Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

bourbon said:

Arda daha kaca gidecekti 12 milyon ardanin ederiydi zaten. Burak'in ederide o bence suan. 15 falan verirlerse direk satilmasi lazim

Robben+ bir miktar para falan aptal laflari direk.

dalga mı geçiyosun sen?
ardanın gol ortalaması neydi de neyden bahsediyorsun?

burak hakkında şu tarzz yorumlar görünce deli oluyorum ya adam her maç gol atıyor en az 1 tane ne 12si ne 15i?

adam işini yapıyor yani anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ne olursa olsun defansın iyi olcak abi, bülent gibi dehşet sağlam bi adam vardı defansta. bu sefer de semih işi götürüyor gibi. urfalı da olaydı gs'a biraz daha şans verirdim madrid karşısında. forvet gelir gider çok çok büyük mesele değil bence defansın oturmuş olması kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kiskanmak degil de, niye fenerde boyle oynamadin. nerdeydin lan nerdeydin! diyorum malesef. :(

ama aykut faktörü işte.
"C. Daum" said:

Görev yaptığım dönemde Aykut hoca biliyorsunuz sportif direktördü ve genelde de transferlerle ilgili birlikte adım atıyorduk. Tatile giderken kendisine kanat oyuncusu almamız gerektiğini söyledim ve 8 kişilik bir liste verdim. Birkaç gün sonra beni aradı ve “istediğin oyuncuyu bulduk” dedi. Gökhan Ünal’dan bahsediyordu. “Aykut hoca” dedim, “Guiza ve Semih dahil 4 tane forvetimiz var. Bize yeter. Gökhan’a ihtiyacımız yok.” Ama Kocaman ısrarla bu oyuncunun alınmasını istedi ve Gökhan’a şu benzetmeyi yaptı; “Siz merak etmeyin, Türkiye’nin Drogba’sını alıyoruz.” Çok gülmüştüm sonrasında... Türkiye'nin Drogbasına karşılık Burak Yılmaz ve ciddi bir miktar bonservis parası ödenmişti o günlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...