sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 İstemem ben, valla yapabiliyorsa satsınlar kabı kacağı bi sezon da menemen Yiyelim Vincent Kompany'i alsın gelsin ünal başkan. Umut ve Melonun alındığını var sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Kompany! ahahahah yoh artik! Menemen degil Sogan ekmek yeseniz yine olacak ruya degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 sneijder ve drogba gelirkende soğan ekmek yiyorduk. kimin ne yediği 19,05 de belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ya ne kadar futbol cahilisin yahu, ikisi arasindaki farki goremeyecek kadar holiganlasmissin souldarkon. Sinayder zaten kulubunden kovulmus ve gidecek yeni yer ariyordu, Drogba da para icin Cine gidecek yasta artik. Tekrar SLde oynama sansi gelince kabul ettiler. Kompanyi bi gogilla bakalim kimmis neymis, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Merak etme senden daha iyi biliyorum kimin ne olduğunu. Sneijder ve Drogba da senin deyiminle futbol hayatları dibe vurmuşken GS ye gelmezdi bazılarına göre. Ama gelince herkes sustu. Kimisine göre bir anda balon oldu. Bu iki adam hakkında bazı takımlar sene başında hayal kuruyordu ama soğan ekmek yiyen takıma geldi. Evet Kompany nin gelmesi çok zor bir ihtimal ama şuan da bu takıma kimi getirirse getirsin şaşırmayacağımız bir yönetime sahibiz. Darısı sizin başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 parasını verirse neden gelmesin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Krasic falan da banko oynuyordu ya juventusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BB2aHVvCEAA3N6k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 oldboyzluktan tivitrcılığa düşmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Seni banlamayi unutmuslar galiba OlumLordu, bi baslik daha ac belki ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 TR liginin Avrupada yeri belli izlenmesi belli, Arabistandan once son cikisiz. Takimindan ayrilan Terry, Puyol, Pepe var, bunlar dense tamamda Kompany gibi kariyerinin tepesinde gencecik adam bunlardan farkli tierda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 oldboyzu oldboyza düşürdüler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Sow da farkli tierdaydi geldi. Muslera da farkli tierdaydi geldi. Kampani gelir demiyorum, gelirse biblo muptelasi olma diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 puyol gelirse gidene kara puyol peruguyla dolasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ha bir de dedikodu bile yok adam istemis iste nedir bu saldirma hali hemen? Ben de Bale gelsin istiyorum, Rihanna konserden sonra evime ugrasin istiyorum, tatarramazan adebisi ile kapali bi odada basbasa kalsin istiyorum. Yani isteme kisminda cok da anormal bisey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ben de at istiyorum, ama iste durumum musait degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Canlisi mi lazim olusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 aquila said: puyol gelirse gidene kara puyol peruguyla dolasirim. urfalıyla toplasan 71 ediyor yaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/5/18/fft104mm2313888.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 seneye de 92/93 sezonu sampiyonu beşiktaş pankartı acarlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 applev0dka said: seneye de 92/93 sezonu sampiyonu beşiktaş pankartı acarlar artık haaaaaah yine geldiler asdhufhdasufh 2 averaj önde iken, maçı farklı kazanmaya bağladık maçı (bir de beşiktaş maçı 2 farklı kazanmış iken 1-0 bile yetiyordu) ha bir de şunu diyenler zalad'a laf ediyor maçı izlememişler gibi, ilk 3 veya 4 golde hatırlamıyorum, adamın hiçbir hatası yok, karşı karşıya pozisyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 applev0dka said: seneye de 92/93 sezonu sampiyonu beşiktaş pankartı acarlar artık kıyamam melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 burda göz yaşlarına boğulanlar o pankartı yapıp açanlar fakat öyle bir fark var olayda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 beşiktaşlı duruşu dedikleri bu hala anlamadınız sdfkjbgmdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar