escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bourbon said: Arda daha kaca gidecekti 12 milyon ardanin ederiydi zaten. Burak'in ederide o bence suan. 15 falan verirlerse direk satilmasi lazim Robben+ bir miktar para falan aptal laflari direk. dalga mı geçiyosun sen? ardanın gol ortalaması neydi de neyden bahsediyorsun? burak hakkında şu tarzz yorumlar görünce deli oluyorum ya adam her maç gol atıyor en az 1 tane ne 12si ne 15i? adam işini yapıyor yani anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi başarı isteniyorsa her sene adam satıp alınmaz. eksiklerini takviye yaparsın. burağı 15 e sattın diyelim yerine o paraya o verimi alabileceğin adam koyman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 turk bir takım olarak basarının temeli turk bir iskeletin olucak saglam. uefa.jpg gs kadrosuna bakarsan yabancılar cok iyiydi ama turkler de bi acayip iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ne olursa olsun defansın iyi olcak abi, bülent gibi dehşet sağlam bi adam vardı defansta. bu sefer de semih işi götürüyor gibi. urfalı da olaydı gs'a biraz daha şans verirdim madrid karşısında. forvet gelir gider çok çok büyük mesele değil bence defansın oturmuş olması kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Turk oldugu icin satilmayabilir belki, yerine ayni ayarda turk koyamazzsin cunku, ama degeri 15 den fazla kesinlikle degil bir premierde italyada eriyip gidebilir cok rahat. Hakan sukurde deli deli gol atiyordu hem avrupada hem trde ama italyada neler yapabildi gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Buarada uefa.jpg kadrosunu gordum simdi vikide dizilis olarak suanki sistemin aynisi gibi. 4-3-1-2 seklinde.ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 tamamda 4 4 2 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Üçlü defans değil miydi o sene GS'nin kadrosu? 3-5-2 tarzı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 capone popescu bulent ergun/k.hakan hep boyleydi defans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 habertürk'ün haberine göre balon ibb macında oynamıcakmış real macına yetiştirmeye calısıcaklarmış.. kötü oldu şimdi balon yerine şans bulucak olan adam bi gazla oynicak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 o balonu dolduracak gaz turkiye'de hicbir ortasaha oyuncusunda yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 balon diyip durmayın şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 SON DAKIKA - Roman Abramovic, Amerika'da FBI tarafından gözaltına alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 niye burak ı istediği için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/482087_513345495391037_318683477_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ribery nasil bizim icimizde hep bir yaraysa; Kral Burak Yilmaz da BJK ve FB icin oyle. Bu ayni zamanda Kedi-Ciger-Mundar FBJK-Kral-Kazma benzetmesiyle de aciklanabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 burak bjk ve fener gayet leş bi oyuncuydu. gsde canlı bi kaç maçını izleyene kadar bende karşıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 şu Fenerbahceliler Burak'ı kıskanıyo tribi çok iyiymiş.. Sow var ulan bizde neyini kıskanıcaz.. Hadi beşiktaş desen anlarım istenilen forvet gelmedi bi türlü adamlara.. valla hiç kıskandıgımız yok kardeş burak'ı falan.. emin ol buna shfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 gerçi tag'i geç gördüm oldboyzmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sow bu sene şampiyonlar liginde kaç gol attı? konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 vardir kiskanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 usadfhausdh harika.. tamam sustuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi kiskanmak degil de, niye fenerde boyle oynamadin. nerdeydin lan nerdeydin! diyorum malesef. :( ama aykut faktörü işte. "C. Daum" said: Görev yaptığım dönemde Aykut hoca biliyorsunuz sportif direktördü ve genelde de transferlerle ilgili birlikte adım atıyorduk. Tatile giderken kendisine kanat oyuncusu almamız gerektiğini söyledim ve 8 kişilik bir liste verdim. Birkaç gün sonra beni aradı ve “istediğin oyuncuyu bulduk” dedi. Gökhan Ünal’dan bahsediyordu. “Aykut hoca” dedim, “Guiza ve Semih dahil 4 tane forvetimiz var. Bize yeter. Gökhan’a ihtiyacımız yok.” Ama Kocaman ısrarla bu oyuncunun alınmasını istedi ve Gökhan’a şu benzetmeyi yaptı; “Siz merak etmeyin, Türkiye’nin Drogba’sını alıyoruz.” Çok gülmüştüm sonrasında... Türkiye'nin Drogbasına karşılık Burak Yılmaz ve ciddi bir miktar bonservis parası ödenmişti o günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sow ne lan burak'ın yanında? gerçekten dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 denir abi, normal, mesela burakla DROGBA yokken bizim neden sowumuz yok, biz d sow istiyoruz derdik. sonra, umut, BURAK, DROGBA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar