Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bıraz daha erkenden bırakmayı dene, hızını azaltıp o çarpıyı tam ortalattır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Frostbite said: hade get işine!? harbimi :) ciddiyim sil. sorunu düzeltir diye demiyorum bu arada. Sadece oyunu silip yeniden kurmanı istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 tier 3 kalıcam heralde t4 75k 100k fln point o ne yaw, bas parayı al demişler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Amerikanın A20G dışındaki atackerları nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 75mm'li bir PBJ olması lazım. Yalnız kullanmadım ne kadar iyidir bilmiyorum. 75mm yeter herhalde? sdfsd. Fighter / Bomber da olur diyorsan Thunderboltlar görev yapmak için şahane. Frostbite said: hepsine kabulüm :) hareketsiz base saldırılarını bile ıskalıyorum o derece asda hareketsizi ıskalamaman lazım. space'e çok hızlı bas. bomba sayın kaç? 16 tane falan atmıyorsan hepsinin tutması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?&v=slePwweadRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 thomas the tank engine gibi yapmislar ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 is açıldı sonunda çok mutluyum ^^ kv-2 baya baymıştı. ARTIK TIGERLAR DUSUNSUN. Bu arada almanda geliştirmeye başladım çünkü yorum yapıcam farklarıyla ilgili (tamam long range de rusların ağızlarını kırdıkları aşikar da diğer şeylerede bakıcam) ilk tier, panzer 4 c BAYA OPMUŞ LAN. Troll tank resmen, patlamıyor, taktuk herşeyi patlatıyor bide hızlı. yuh. bide ufacık çok tatlı alman tankları, benim kv-2 200km öteden görülüp vurulabilioken bu cimcimeler güzel gizleniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 rus tankları minnacık, kv-2 tek istisna. alman tankları dev gibi pz2 hariç. alman t3 sonu ve t4'te iyi, geri kalan her tier'de rus iyi. is-4 oyunun en dayanıklı tankı ama önceki is modelleriyle pek tanklayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 valla aptal bu adamlar. tank oynamaya girmişim, "UÇAK OYNAMAK İÇİN KAREYE BAS" tadında mesaj çıkıyor, iyi neyse ki tankım patlamadan dönebildim geri. berbat olmuş oyun. Allah belasını versin hangi andaval bütün tank savaşlarına uçak koyduysa. bu oyunun da canına okudular tebrikler. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=7cOIX-uvTz0 soyle aciklama tarzi bisiler yapmislar ama pekte acikladiklari bisey yok sdhsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ucak 30 sanıyelıgıne var ya, tank falan patlatınca verıo onları. mantıgıda şu, düşman erken davrandı x noktasına heavyleri doldurdu, nasıl alıcaksın orayı? Zaten sure kısıtlı, savunan baya avantajlı hareket kısıtlamasından oturu. bıtane buyuk bomber alabılırsen ama, tertemiz yaparsın orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ya grafık olarak kocamanlar, o ılk rus tankları falan t34 ler mesela panzer4 lerden buyuk gemi gibi yaw. Sam said: rus tankları minnacık, kv-2 tek istisna. alman tankları dev gibi pz2 hariç. alman t3 sonu ve t4'te iyi, geri kalan her tier'de rus iyi. is-4 oyunun en dayanıklı tankı ama önceki is modelleriyle pek tanklayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yiğitçe, mertçe dövüşerek alacaksın, heavy'lerin önden koşup gitmesi diye bir olay yok zaten medium'lar 50 ile giderken heavy 25 ile gidiyor. tertemiz niye yapıyormuşsun ya, heavy tank oynayan adam eşek mi? siz battalfeyıl oynarken dama çıkınca düşman "ufoya binmek için 1e bas" mesajı çıkınca ufoyla gelip sizi öldürüyor mu? t34 oyundaki en ufak tanklardan t1 dışındaki. rus tanklarının düşük profilleri nam salmıştır, amerika filan