escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: sikinti zaten kurallarin sizin bi tarafiniza gore belirlenmesi. yıllardır sizin bi tarafınızın keyfi yüzünden bi tarafınızın egosu yüzünden onca takımın hakkı yendi emekler çiğnendi... bi tarafanıza göre maç ve hakem baskıları kurdunuz. boşver çok görme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 deplasman biletleri yarın çıkıyormuş.145 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 escape said: fizban said: sikinti zaten kurallarin sizin bi tarafiniza gore belirlenmesi. yıllardır sizin bi tarafınızın keyfi yüzünden bi tarafınızın egosu yüzünden onca takımın hakkı yendi emekler çiğnendi... bi tarafanıza göre maç ve hakem baskıları kurdunuz. boşver çok görme.Stoperiniz kalmayınca TFF kadrolu stoper verecekti nerdeyse. Ceza ertelemekle yetindiler neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ceza ertelemeyi bizim icin getirmediler, suzin icin getirdiler cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 selpaklar yola çıksın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 adalet bekçileri adaleti kendi lehlerine büktükleri zaman sorun olmuyo holy cnms olur öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 tamam fizban ben de diyorumki siz yıllarca büktünüz biz bikaç tane bükmüşüz niye çok görüyorsun diyorum. beni anlayabiliyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 adalet güçlünün yanında olur. en azından türkiyede böyle benim gördüğüm. ünal aysal ve yönetimi şu an güçlü olduğu için kurallar esniyor. bir dönem güçlü olan faruk sürendi. aysal ile süren arasında ise aziz yıldırım hegomanyası vardı. fenerbahçe istediği gibi oynuyordu kurullar ile. anelka ve nobre sakatlanınca semihin 3 maçlık cezasını kaldırtabiliyordu aziz yıldırım tek parmakla, tıpkı şimdi stopersiz kalan gsnin gökhan zanın cezasını kaldırması gibi. yani son 15 yılda gsden 2 başkan, fbden 1 başkan güçlüydü. sonuç olarak beşiktaşın hakkı yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ahah güezl bağlamış sonunu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Lan bizi bu kurala tabi tutmayin desek "x maci icin cezasini temizlemek istiyo" derdiniz. Fenerliye bahane mi yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=P_0M0_ncF24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: adalet bekçileri adaleti kendi lehlerine büktükleri zaman sorun olmuyo holy cnms olur öyle :)sizin cezalar ertelensin diye cıkan kuralı siz kullanınca super biz kullanınca adalet bukucu. e adaleti boyle ayarlarsanız biz de bukeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Avrupa da bari ayak bağı olmayın. Tesadüf dediniz dediniz şimdide şu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 size ilginç ve komiş bir şey söyliyim mi? galatasaray bu sene UEFA kupasında mücadele etse kupayı rahatlıkla istanbul'a getirir tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 walla realle ilk maçın sonucunu almadan maçı erteleyin diye ağlamaya gerek yok ama yönetim yolunu yapıyor şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yazik olm cok tokatlamayin onlari da anlayabilmek lazim. senin baskanin turk futbolunun en kirli adami olsun, ve hala onu kulubun baskani olarak barindir bunyende. olur boyle absurd 'hehehe siz de mac ertelettiniz oldboyzGS' yorumlari normal karsilamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Fb dese ki ben lazio ile maç yapıyorum şu oyuncumun cezasını erteleyin veya şu maçımı şü güne atın dese desteklerim. Adamlara bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fb caner'in kırmızı kartını erteleyin demişti, olmadı. fb mersin maçını mıydı neydi, son maç işte. erteleyin dedi, olmadı. gs derse olur. fark o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Siz kredinizi geçen sene küme düşmeyerek kullandınız, 5 sene torpil istemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 SeaGle said: Siz kredinizi geçen sene küme düşmeyerek kullandınız, 5 sene torpil istemeyin. dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Kupa fb de avrupaya giden ts emenikede rusyada stoch yedek kulübesinde daha neyini konuşuyoruz fenerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fizban said: fb caner'in kırmızı kartını erteleyin demişti, olmadı. fb mersin maçını mıydı neydi, son maç işte. erteleyin dedi, olmadı. gs derse olur. fark o. bu ceza erteleme geçen sene kullanılmadı mı size olm. neyin kafasını yaşıyorsun sen ya. hatırlamıyorum kime ama ilk fb'de yapıldı bu ceza erteleme diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 geçen sene bize kullanılırken karşı çıkıyodunuz, bu saçma diyodunuz. size kullanılınca çok güzel oldu, tişikkirlir dimiririn :) demeyi biliyosunuz ama. her zamanki gibi gsli iki yüzlülüğü. şaşırmıyorum. ha bu arada fenerin maçlarında saat dahi oynamazken gs nin maçlarının oynanması, bunun normal karşılanması falan apayrı bi hikaye. sonra fenerasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 napıcaktık adaleti korumaya calıstık olmadı biz de o adalete gore oynuyoruz. iki yuzluluk yok. iki yuzluluk kendin yiyip sonra baskası yiyince aglamak. o kart ertelemelerinde kuralları var demekki canerinkinde tutmamıs ki hala meirelesden maclar dusulup meloya macların verildigini unutuyoruz ozaman da galasarasyondu dimi. mac tarih degismesi konusunda gs nin daha macı 1 tane ertelendi galiba fenerin de ertelenmesi gereken 1 mac vardı o ertelenmedi ki onun da ertelenmesine gerek yok hafta ortasındaki maca yedeklerle cıktınız. ne agladınız la erteleme diye bir haftada 3 mac yaptınız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar