Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder

Exodous

Öne çıkan mesajlar

pz3-4'te gövdeyi nasıl tuttuğununuz pek önemi yok çünkü ilk gelen mermi öldürmese bile oyundan düşürüyor zaten, ya taret ya namlu gidiyor. kimin attığı önemli değil. wot'taki gibi arkalarda durup önde spotting yapanların hedeflerini snipe'lamak da olmuyor çünkü hedefi kendiniz görmeden önünüzde çıkmıyor. radyo olayı sırf minimap'e kırmızı çizgi koymak için sanırım.

track wot'taki gibi tek mermide kopmuyor zaten gördüğüm, yeşil track'e önden arka arkaya 3 kere sıkıp gene kopmadığını gördüm yani.
arcane said:

bi araç açtım t1'de, araç diyorum çünkü tank değil. 20mm ne lan ahah. yazmış 15mm olursa 10m'den delersin diye. crosshair yeşil görmüyor tabii.

hard mode alman oynuyorsan öyle, pz4 ausf f2 açana kadar sen gene diğer pz3-4'ler hariç birşey öldüremeyeceksin. ez mode için rus açacaksın abi.
Sosyal ağlarda paylaş

kv'lerin taret bozulduğu 10 darbede bir filan. açılandırınca penetration olması için 75cm filan silahlar lazım. bütün tanklar için geçerli değil çok net.

arcane dandik tankları kullanma hiç, uçak gibi düşünme. kötüsü hiç iş yapmıyor burada. iyileri al 3 tane filan, illa her açtığını koyma yani kadrona. tankette tarzı aletler var tamamen anlamsız.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
arcane dandik tankları kullanma hiç, uçak gibi düşünme. kötüsü hiç iş yapmıyor burada. iyileri al 3 tane filan, illa her açtığını koyma yani kadrona. tankette tarzı aletler var tamamen anlamsız.

1-2 kere deneyip hemen çıkardım zaten 20mm'yi. silahına bakmadan research etmiştim. 20mm tank mı olur yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

t 34 lerin ön giriş kapağı, kv lerin acına göre daha ice doğru conelıyacak hangisiyle önceki machine gun veya viewport, tek atıyo.

pz lerde yandan tankın turretın altındaki biraz öne doğru kısmı, öncen yine view portlar kritik noktalar, genelde sağdaki delik coldakinden iyi sonuc veriyo.
Sosyal ağlarda paylaş

air-land aynı senaryoda olursa berbat olur oyun, konsol ve pc shooter'ı aynı sunucuya koymaktan beter olur çünkü. tankların uçaklara yapabileceği birşey yok, (2 tane 7.62 ile dibinden sıkarak düşmeyen uçaklara karşı tankların tek 7.62 dışında ateş edebilecekleri silah yok) uçakların tanklara yapabileceği çok şey var. ciddi ciddi spaa alıp uçak vurmaya kasacak insan çıksa bile bunlar sadece alçaktan uçan dandik straferlara filan vurur ancak.

tank oyunu yalan olur, 4-5 b17 A noktasına bombaları spamler kimse capleyemez. arty spam yeterince rezil ediyor zaten oyunu şu an.

dün kv-1 ile capliyorum işte, tam gelecekler hazırlandım, FİYUUUUUUU diye bir ses, 5sn sonra havaya uçtum. yapay zekanın kaçışı olmayan bir şekilde sizi öldürmesi bu kadar kolayken insanlar ne yapar düşünün artık.
Sosyal ağlarda paylaş

hava savaşı tam benlik olmuş,oynayabiliyorum enazından.Ölmeden 3-5 uçak indirmeyi başardım.Ama tankta hiçbişi yapamıyorum,alman tankıyla başladım,artı işaretini yeşil yapana kadar hedefleyip atıyorum ama karşıdaki tanklarda hiç zarar olmuyor.Hangi tank iyidir almanlarda ne alalım,varmı guide falan?
Hava savaşı için önceki sayfadaki youtube videosu baya iyi eğitim veriyor.Ama tank için yok.
Birde uçakla bomba bırakma tuşu nedir yer hedefleri için?space diyor ama olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...