empire states gibi tank yapıyordu aynı dönemde. pz4 ebatlar: Length 5.92 metres (19 ft 5 in) Width 2.88 m (9 ft 5 in) Height 2.68 m (8 ft 10 in) t34 ebatlar: Length 6.68 m (21 ft 11 in) Width 3.00 m (9 ft 10 in) Height 2.45 m (8 ft 0 in) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 e koymusun ıste t34ler daha kocaman. boyları bıraz kısa, ama kocamanlar yanı genel olarak arkaları falan cok uzun. hatta ılk p4 c ler t28 lerın yanında oyuncak gıbı kalıo ya işte game mechanics oda, he çok farkedimu ucaklar? genelde dandini bombacılar gelio, bazen guzel seyler cıkıo ama ıste meh, daha arcade'e ucak vs tank yapmadıkları ıcın bole cozum uretmısler. AA gunlarda kill alsın dıyedır belkı ama ben bı sakınca gormuorm, cok nadıren patlıorm zaten e oda gercekcılıge tad katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tank profilinde her zaman yükseklik en önemlidir. uzunluğun önemi en azdır çünkü zaten yanlamasına göstermezsin kendini düşmana. genişliğin de önemi gene daha az, 18cm zaten birşey değil. tankın yüksekliği azaldıkça uzak menzilde vurulma şansı dramatik düştüğü gibi engeller arkasında saklanmak ve hull-down pozisyonuna geçmek kolaylaşır. uçak vs tank yapmasınlar zaten, realistic'ten sırf o yüzden kaçtık. bir maç türü de uçaksız, ufosuz olsun. wot'taki artillery'den kaçtık burada uçak geldi. rahat bıraksınlar tankçıları. spaa da olmasın, onlar da çıksın oyundan işleri ne. uçak konacak diye spaa eklediler oyuna zaten. saçmasapan gereksizlik abidesi. ölü ağırlık maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 1.43 ile BR change gelmiş tanklara. Ruslar için en göze çarpanı: eski br yeni br T-34 Prototype 3.7 2.7 T-34 1940 L-11 3.7 2.7 T-34 1941 3.7 3.0 T-34 1st Gv.T. 3.7 3.0 1940-41- prototype ile 3 lü 3.0 BR setup yapıp bakayım dedım neler gelecek karşıma.. 2.3 BR ortalamalı adamlarla falan aynı oyuna atıyor. F2 falan bile görmüyorlar doğru düzgün :) bu kadar ezdiğimi hatırlamıyorum. neyin neresine sıksan 1 shot APHE lerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 efektifliğini bilemiorm da gemi gibi işte rus tankları, baya biçimsiz zaten almanlara göre. belki oyunda daha abartılmıştır görsel olarak bilemiorm. Ya uçak tank ve gemi 3lüsünün olması olucaktı aslında bu oyunun espirisi. wottaki arty nin esprisi heavylerin camp yapmasını önlemekti. burdada o mantık var, yoksa en agır heavylerı alıp dolduran takım her zaman kazanır ki? hani madem öle yapıcaksın neden tank çeşitliliği koyasın ki? ver almanlara tiger'ı ver ruslara kv leri kapıştır. Herkes heavy alsın soteye yatsın ilk ateş eden kazansın felan. Hava desteği oyunu zorlaştırıp komplikeleştiriyor, düşünmek zorunda kalıosun. Spaa ihtiyacı yaratıyor, hızlı tankların önemini arttırıyor. Yerdeyken mesela bombaların düşüş sesini duyabiliosun, hızlıysan kaçarsın, değilsen patates =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 t34 hakkında şikayet etmen ilginç yani çünkü zamanının en iyi tankı filan, almanlar pz4'lerle dalınca hitler "t34 böyle diye bilseydim rusya'ya dalmazdım" diyor. alman komutanları "acilen yeni tank yapın, pz4'lerle başedemiyoruz bunlarla" diyor. biçim olarak en iyi biçim zaten. her tarafı eğimli, her tarafından sekiyor mermiler. nesinden şikayet ediyorsun bilmiyorum ama t34 beğenmeyip alman açtıysan pz4 ile çok çile çekersin. bir musibet, bir nasihat durumu ama, dene gör madem. :p med tanklar zaten 2 spawn alıyor bu oyunda, üstüne hızlılar. heavy ile asla varamayacağın yere uçmuş gitmiş soteye yatmış adam zaten. üstelik çoğu med de br'sinin en iyi tankları, t34, panther, t54 gibi. adı heavy, demek içinde et var ondan güzel yaklaşımı yanlış. tiger çöp br'si için mesela. 1 panther 2 tiger'ı patlatır tek başına. oyun zaten zor düşman tanklara karşı, düşünecek birşey yok ufolar saldırınca. adam sana saldırmaya karar verip gördüğünde kaçman imkansız. bomba sesi duyunca nereye kaçıyorsun zaten sana nişan alan tanklar var. ufoya geri karşılık vermen imkansız. tank uçağa karşı savunma, kaçma, saldırı seçeneklerinden hiçbirine sahip değil. dua edip ölmemiş, mermisini düşman tanklarına sıkmaya harcamamış bir spaa oyuncusunun yakınlarda olmasını dileyeceksin. veya takımdan birisinin değerli tankını bırakıp pırpıra binip, uçak kullanmayı becerebiliyor olmasını umacaksın ki ben bildiğim halde rastgele gelen fighter'ın üzerinde hangi silahların olduğunu bilmediğim için düşmanı vuramadım. kendi uçağını da seçemiyorsun zaten tam bir çarkıfelek. ha kamikaze olayına da değinmedim, uçağın hiçbir değeri olmadığı için en beceriksiz adam bile tanka uçakla dalıp kill alabiliyor. uçakta olan ne kaybetti? hiçbir şey. tankçı ise en iyi tankını ve spawn hakkını kaybetti. resmen aptallık. wottaki artynin esprisi kampçılığı zorunlu hale getirmekti, saldırınca arty yiyordun, herkes kamplıyordu mecbur dağların dibinde. beyinsizlik örneğiydi ve burada kurtulduk derken ufolar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yok sıkayet etmedim, kocamanlar sadece baya kaba duruyorlar. bitane blog vardı, t34'un neden en ıyı tank olmadığını anlatan da şimdi cba. Ucagın bısey kaybetmemesi, kamikaze olayı saçmalık, hatta bence puanla falan girmeleride saçmalık, direk oyuna uçakla -ama 1 tane - katılabilmek yeterli olurdu. Aslında ne bileyim, benim hoşuma gidiyor ya tepeden bomba yiyip sağ kalmak, en sevdiğim madalya adamant mesela =). tabi çok sinir bozucu ufonun gelip tepeni delmesi. Haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 t34 bütün savaşın en iyisi değil ama barbarossa başladığı anda dünyadaki en iyi med tank. yok yani hem kompakt, hem o kadar dayanıklı ve mobil. almanların tasarımlarını direkt etkiliyor, onlar da sonra amerika'yı etkiliyor. geri kalan ülkeler çöp zaten. yani demin herifleri tankımla yokettim. karşıya bomber koydu, bekledim son sn'ye kadar bizden biri fighter olacak mı, son anda kaçırdım düğmeye basmayı. hadi dedim neyse 10 kişiden beni mi bulacak. beni buldu, bıraktı bombaları, sesi duydum, tankı yürüttüm, bombalar 10-15 metre öteye düştü gene benim tank infilak etti. bahsi geçen tank de ikinci dünya savaşının en dayanıklı tankı. kazandık, böyle rezalet olmaz dedim kapattım. cidden uninstall-tier yama. oyunun içine ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Allah bin kere belasını versin tank savaşına uçak koyanın, inşallah iş bulamasın bu sektörde bir daha. resmen beyinsizlik yani b17 oyundaki tek cap noktasına bombaları bırakıyor gidiyor başka birşey yapmasına gerek yok. 7br'lı maçın yarısı da 8br zaten, sildirecekler oyunu bir günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 said: Every day from October 29th to November 2nd during Paris Games Week 2014 we present American tanks which will become available in the game with Update 1.45 known as Steel Generals! http://devblog.warthunder.com/wp-content/uploads/2014/10/Untitled_000000com.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ahah demek bu yüzden bugün wot'tan mail geldi bu tankın aynısını premium olarak veren kodla lol. iyi bari gelsinler de vuralım ama şu ufoları kaldırmaları lazım arcade'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Şu son yamadan beri Hayate nerflenmiş hissiyatı yarattı. Kontrol biraz zorlaşmış sanki. Hala iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar