Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 abi decay onlar skin diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 oyunun içinde aracın kendi kamuflajını açtıysanız o görünür de user skin sanmıyorum görüleceğini. çok rahat abuse edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 yok user skinleri sadece kendin görebiliyorsun. decal ler sadece gözüküyor. o decalleri maksimum büyüklüğe getirip komple kaplayanlar var tanklarını. sonra simulator battle da adamı 1km den görüyorsun. yapmış tankını fosforlu turuncu yeşil falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 onlara hastayım cidden, 19.yy mantığı böyle parlak renklerle savaş meydanına inmekten beter. düşmana güven, dosta korku salıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 25-30 FPS alıyorum nedense. Optimizasyon mu kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ağaç ve çimenleri kısınca çok farkediyor. 20'den 55-60'a çıktım ve hedefler daha rahat seçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 optimizasyon yok ki kötü olsun. öyle yapıp koymuşlar işte. zaten low'da oynayınca bitkilerin çoğu kalktığı için düşmanı görmek kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 BalisticGel said: 25-30 FPS alıyorum nedense. Optimizasyon mu kötü? wottan 15-20 kat falan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Kanalın adı Paticik mi? Bulamadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 kimse olmayınca kanal kapanıyor olması lazım, kendiniz yaratabilirsiniz. online olan varsa girer sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Kanalın olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bi olayı yok. birbirimizi görüp squad atıyoruz falan. bi nevi toplanma noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tier1 russian td'sinin tier3 açılandırılmış alman heavy'sine önden tek attığı oyun (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Sam bu oyunu pek beceremiyor gibi geldi bana ya, sürekli ağlıyor. Di mi Cüce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kv'lar patlamaya başladı mı abi oyunda, en son monument olarak duruyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ammunition explodeun abv ben adamı görüyorum, yeşile hedef alıyorum, bam no damage adam beni farkediyor, dönüyor, bam ammunition explode one shot gökyüzü en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ammunition explode nereden vurunca oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 her tankta değişik ama alman tankları neresinden vurursan infilak çünkü nereye bulmuşlarsa sıkıştırmışlar cephaneyi resmen. forumda biri yazıyordu, "daha az ammo koyduğumda her tarafı ammoyla çevirili olmasın aletin bari" diye, haklı. tam nerelerde olduğunu bilmek istiyorsanız google'dan tankın kesitini aratın. bingildak said: kv'lar patlamaya başladı mı abi oyunda, en son monument olarak duruyorlardı tierinde patlatabilen toplam iki araç var, onlardan birini oynayacaksınız. pz4 f2 veya stug. ileride is-4 ile karşılaşınca esas eğlence nedir görürsünüz ama. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 oyunda okadar çok düzeltilmesi gereken şey varki. unbalanced ve bug dolu. Adam olmasına çok var. Şu olayıda bugün forumda görünce farkettim. arcade bildiğin wot, hatta daha kötü, adamı görmeden artıyı üzerine getirip ateş etmek filan off. Ama simulation güzel baya, realistic de idare eder. edit: ghost tank, ghost shell ve gizli russian bonus olayları var birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Allah bin kere belasını versin uçakla tankı aynı maça koymayı akıl eden adamın. maça başladım, spawndan düz sürerken, il2 patlattı, maçtan çıktım, maça girdim gene point'e giderken il2 patlattı. lanet olsun böyle berbat tasarıma. player controlled uçak verirlerse bu oyun daha da oynanmaz buraya yazıyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Arcade oynamayin abi. Bekleme suresi uzun ama realistic oynayin cok daha eglenceli ve odullendirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 realistic de ben cinnet geçiriyodum az kalsın. benden tier düşük adama weak spot'dan 3 tane vuruyorum, farklı noktalardan hit veriyor ama hiçbir şey olmuyor. adam dönüyor, one shot (aim fln da yok öyle turret i çevirip vuruyor) ve ammunition boom. sonra mouse klayve bak amerikadan yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 realistic iyi hoş da 10dk bekleyip sonra 1dk'de maçtan çıkınca arcade'e dönüyorum. şu dediğim daha şimdi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Apyi yakin mesafede atmak gibi hatayi bende yapip sovuyodum ama he icerikli mermiler herseyin cozumu. Ap ile patlamayan adamlar tak tak gidiyor he ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ooo basladımı ucak ve tank olayı super super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar