hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Türkiye'de satılan bi yer var mı hiç geldiler mi acaba bunlar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 gg de/ sahibindende var ama min140 tl normalde tum 3ds leri 40-60 arasi aldim oyuzden bulasmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 White'ı ben D&R'dan almıştım 100'e sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 nıntendo turkıye battıgından beri gg artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sen devralsana viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 turkiyede nintendo satmaya çalışamtansa yapıcak daha kolay şeyler var, misal turk solunu birleştirmeye çalışabilir veya salyangoz satmaya çalışabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 90 ların ortalarında çok popülerdi şu. http://www.jwnyc.com/games/wp-content/uploads/2008/07/gb01.jpg bayram parasını toplayan yardırır alırdı. o hypeyi kullanabilen çıkmadı tr'de. arkasından sony playstationlar falan gelince patladı tamamıyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kendine referans oldu baya ozel okulda okudugm halde sınıfımda sadece 3 kişide gameboy vardı, biri almancı bi kızdı digeride bole solucan tipli uyuz bi cocuktu, 40 tane filan oyunu vardı koklatmazdı bile kimseye koca okulda snes sahibi 1 kişi vardı topu topu, daha mario yoshi tv de devam ederken kitapçığını getirir hepimizi kitlerdi, tahtakalede az turlamamıştım babamla bi snes bulmak için ki gameboyda wario landi alabilmek için çektiğim çileyi ben bilirim (gerizekalı mudur yardımcısı aramada kartuşa el koyup kaybetmişti, hala yaradır içimde) pokemonu ilk korsan CD den buldum misal, soğuk bir ankara kışında hastaydım, annemler otelde kahvaltıya indiklerinde uyandırmamışlar, kahvaltı getirip TV yi açmıştı, caterpie bolumu vardı pokemonun ki ilk orada izlemiştim, aynı gun dost kitapevinde korsan cd sini gorunce dur lan oyunmuş diyip alıp kuzenimde oynamıştım, cizgi filmide oyun sardıktan sonra izlemiştim blue yu tesadufen korsan kartuş satan biyerde orjinal buldum (korsan kartuşların internal pili dandiktir, save tutmaz bi zaman sonra), tırt bi spiderman oyunum vardı korsan onla takasladım ki herifte bilmiodu orjinal olduğunu silver ve goldların hepsi korsan geldi, yarım yamalak translate edilmiş japon versiyondu hep, save tutmazı geçtim ne yazıo onu bile okuyamazdın crystal duyurusu yapıldı sonra, arta hayran olmuştumki full gbc supportlu ilk pokemondu http://i2.listal.com/image/179236/600full-pokemon%3A-crystal-version-screenshot.jpg http://pokedream.com/games/crystal/trainers.jpg advance yeni çıkıcaktı piyasaya, bagdat caddesinde FRP ve magic alışverişi yaptıgımız perla vardı, ordan sipariş vermiştim ozel getirmişlerdi gameboy advance http://static.ddmcdn.com/gif/gameboy-glacier.jpg ergonomisi vs hayal gibiydi, yanındada heri pıtır RPG oyunu vermişlerdi book based, harry potter serisi ilede ole tanışmıştım alet superdi... taki yataga uzanıp oyun açan kadar, az loş ortamda hiçbirşey gozukmuyordu, sonra ne kufurler ettım anlatamam ki pokemon rubyi advance SP çıkana akdar oynamadım, daha sonrada yemin ettim bi daha nntendonun hiçbi konsolunu revizyon çıkmadan almıycam diye ruby ve fire red toysrus dan aldım, ikiside korsan çıktı tabiki, ruby bitirdikten 1 ay sonra kendini imha etti, fire red kalıtelı cıktı hala çalışıyor nortec bu arada turkıyede var tabı, gameboy microyu 400 liraya satmaya filan kasıyor, oyun fıyatları astronomık neyse ınternet yetiştide DS için her boku dışardan getirdim zaten pokemon gibi bol gimmickli oyunlara hiç yetemedi korsanlar, pearl wii ye baglanmıyordu misal, blackte yıgınla hata vardı gene falan filan az çekmedim turkiyede yaşayan bir nintendo fanı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bende ilk düz beyaz gameboy sonra colour sonra sp ve en son dsi şeklinde gelişti nintendo handheld konsollar. ilk red'i oynamıştım bende. ilkini babama aldırmıştım tahtakaleden ama savelenmiyordu kartuş dandik çıktı. beş altı kere falan haftasonu boyunca oynadım new game diyerek hep ilk iki rozete kadar geliyordum falan. sonra yenisini aldık o düzgün çıkmıştı. onunla heralde bi 30 kere falan oyunu komple bitirmişimdir. abuk yaz tatillerinde otellerden okula eve kadar. FLASHSIZ CAVE geçerdik arkadaş ya sınıftakilerle sdfsfs ilkokul bebesi herkes anlamıyoruz noluyor tam oyunda bi çocuk ezberlemişti rotanın hepsini herkes ona getirirdi gameboyunu çouk karannlık ekranda ileri geri bişiler yapar 5dk da geçerdi cave'i. sdfsfsdfs sonra colora geçti herkes kablo almıştı bi çocuk mesela trade falan dönerdi. güzel bi ilkokul hayatım vardı. SP güzel aletti be ufacık hala arada oynuyorum SP'de Ruby falan nadir de olsa sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 şimdiye kadar kendime ait iki makina hariç kimse ile kablo trade yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/514/743/cb5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 pikaçu ii gene, daha fecileri var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bu arada ekimde pokemon x/y geliyor 3ds icin, pokemon tarihinde ilk defa grafikler kusbakisi degil third-person 3d olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 geçen benim 20 senelik eski blue kasedi deneyim dedim. Pili bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Wyand said: 90 ların ortalarında çok popülerdi şu. http://www.jwnyc.com/games/wp-content/uploads/2008/07/gb01.jpg bayram parasını toplayan yardırır alırdı. o hypeyi kullanabilen çıkmadı tr'de. arkasından sony playstationlar falan gelince patladı tamamıyle. tears.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bende de vardı ama oyunları ÇOK pahalıydı. super mario land (bunun için istemiştim zaten) ve terminator 2 alabilmiştim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bende de star trekle donkey kong vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bak hatirlattiniz; gameboy=4x duracell pil ve ucup giden bayram harcligi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bana GameBoy geldiğinde evde 3 tur koşmuştum resmen, 89-90 senesi sanırım. Hala duruyor gameboy'um, çalışmıyor şuan ama. GameBoy color ve Gameboy advance'te var, duruyor. 30-40 oyun var. GameGear'da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Super mario land 2 ile almistim ben, rahmetli babam gidip 500 in 1 kasetle degistirmisti ertesi gun ben okuldayken, sonra cok zrilamistimda 15in 1 olan, normal kasetin 2 kat buyuklukte bisi bulmustu tahtakaleden Mario land 2 Dark wing duck Robocop Duck tales Monopoly Battletoads Darkman Blues brothers Buble bubble Flintstones Ve simdi aklima gelmeyen efsane bikac oyun daha vardi icinde, BATTLETOADS ile min 10 sene bogus,usumdur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar