Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 çilek mi hoşaf mı şalke maçında görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hıncal niye bırakmıyor bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Çünkü para kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Galatasaray Üniversitesi İçin Tek Yürek Olma Zamanı Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binasında 22 Ocak 2013 akşamı çıkan yangın sonucu oluşan ağır hasarın giderilmesi için tek yürek olmanın, tarihi onarmanın zamanı geldi! Tüm operatörlerden “GS” yazıp, 1868’e mesaj göndererek üniversitemizin yanan binasının yenilenmesi için 10 TL bağış yapabilirsiniz. http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16270.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 screwy said: abi hıncalı bi yerine kapısından almaları bile yazık la. kafayı yedi son zamanlarda. hala aklıma geldikce guluyorum ben kalecinin top tutmasına degil nasıl topu diktigine bakarım dedigi. http://www.youtube.com/watch?v=qvBmv_ZierI unutmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ben yolladım SMS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Esh said: çilek mi hoşaf mı şalke maçında görücez. galatasaray kendindne bir şeyler beklendiği hiçbir sene başarılı olmadı avrupada ya. hamburglar falan. şalke net eleyecek bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 0-0 bitmedikçe üzülmem elenirsek de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Hiç trollemek gibi bi amacım yok, gerçekten üzülerek söylüyorum ki Hıncal'ın kıymetini bilmiyosunuz. Dost acı söyler diye bi laf var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ha forgiver ha hıncol bi farkları yok bi anlamları da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Drogba ve Sneijder'e hoşaf diyen ya kendisi hoşaftır, ya da bu adamlar geldiğinden beri hiç GS maçı izlememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 akhisar ve ordu maçını kurtaran adamlara hoşaf diyorlar ya ben hiç bişi demiyorum dfs sırf şl'de iş göremediler diye..... ama şalke'de öyle bi mor yapacak ki bazılarını bu ikili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 o maclarin kurtarilmak zorunda olmasi bile sacma lan. akhisar macini kurtarmak icin drogba lazim olmamali asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 lazım oldu ama.. yapacak bişey yok. ordu maçında da akhisar maçında da kurtarıcılar devreye girmeden önce galatasaray'a yakışmıcak oyun vardı sahada. tabiki bu "kurtarıcılar" maç kurtarsın diye alındı. maçın büyüğü küçüğü olmaz evet ama bu seviyedeki bir durumda ihtiyaç duyuluyorsa, takımda gözardı edilen bir sorun var demektir. ben gençler maçını ve şalke maçını çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BEvojJhCUAEijda.jpg nouma yapınca ayıp bu yapınca neşeli hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi biri noooooumaaaaaaaaaaaaaaaaa öteki şinydr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Evet ikisi ayni seyi yapiyor zaten. ilac falan mi dagitiyorlar bu besiktaslilara neyin kafasi lan bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 biri 30 digeri 15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yolanthe hala dönmemişadsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 pascal 21 numaraydı abi. şaka lan anladım seviyesiz esprini sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 1.o sneijder o yapar. 2.maçta milyonların önünde değil idmanda yapıyor 3.aha ben de yapıyorum şimdi hadi bakalım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 schuster'de idmanda yapmıstı medya asmıstı adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 asar o schuster bu sneijder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Durex'in yaptırdığı bir araştırmaya göre, siyahi ırkın penis boyutlarının diğer ırklardan daha büyük olduğu inanışının gerçeği yansıtmadığı bilimsel olarak ispatlanmıştı yıllar önce. http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/359/oneal4_0GZ4G.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 O yüzdendir ki işte hedef olarak Avrupa'yı örnek almalıyız. Adamlar her türlü konuda bilime öncülük ediyorlar. Niçin bizim adamlarımız bu tip konularda çığır açmasın, bu tip ölçülere parmak basmasınlar. Parmak başı prim + SSK + Yol + Sodexho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar