Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

sikinti zaten kurallarin sizin bi tarafiniza gore belirlenmesi.

yıllardır sizin bi tarafınızın keyfi yüzünden bi tarafınızın egosu yüzünden onca takımın hakkı yendi emekler çiğnendi... bi tarafanıza göre maç ve hakem baskıları kurdunuz.

boşver çok görme.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

fizban said:

sikinti zaten kurallarin sizin bi tarafiniza gore belirlenmesi.

yıllardır sizin bi tarafınızın keyfi yüzünden bi tarafınızın egosu yüzünden onca takımın hakkı yendi emekler çiğnendi... bi tarafanıza göre maç ve hakem baskıları kurdunuz.

boşver çok görme.
Stoperiniz kalmayınca TFF kadrolu stoper verecekti nerdeyse. Ceza ertelemekle yetindiler neyse ki.
Sosyal ağlarda paylaş

adalet güçlünün yanında olur. en azından türkiyede böyle benim gördüğüm.

ünal aysal ve yönetimi şu an güçlü olduğu için kurallar esniyor. bir dönem güçlü olan faruk sürendi. aysal ile süren arasında ise aziz yıldırım hegomanyası vardı. fenerbahçe istediği gibi oynuyordu kurullar ile. anelka ve nobre sakatlanınca semihin 3 maçlık cezasını kaldırtabiliyordu aziz yıldırım tek parmakla, tıpkı şimdi stopersiz kalan gsnin gökhan zanın cezasını kaldırması gibi.

yani son 15 yılda gsden 2 başkan, fbden 1 başkan güçlüydü.

sonuç olarak beşiktaşın hakkı yendi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fb caner'in kırmızı kartını erteleyin demişti, olmadı. fb mersin maçını mıydı neydi, son maç işte. erteleyin dedi, olmadı. gs derse olur. fark o.

bu ceza erteleme geçen sene kullanılmadı mı size olm. neyin kafasını yaşıyorsun sen ya. hatırlamıyorum kime ama ilk fb'de yapıldı bu ceza erteleme diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene bize kullanılırken karşı çıkıyodunuz, bu saçma diyodunuz. size kullanılınca çok güzel oldu, tişikkirlir dimiririn :) demeyi biliyosunuz ama.

her zamanki gibi gsli iki yüzlülüğü. şaşırmıyorum.

ha bu arada fenerin maçlarında saat dahi oynamazken gs nin maçlarının oynanması, bunun normal karşılanması falan apayrı bi hikaye. sonra fenerasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

napıcaktık adaleti korumaya calıstık olmadı biz de o adalete gore oynuyoruz. iki yuzluluk yok. iki yuzluluk kendin yiyip sonra baskası yiyince aglamak.

o kart ertelemelerinde kuralları var demekki canerinkinde tutmamıs ki hala meirelesden maclar dusulup meloya macların verildigini unutuyoruz ozaman da galasarasyondu dimi. mac tarih degismesi konusunda gs nin daha macı 1 tane ertelendi galiba fenerin de ertelenmesi gereken 1 mac vardı o ertelenmedi ki onun da ertelenmesine gerek yok hafta ortasındaki maca yedeklerle cıktınız. ne agladınız la erteleme diye bir haftada 3 mac yaptınız diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...