Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gece gece kafama takildi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
random bir bayramda, evde bayram icin gelen bir misafir varsa ustune birbirlerini tanimayan bir misafir daha gelirse nolur? yani ev sahibi napar ne yapmali?

biraz bu tarz iliskilere uzak kaldim hep, zaten o yuzden bilmiyorm soruyorum.
Mesaj tarihi:
escape said:

Saykoleo said:

"bu ahmet, bu mehmet. buyrun oturun kaynaşın." der heralde ne dicek.
yok ya ben iki taraafi da aile olarak dusundum.

http://3.bp.blogspot.com/-uOEKNgy1PWM/TlPRQE2oLrI/AAAAAAAAA-8/FnJ3rlmJdzg/s1600/d%25C3%25BC%25C5%259F%25C3%25BCnemedi.jpg

hakkaten düşünemedim lan, ne farkediyo ki. bu sefer de şey der:
bu emmi oğlum ahmet, bu da teyzemin kızı mehmet. görmemiş miydiniz siz ya hiç birbirinizi vs?
olma mı ki? ben böle yapardım.
Mesaj tarihi:
ya bayram ziyareti nedir allah aşkına nedir bayram ziyareti ya

ulan sene 2013 lan 13. ikibinonüç. telefon var skype var herkes mobil zaten görüyosun insanları. görmüyosan insanları bi nedeni var zaten bayramda görmeye gitmek falan neden var hala bu adetler
Mesaj tarihi:
Delikten bakıp tanımadığım kişilerse, kapıyı açmıyorum. Hoş tanıdıksada kapıyı açmıyorum. Eğer çok yakın birileriyse zaten anahtarları oluyor, onlar kendileri açıyorlar.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

ya bayram ziyareti nedir allah aşkına nedir bayram ziyareti ya

ulan sene 2013 lan 13. ikibinonüç. telefon var skype var herkes mobil zaten görüyosun insanları. görmüyosan insanları bi nedeni var zaten bayramda görmeye gitmek falan neden var hala bu adetler

Kapansın camiler diyanet işleri başkanı namazları görüntülü olarak netten kıldırsın ,uydum dijital olan imamaa,buna benziyor dediğin aga,o ziyaret olacak ,ertesi günde sen gideceksin aynı kişilere uzun zamandır görmüyormuşsun rolü yapacaksın
Mesaj tarihi:
ya niye bize geliyorlar abi. zaten yılın bilmem kaç günü eşek gibi çalışıyor insanlar. tatilinde de tatil yapsınlar kafa dinlesinler.

biz böyle gördük böyle yetiştik neyin kafası bir türlü anlamıyorum ben. resmen her gelene baklava mı vericez bi kere yapalım bütün herkes o zaman gelsin diye gün sıçmak bu.

şurda insanlar iki gıdım tatile giriyor. bütün millet birbirine üşüşüyor tatilimizi nasıl azaltabiliriz acaba diye.

hele bi de tatlısını yemeye gelmedik diye trip atan akrabalar var. allahım. sanırsın damarımızdan ortak akan şey kan değil şerbet. şerbet relativiyiz. bütün boş odun adamlar kadınlar oturmuş bir bok yapmadan yaşlanmışlar. e teyze ben mi dedim sana 23 sene örgü ör diye.

in yavaştan sahile, al eline kitabını, ne bileyim ayarla kendine ilgi alanın ya da hobin ile alakalı bir olay(at bin, squash oyna demiyorum bak) zaten 78 sene insan çilesi çekmişsin, onun ağız kokusu bunun iki yüzlülüğü. hala misafir mutlu etme derdindesin. manyak mısın lan.

ya bak sinirlendim. bunları dersek de ukala olucaz. haksız mıyım lan.
Mesaj tarihi:
Yok lan haklısında ben hiç bu yönden bakmamıştım,gani sabah7 akşam 5 işim olmadığı için tatil günleri benim için altın değerinde değil mesela,ama haksız olduğun nokta şu bayramlar aynı bayram ama insanın paraya tamahı daha fazla belki..
  • Yeni Oluştur...