Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 2500 gold eagle istiyor, o yüzden squadron kuran çıkmadı bildiğim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 çok para ya squadron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Nolüyo squadron kurunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 takım kurup squad duel falan yapabiliyosun sanırım, daha farkli başka şeylerde oluyo işte muhabbet falan gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 steam üzerinden birbirimize para gönderme muabbeti olsa birimizde biriktirip 1 dolar 1 dolar kurabilirdik bi squadron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Abi herkes tanka döndü galiba uçakçı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ne zaman geldi tanklar buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tankla uçak aynı map üzerinde oynanmaya başladığı zaman denge gelir ya. 1 ay içinde falan gelir heralde yeni patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Vulcan_Lionheart said: takım kurup squad duel falan yapabiliyosun sanırım, daha farkli başka şeylerde oluyo işte muhabbet falan gibi :) Ben alırım bunu gerekirse de, düzenli oynanıyor mu, değer mi squad kurmaya? Ben arada atıyorum tabii ama Pati ne kadar organize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 uçak daha eğlenceli geliyor bana. tank temposu aynı heyecanı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Asteroth said: Vulcan_Lionheart said: takım kurup squad duel falan yapabiliyosun sanırım, daha farkli başka şeylerde oluyo işte muhabbet falan gibi :) Ben alırım bunu gerekirse de, düzenli oynanıyor mu, değer mi squad kurmaya? Ben arada atıyorum tabii ama Pati ne kadar organize? valla daha ben patiden kimseyi görmedim açıkçası. bi organizelik yok. ama bi squad falan olursa olunabilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ya wottan dılım yandı almanmı rusmu heavy tank sevıyorum ben, aslan gıbı tanklayayım, çok uzun menzılım olmasada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi almanlarda t3 e kadar heavy tank yok. t2 de rusların ezici üstünlüğü var ama t3 te sanıyorum kafa kafaya gelmeye başlıyolar. o K ile başlayan tankları mesela sen almanların t2 medium tankıyla herifin weak spotlarına istersen 8 tane ateş et hit çekiyo herif 600m uzaktan senin üstüne sıktığı zaman gg oluyosun. ruslarınki t2 de heavy, almanlarınki t2 de medium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 land battle da ucak nası secıoz? bide tak tuk creweı alıo lan herıfler yalnız guzel olmus oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 land battle'da sadece tank seçebilirsin. wot gibi düşün, rus şirketi gaijin de wargaming gibi. heavy tank da olsa tek atışta gidebiliyor. maç başına 2 medium tank spawn alabiliyor heavy için bu 1 iken, üstüne arty spam var medium'da. heavy oynayıp tanklamayı unut, direkt uçururlar. rusların zırh daha iyi hep, panther ve tiger2'ye kadar en kolay patlayanlar hep alman. en ağır zırhlı is4 koymuşlar işte gene soğuk savaş tankı, rakibi ww2 tankı. 'nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben oynuyodum bunu uçaklıyken. şimdi tanklar da mı geld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 wot a göre çok daha gerçekçi, HP yok tanklarda, balına patlıyor ama çeşit az. Ruslar OP mi çözemedim daha ama tr2 lerde bir fark göremedim fazla. Hem uçaklara hem tanklara slot yetişmiyor, zorla para bayılıyorsun slot almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 slot almanıza gerek yok, aynı crew hem uçuyor hem sürüyor. tankı değiştirmeniz yeterli slottaki. wot'un işte bundan tek iyi yanı orada crew denen olayın sırf rakam yerine karakter tabanlı olmasıydı, bayağı espri katıyordu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Fransuxa said: abi almanlarda t3 e kadar heavy tank yok. t2 de rusların ezici üstünlüğü var ama t3 te sanıyorum kafa kafaya gelmeye başlıyolar. o K ile başlayan tankları mesela sen almanların t2 medium tankıyla herifin weak spotlarına istersen 8 tane ateş et hit çekiyo herif 600m uzaktan senin üstüne sıktığı zaman gg oluyosun. ruslarınki t2 de heavy, almanlarınki t2 de medium. inat ediyonuz ama, butun kv serisine pz4 s2 tek atıyo adam gıbı vurursan. ben simulatordede arcadedede tıkır tıkır temizliyorum kv'leri, t-34ler zaten öndeki giriş kapısına sıksan patlıyo. kendinizi gaza getirmeyin durup dururken o op bu op diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bazı gerçekleri yazalım da, kararı okuyuculara bırakalım: - kv1 pz4 f2'nin neresine sıkarsa sıksın 1-shot - pz4 f2 uygun açılandırılmış kv'yi (bunu yapmayan acemi oyuncuları kıstas almıyoruz herhalde) gun mantlet dışındaki taretinden vurmazsa hiçbirşey garanti değil. zing alınabiliyor. kısacası ince ayar aim lazım. - kv1 tier'indeki araçların ikisi alman, biri sovyet, üçü hariç hepsinin silahına immune. çoğu araç gelip poposuna da sıksa gülüyor geçiyor. - pz4 f2 tier'indeki araçların hepsi tarafından 1-shot yiyebiliyor. - pz4 f2 tier'indeki bütün araçları 1-shot'layabiliyor - kv1 tier'indeki kv1 hariç bütün araçları 1-shotlayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 eee? tierındaki en hantal ve yavas arac, ayrıca daha az penetresi var p2'den, daha dusuk muzzle speedi var, daha yüksek reload'ı var. 1 kere spawn oluyo, artisi yok, flankliyemiyo, bir sürü rampayı cıkamıyo, en ufak engeli aşarken cok hız haliyle zaman kaybediyo, siperden sipere gecebilecek kadar cevike deil. topuda pz4 s2'den her yönüyle daha kötü. istediği kadar acı versin her türlü önünü görüyorsan kv'nin, en kötü ihtimal crit ve gunnerını almaman icin bir sebep yok. ikisininde tier 3'ü acık, gayet dengeli bir durum var ortada cünkü bütün tanklar nerdeyse bütün tnaklardan orte menzil ve altında one shot yiyebiliyo, haliyle zırh'tan cok ceviklik önemli su anda oyunda. oyunun en hantal araclarına op demek komik kacıyo. silahına immune kısmı nerden zaten onuda anlamadım, en kötü ringini vurusun barrelını vurusun minimum 1 dakka repair bekler kv, git gözünden vur zaten nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yanılgıya düşülmesin bu arada, oyunda tanklamak diye bişi yok, hp yok parcalar hasar alınca manuel repair gerekiyo, en zırhlı arac bile 1km'den 55mm mermi yiyip catır catır bozuluyo. en iyi ihtimalle taret ve bişeyiniz daha kırılıyo mecbur ates altında repair'a basıyosunuz, hanı belki karsınızdikiler tankın neresine vurucağını bilmiyorsa, veya sadece taretinizin kenarı gözüküyo 3 adamda oraya sıkıp duruyosa sizin repair süreniz şişiyo durmadan, öle afk tanklıyosunuz. ağır tankların ağır zırhlı olmasının bi kıymeyi yok yani, kv'i gec, is'in bile hükmü yok, t2 tanklardan tek yediğide oluyo, tek atısta cok kilit parcaları kırıldığıda. zayıf noktalarını ne kadar korunaklı olduğu, aracın profilinin ne kadar ufak olduğu daha önemli kesinlikle. hetzer mesela, hem alcak hemde 1 tane rahat vurulan zayıf noktası var önden, ama commander loader yaralıyabiliyosun ordan sadece, önünden vurup vurup cok sansa iderden sarapnel ucupta bişiler yapıcakta falan baya bi zorlamak gerkeiyo. en etkili yer topunun kökündeki koniş şey, ama onada her acıdan vuramıyosunuz. direk karşıdan vurursanız kesin sekiyo, ama 70 dereceden görebiliyosanız mesela kesin indiriyosunuz hetzeri. statların zırhalrın pek hükmü yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Cuce said: eee? tierındaki en hantal ve yavas arac, ayrıca daha az penetresi var p2'den, daha dusuk muzzle speedi var, daha yüksek reload'ı var. 1 kere spawn oluyo, artisi yok, flankliyemiyo, bir sürü rampayı cıkamıyo, en ufak engeli aşarken cok hız haliyle zaman kaybediyo, siperden sipere gecebilecek kadar cevike deil. topuda pz4 s2'den her yönüyle daha kötü. istediği kadar acı versin her türlü önünü görüyorsan kv'nin, en kötü ihtimal crit ve gunnerını almaman icin bir sebep yok. ikisininde tier 3'ü acık, gayet dengeli bir durum var ortada cünkü bütün tanklar nerdeyse bütün tnaklardan orte menzil ve altında one shot yiyebiliyo, haliyle zırh'tan cok ceviklik önemli su anda oyunda. oyunun en hantal araclarına op demek komik kacıyo. silahına immune kısmı nerden zaten onuda anlamadım, en kötü ringini vurusun barrelını vurusun minimum 1 dakka repair bekler kv, git gözünden vur zaten nolcak eee ne eee? reload'u daha hızlı zis-5'in, 2 tane çıkarabiliyorsun çünkü aynı tier'de 2 tane var, 75mm kwk hariç delebilen silah yok, herkesi tek atışta istediği yerinden vuruyor öldürüyor. god mode mu açmak istiyorsun multi oyunda? o zaman mı "evet güçlü" diyeceksin? taret mantlet yemiyor, iyi nişan alman lazım ve 500m gibi genelde savaşların geçtiği menzildeysen o minnacık yerlere zaten isabet ettirmek şans işi. teketekte kv'yi tek atışta alamadıysan gg. çeviklik önemli de 50 kere mermi yiyip ölmemek daha önemli, rakip takımın %80'ine aldırış etmeden f2'leri öncelikli hedef alıp patlatıp, sonra geniş geniş kalanları temizlemek daha önemli. öyle olmasa kv'de 5:1 gibi kill ratio yaptırmazdı oyun bana. tek taraflı, dummy'e ateş ediyormuşuz gibi combat encounter hayalinde canlandırıp onun üzerinden konuşmanın bir anlamını göremiyorum. aracın BÜTÜN GÖVDESİNİN weakpoint olduğu araçlar var, bir de düşmana gösterilen profilin %10'unun weakpoint olduğu araçlar var. bu ikisi eşit yetenekte karşı karşıya geldi mi ölen birincisi, hayatta kalan her zaman ikincisi. hayır çeviklik, profil büyüklüğü filan diyorsun, oyunun en çevik ve ufak profilli araçları hep sovyetler'de. gene pz4 değil t34 oynanır maksat oysa tier2'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 archeage'deki tarladan vakit bulursam, buna da bi bakicam tanklar güzel olmuş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sevemedim ben tank olayhını, hala uçuyom ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar