Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 evet altta ki kız isteme vol'ü 1 arttırdım Patiler bu cumartesi istemeye gidiyoruz, nişan mişan felan. Böle bi heyecan oldum. tuzlu kahve içme taktikleri alayım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ne giycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kız ve kızlar alarak dönersin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 tuzlu mu bulaşık deterjanlı mı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 valla lise mezuniyetimdeki takım oldu dün denedimde, nası şişmanladıysam artık ( 15 kilo almışım 1 senede yahu ). onu giyeyim diorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 heycan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 çok hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Tuzlu kahveye alternatif başka ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 karbonatlı vanilinli hindistan cevizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Suarkı da kaybettik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sen kaç yaşındasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 26 27 arası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 fede said: kız ve kızlar alarak dönersin umarım puan veya puanlar esprisi yapmak istemiş, espri iyi ancak anlamı bir edite rağmen oturtamamış. düzelteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 tebrik ederim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Suark said: evet altta ki kız isteme vol'ü 1 arttırdım Patiler bu cumartesi istemeye gidiyoruz, nişan mişan felan. Böle bi heyecan oldum. tuzlu kahve içme taktikleri alayım plz Valla tuzlu kahve içme taktiği bilmem de çiçek olarak canlı çiçek alıcağına yapmasını alırsan çok daha iyi oluyor onu söyleyeyim. Hatıra olarak kalıyor güzel de bi dekor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 DeathLord said: Suark said: evet altta ki kız isteme vol'ü 1 arttırdım Patiler bu cumartesi istemeye gidiyoruz, nişan mişan felan. Böle bi heyecan oldum. tuzlu kahve içme taktikleri alayım plz Valla tuzlu kahve içme taktiği bilmem de çiçek olarak canlı çiçek alıcağına yapmasını alırsan çok daha iyi oluyor onu söyleyeyim. Hatıra olarak kalıyor güzel de bi dekor oluyor. Taze çiçek güzeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 o kizi alda GELLLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Tuzlu kahve içme taktiği olarak; Sana almanı söylediği kahveyi alıp içiyorsun. Baya kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Kahve muhabbeti isteme olayından önce mi sonra mı? Nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 tuzlu kahvenin hepsini birsey yokmis gibi, ben zaten tuzlu severim der gibi icmiyorsun. tadina bakip hic icmezsen de olmaz. cok uyanik, cok cakal, keyfine cok duskun, kizimiz icin hicbir fedakarlik yapmaz diye dusunurler. o yuzden renk vermeden bi kac yudum al birak. eger tadina bakip icmez ustune de pfrriuu!!! diye puskurturup bu ne yae!! dersen, kizin babasinin kafasina ortanca zigon sehpa ile vurup bayilt, kizida omzuna at git zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Biliyorsundur ama çiçeği beyaz al kesinlikle ve canlı olsun tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ya da pıçak çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 buzlu kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 çok prosedür var ya, sanırım ben direkt kaçırıcam kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar