Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Ben tek oyun attım sanırım, "Uçak kullanabildiğim oyunda ne tank kullanıcam ya, köylü müyüm?" deyip gökyüzüne döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 tamam sam sen haklısın alman tankları cok kötü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Uçaklar epey güzel ya steampack epey avantajlı bu arada almak isteyen varsa 25 dolar 2 uçak 1 ay premium 1700 golden eagle veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi realistic tank arcade'den 40 kat daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ben yukledim tekrar. uçak ve tank aynı anda mı oldu yoksa uçaklı ayrı tanklı ayrı mı oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 simulatar dahda güzel bide simulator dene. arcade ekrandaki kırmızı noktalara ates etme oyununa dönüyo bi kez simulatör tadınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 realistic te biraz alışayım simulatöre geçicem sonrada. puanlar daha fazlamı geliyo nedir arcade ye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ya tankların handle etmesi, grafikler falan wottan daha tatlı gelio bana ses efektleri falan super cok gercek hıssedıosn yanı hp olmamasıda cooook guzel bısey. ama sankı bıraz fazla hafıf bı nesneymıs gıbı takılıo tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 stugla drift atıp tankları circlelanıyo abı dahane olsun fızık cok tatlı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bak mesela kasmış adamlar gerçekçi olsun diye artilerry falan var o yüzden aynı zaman diliminde olmayan tankları aynı tiere koymamaları gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yeni başladım hangi tankla oynim. ÖLÜMÜNE NAZİYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oynda gerçek kamuflaj baya onemlı he wot gıbı deıl stuflar falan cok ıs yapar ufak tanklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi aşık oldum oyuna ya o topun geri tepmesi of of bu arada ikinci rus heavy tankı t60 mı ne varya ha onun stock hali bile op :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abicim şu oyuna girdiğinizde paticik channelına gelsenize ya. görelim birbirimizi en azından NE KADAR TEKÇİLSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 haberim yoktuki du gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi realistic battle da kimse rusya oynamıyo. saatlerce sıra bekletiyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 chatrooma girdik de yazılanlar malum maçtan maça görüldüğü için telgraf gibi sistem, selam verdim, maça girdim, çıktım, aldım, sonra daçıkmış undisclosed maç bitene kadar. :) neyse hiç yoktan iyidir gene. bu arada air-land karma maçlar insanlar yüksek tier tanklara daha çok sahip olmaya başladıklarında devreye girecekmiş yeniden demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi gelsin o süper olur o ya AA varmı oyunda bu arada kullanılabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 var. hatta youtube'da custom battle gördüm, bir grup komple AA almış öbür grup komple bomber. b25 mitchell falan 1 shot inebiliyor 37mm ile. 900m - 1200 metre arası çakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 tier2 de ruslar bildiğin OP. Almanlarla hiç başlamayın, sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 çok fazla alman varda benim delemediklerim falan oluyor ya armor o kadar işe yaramaz değil. daha ziyade yakın mesafede iyi gibi ruslar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 kv-1 aldım stock daha 5 tane tank gerekti beni patlatmak ıcın ki deprem oldu kactım falan geldım hala dayanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bende user skin camosu yaptım tanka, ama sadece ben görüyorsam onu bir anlamı yok. simulator battle a giriyorum sürekli. Belki bi faydası olur diye şey ettiydim. şu olayı tam bilen varmı? yani sadece ben mi görüyorum, herkes mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ben mılletın ustunde goruorm skınler sanırım goruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar