Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız İsteme Vol. 5497465436

Suark

Öne çıkan mesajlar

Kuul olmaya gerek yok öyle ev patlatmalar, havalı havalı yürürken dönüp arkaya bakmamalar falan. Yalnızca gerçek birer erkek gibi kendinize ait olanı kimseye minnet etmeden alın yeter.

Unutmayın arkadaşlar, allahın emriyle istediğiniz kız peygamberin kavli ne kadar sizinse o kadar sizin olur. Evine gidin, kızı omzunuza yüklenin (gerekirse bayıltıp), sonra da ona sahip olun. Aksi takdirde karınız olur, ama kadınınız olmaz.

http://3.bp.blogspot.com/_JCTqrWIm8L0/TT9tsWth3wI/AAAAAAAAAUc/UySDTIGVEao/s1600/real-man.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ve kazanan...
axedice said:

Olayın "kız isteme" boyutuyla niye dalga geçmiyoruz arkadaşlar, nedir bu performans kaybı?

Kız istenmez panpa, senin olanı gider alırsın. Kapıyı kır, kızı al, adettendir diye kahveden bi yudum iç tabi, sonra da evinin kadını yap. GERÇEK BİR ERKEK GİBİ

gerçek forumculuk namına alıntılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

rp yapılıyo işte herkes biliyo onu. damat kayınpedere bakıp bakıp seve seve vereceksin diye geçiriyo içinden, kayınpeder de nah alırsın kızı ben vermezsem diyo. ama kimse bişey demiyo kavga çıkmasın diye. sonuçta seks var ortada, bi dillendirseler morgta biter gece
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

tuzlu kahveyi tamamen bitirmemem mi gerekiyor peki?
ya öf şimdi karizma karizma gidip boncuk boncuk terlicem

Kiz piskopat degilse söyle adam gibi kahve yapsin, tuzlu kahve ney tuzlu yaptim diyiversin.

Hayir tehlike bi de karabiber falan da basiyormus bazi manyaklar hic icilmez bisey de gelebilir yani sen olayi kizda cözmeye bak, ayakkabi mi vaat edersin canta mi orasi sana kalmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...