GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Deno said: oyun çalışır durumdayken MP denedinmi AC-3 den ne fark var sence ? yani yenilik edit: birde UBI uplay-eu server demişti açıldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ya en iyi mp brotherhood'daydı. sonra gitgide haritalar küçüldü, hele revelations rezaletti mp'de. henüz bakamadım black flag'inkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bu arada daha dramatik olan, haliyle, illegal versiyonlarının tıkır tıkır çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Oyun hakkındaki en iyi yorum bu herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ubisoft daha yeni bir anket yapmış. Assassins Creed serisine dahil olmayan, daha detaylı bir korsan oyunu ister misiniz diye sormuşlar. Birkaç seneye çıkar belkin öyle bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 One piece yapsınlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bugün biraz oynadımda bi sıkıntı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vaako51 said: bugün biraz oynadımda bi sıkıntı yoktu. 4 günüm sadece bu oyunu düzeltmekle geçti, hala sonuç yok. hangi versiyonunu oynuyorsun ? bi detaylı yazabilir misin sistem özelliklerini, en son hangi patch'i indirdiğini, steam versiyonu mu olduğunu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 win8, i7, 8 gb ram, gtx770 sistemim. uplay dan oynuyorum abi, updateleride yaptım yani son versiyondur. office de oynuyorum yarın bakarım hangi versiyon olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ekran kartımız falan da aynı. çok ilginç ya. yok yani çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vaako MP denedinmi uplay serverları EU ? nasıl oynayış lag, ms, DCed, oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi çok az denedim ama gayet akıcıydı, bi sıkıntı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 mp ben de denedim akşam, crash yedim sonunda ama en azından 1 saate yakın sorunsuz oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 dikkat ettinmi uplay serverlar EU mu? çok fazla dc olan ms den şikayet varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yok abi hatırlmıyorum açıkçası, ilk aldığımda denemiştim ama EU dur. niğde gibi b.ktan altyapının olduğu yerde yaşıyorum bende iyiyse herkezde iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 niğde dedin moralimi bozdun. hayatımın en kötü 5 ayı orada geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 buraya gelipte haytındaki en kötü zamanları yaşamamak mümkün değil :) moskowa da 9 yıl yaşayıpta dönüş yaptım 5 yıldır burda yaşıyorum benimki kadar kötü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 askerlik olunca düşün sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi askerlik+niğde+5 ay :( benimkinden kötüymüş. 15 gün yaptım yaptığım heranından nefret ettim. 5 ay nasıl geçer hayal bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 @-Deno- version 1.01 miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi olay 1.02'de işte. sen onu yüklememişsin. benimki otomatik 1.02'yi indiriyor. offline'da çalıştıranlar genelde küçük hatalar dışında oynayabiliyor oyunu, ama tabi o zamanda save'ler olmuyor ortada. ben de bi reinstall yapıp hiç patch indirmeden offline denicem sanırım. edit: legal versiyon mu bi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 evet abi legal versiyon. fakir edition da fleet i kullanamıyorum deyu satın aldım ama cep telefonumdan giremiyorum :D kullanıcı hatası verip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 1.02 patch'i yapmak istemiyor mu peki oyuna girerken ? yaparsan nolucak onu merak ediyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 adamınkini de bozacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 blades MP stream e başladı seviyorum bu adamı. tr.twitch.tv/inventorblades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar