değil mi bilmem de hiç öyle 20 kişinin anlaşıp kazara sahanın içine atmışlar gibi bi durum olmamış gibi duruyor resimlerden. Fenerbahce organizasyonlarından da her kafadan bir ses çıkması komedi. Adamları futboluyla değil olaylarıyla duyuyorum ya, o üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar