Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon White/Black 2

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

kendine referans oldu baya

ozel okulda okudugm halde sınıfımda sadece 3 kişide gameboy vardı, biri almancı bi kızdı digeride bole solucan tipli uyuz bi cocuktu, 40 tane filan oyunu vardı koklatmazdı bile kimseye

koca okulda snes sahibi 1 kişi vardı topu topu, daha mario yoshi tv de devam ederken kitapçığını getirir hepimizi kitlerdi, tahtakalede az turlamamıştım babamla bi snes bulmak için ki gameboyda wario landi alabilmek için çektiğim çileyi ben bilirim (gerizekalı mudur yardımcısı aramada kartuşa el koyup kaybetmişti, hala yaradır içimde)

pokemonu ilk korsan CD den buldum misal, soğuk bir ankara kışında hastaydım, annemler otelde kahvaltıya indiklerinde uyandırmamışlar, kahvaltı getirip TV yi açmıştı, caterpie bolumu vardı pokemonun ki ilk orada izlemiştim, aynı gun dost kitapevinde korsan cd sini gorunce dur lan oyunmuş diyip alıp kuzenimde oynamıştım, cizgi filmide oyun sardıktan sonra izlemiştim

blue yu tesadufen korsan kartuş satan biyerde orjinal buldum (korsan kartuşların internal pili dandiktir, save tutmaz bi zaman sonra), tırt bi spiderman oyunum vardı korsan onla takasladım ki herifte bilmiodu orjinal olduğunu

silver ve goldların hepsi korsan geldi, yarım yamalak translate edilmiş japon versiyondu hep, save tutmazı geçtim ne yazıo onu bile okuyamazdın

crystal duyurusu yapıldı sonra, arta hayran olmuştumki full gbc supportlu ilk pokemondu

http://i2.listal.com/image/179236/600full-pokemon%3A-crystal-version-screenshot.jpg

http://pokedream.com/games/crystal/trainers.jpg

advance yeni çıkıcaktı piyasaya, bagdat caddesinde FRP ve magic alışverişi yaptıgımız perla vardı, ordan sipariş vermiştim ozel getirmişlerdi gameboy advance

http://static.ddmcdn.com/gif/gameboy-glacier.jpg

ergonomisi vs hayal gibiydi, yanındada heri pıtır RPG oyunu vermişlerdi book based, harry potter serisi ilede ole tanışmıştım alet superdi... taki yataga uzanıp oyun açan kadar, az loş ortamda hiçbirşey gozukmuyordu, sonra ne kufurler ettım anlatamam ki pokemon rubyi advance SP çıkana akdar oynamadım, daha sonrada yemin ettim bi daha nntendonun hiçbi konsolunu revizyon çıkmadan almıycam diye

ruby ve fire red toysrus dan aldım, ikiside korsan çıktı tabiki, ruby bitirdikten 1 ay sonra kendini imha etti, fire red kalıtelı cıktı hala çalışıyor

nortec bu arada turkıyede var tabı, gameboy microyu 400 liraya satmaya filan kasıyor, oyun fıyatları astronomık neyse ınternet yetiştide DS için her boku dışardan getirdim

zaten pokemon gibi bol gimmickli oyunlara hiç yetemedi korsanlar, pearl wii ye baglanmıyordu misal, blackte yıgınla hata vardı gene falan filan

az çekmedim turkiyede yaşayan bir nintendo fanı olarak
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk düz beyaz gameboy sonra colour sonra sp ve en son dsi şeklinde gelişti nintendo handheld konsollar.

ilk red'i oynamıştım bende. ilkini babama aldırmıştım tahtakaleden ama savelenmiyordu kartuş dandik çıktı. beş altı kere falan haftasonu boyunca oynadım new game diyerek hep ilk iki rozete kadar geliyordum falan. sonra yenisini aldık o düzgün çıkmıştı. onunla heralde bi 30 kere falan oyunu komple bitirmişimdir. abuk yaz tatillerinde otellerden okula eve kadar. FLASHSIZ CAVE geçerdik arkadaş ya sınıftakilerle sdfsfs ilkokul bebesi herkes anlamıyoruz noluyor tam oyunda bi çocuk ezberlemişti rotanın hepsini herkes ona getirirdi gameboyunu çouk karannlık ekranda ileri geri bişiler yapar 5dk da geçerdi cave'i. sdfsfsdfs

sonra colora geçti herkes kablo almıştı bi çocuk mesela trade falan dönerdi. güzel bi ilkokul hayatım vardı.

SP güzel aletti be ufacık hala arada oynuyorum SP'de Ruby falan nadir de olsa sdfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Wyand said:

90 ların ortalarında çok popülerdi şu.
http://www.jwnyc.com/games/wp-content/uploads/2008/07/gb01.jpg
bayram parasını toplayan yardırır alırdı. o hypeyi kullanabilen çıkmadı tr'de. arkasından sony playstationlar falan gelince patladı tamamıyle.

tears..
Sosyal ağlarda paylaş

Super mario land 2 ile almistim ben, rahmetli babam gidip 500 in 1 kasetle degistirmisti ertesi gun ben okuldayken, sonra cok zrilamistimda 15in 1 olan, normal kasetin 2 kat buyuklukte bisi bulmustu tahtakaleden

Mario land 2
Dark wing duck
Robocop
Duck tales
Monopoly
Battletoads
Darkman
Blues brothers
Buble bubble
Flintstones

Ve simdi aklima gelmeyen efsane bikac oyun daha vardi icinde, BATTLETOADS ile min 10 sene bogus,usumdur lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...