axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Olayın "kız isteme" boyutuyla niye dalga geçmiyoruz arkadaşlar, nedir bu performans kaybı? Kız istenmez panpa, senin olanı gider alırsın. Kapıyı kır, kızı al, adettendir diye kahveden bi yudum iç tabi, sonra da evinin kadını yap. GERÇEK BİR ERKEK GİBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ayı mıyız lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kendimle çeliştim evet ama ben ayı olduğum için değil öyle "istedim vermediler" le uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 evden çıkarken arkada ev de patlasın isterseniz. dönüp bakmayın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 terminatör müyüz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 İsteme ne yaa vur kafasına odunu tut saçından sürükle mağaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Kuul olmaya gerek yok öyle ev patlatmalar, havalı havalı yürürken dönüp arkaya bakmamalar falan. Yalnızca gerçek birer erkek gibi kendinize ait olanı kimseye minnet etmeden alın yeter. Unutmayın arkadaşlar, allahın emriyle istediğiniz kız peygamberin kavli ne kadar sizinse o kadar sizin olur. Evine gidin, kızı omzunuza yüklenin (gerekirse bayıltıp), sonra da ona sahip olun. Aksi takdirde karınız olur, ama kadınınız olmaz. http://3.bp.blogspot.com/_JCTqrWIm8L0/TT9tsWth3wI/AAAAAAAAAUc/UySDTIGVEao/s1600/real-man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 gir içeri çıkar vur masaya. sorada kızı al çık evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ama masada birak. pesinize dusmeyi dusunenler tekrar dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 tuzlu kahveyi tamamen bitirmemem mi gerekiyor peki? ya öf şimdi karizma karizma gidip boncuk boncuk terlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hayır hehehe çok komik diyip cebinden çıkardığın starbucks kahvesini içmeye başlaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bu nasıl kahve lan diyip herkezi döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kız isteme sene 2012 + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Tuz olmak zorunda mı karbonatta iyi fikir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ve kazanan... axedice said: Olayın "kız isteme" boyutuyla niye dalga geçmiyoruz arkadaşlar, nedir bu performans kaybı? Kız istenmez panpa, senin olanı gider alırsın. Kapıyı kır, kızı al, adettendir diye kahveden bi yudum iç tabi, sonra da evinin kadını yap. GERÇEK BİR ERKEK GİBİ gerçek forumculuk namına alıntılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 rp yapılıyo işte herkes biliyo onu. damat kayınpedere bakıp bakıp seve seve vereceksin diye geçiriyo içinden, kayınpeder de nah alırsın kızı ben vermezsem diyo. ama kimse bişey demiyo kavga çıkmasın diye. sonuçta seks var ortada, bi dillendirseler morgta biter gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Suark said: evet altta ki kız isteme vol'ü 1 arttırdım Patiler bu cumartesi istemeye gidiyoruz, nişan mişan felan. Böle bi heyecan oldum. tuzlu kahve içme taktikleri alayım plz komün için ilk adım? gratz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 o tuzlu kahve bitecek. ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 amma evlenen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Suark said: tuzlu kahveyi tamamen bitirmemem mi gerekiyor peki? ya öf şimdi karizma karizma gidip boncuk boncuk terlicem Kiz piskopat degilse söyle adam gibi kahve yapsin, tuzlu kahve ney tuzlu yaptim diyiversin. Hayir tehlike bi de karabiber falan da basiyormus bazi manyaklar hic icilmez bisey de gelebilir yani sen olayi kizda cözmeye bak, ayakkabi mi vaat edersin canta mi orasi sana kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 oyle bisey yaparsa evlenmeden bosarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 eşim tuzlu kahveyi tuzlu yapamamıştı hatta tabakta kalmış bir kısmı. içine atmıştım tabakta kalanları lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yengenin kız kardeşi varsa dikkat et. böyle şeylere meraklı oluyorlar. kahvenin içine karabiber+tozbiber+tuz koyan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hayırlı olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar