Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 f2'yi açana kadar f1 ve pz3 L ile uğraşacağına stugu açıp ondan sonra açmak daha mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Stug un cannonu çok kısıtlı. adamı vuracaksan suratını dönüyorsun. frontal armoru hayvan gibi gerçi de. genede diamond position alamıyorsun (gövdeyi çapraz tutma olayı mermi seksin diye). F2 ve L serisi çok güzel ama :) onları açtığımdan beri stug 3 ün yüzüne bakmadım bidaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 pz3-4'te gövdeyi nasıl tuttuğununuz pek önemi yok çünkü ilk gelen mermi öldürmese bile oyundan düşürüyor zaten, ya taret ya namlu gidiyor. kimin attığı önemli değil. wot'taki gibi arkalarda durup önde spotting yapanların hedeflerini snipe'lamak da olmuyor çünkü hedefi kendiniz görmeden önünüzde çıkmıyor. radyo olayı sırf minimap'e kırmızı çizgi koymak için sanırım. track wot'taki gibi tek mermide kopmuyor zaten gördüğüm, yeşil track'e önden arka arkaya 3 kere sıkıp gene kopmadığını gördüm yani. arcane said: bi araç açtım t1'de, araç diyorum çünkü tank değil. 20mm ne lan ahah. yazmış 15mm olursa 10m'den delersin diye. crosshair yeşil görmüyor tabii. hard mode alman oynuyorsan öyle, pz4 ausf f2 açana kadar sen gene diğer pz3-4'ler hariç birşey öldüremeyeceksin. ez mode için rus açacaksın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 yoo rus aracı bahsi geçen. ahahaha nasıl bir mağduriyet mode belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 aynı sey butun tanklar icin gecerli , kv2 ye bile turrent destroyed alıyorum sık sık tek seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 taret civarına giren mermi tabi bozar abi tareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 kv'lerin taret bozulduğu 10 darbede bir filan. açılandırınca penetration olması için 75cm filan silahlar lazım. bütün tanklar için geçerli değil çok net. arcane dandik tankları kullanma hiç, uçak gibi düşünme. kötüsü hiç iş yapmıyor burada. iyileri al 3 tane filan, illa her açtığını koyma yani kadrona. tankette tarzı aletler var tamamen anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 yoo cat diye ilk darbede bozuluyo kv taretide, ilk darbede patlıyoda zaten özellikle pv4 2 den, kv öl ümlerimin yarısı pz4lerden tek yememle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 onu öldürebilen başka bir tank diyedir o tier'de. lakin aynı tier'de pz4 f2'yi öldüremeyen yok. taret İLK darbede bozulmuyor bu arada iki tank serisini de 10+ saat oynamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Sam said: arcane dandik tankları kullanma hiç, uçak gibi düşünme. kötüsü hiç iş yapmıyor burada. iyileri al 3 tane filan, illa her açtığını koyma yani kadrona. tankette tarzı aletler var tamamen anlamsız. 1-2 kere deneyip hemen çıkardım zaten 20mm'yi. silahına bakmadan research etmiştim. 20mm tank mı olur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Oyun forumun düzenini bozdu arkadaş, Sam Cüce'yle tartışıyor, arcane'le düzeyli fikir alışverişleri falan. Noluyoruz birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 uzay ve zamanı kırdık. panpalar tank için bir chart var mı nereden vurursan ne oluyor gösteren? tutorialda biraz gösteriyordu ama ammo'ydu enginedi göstermiyor şöyle tam liste lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 t 34 lerin ön giriş kapağı, kv lerin acına göre daha ice doğru conelıyacak hangisiyle önceki machine gun veya viewport, tek atıyo. pz lerde yandan tankın turretın altındaki biraz öne doğru kısmı, öncen yine view portlar kritik noktalar, genelde sağdaki delik coldakinden iyi sonuc veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kendi kullandığım tankın bile adını bilmediğimi farkettim sdf. t28 miydi neydi. off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Air ve Land Battle'ı tek senaryoya entegre edecekler mi? Bilgi var mı o konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 onu bekliyorum ben şu anda, şöyle tanktakileri vursak yukardan :) onlarda bize sıksa aşağıdan falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 machine gunner olayı calısıyomu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bşrlestiinde ucakla tank ayrarda şimdi sadece ikincil skilleri calısıyo oda tankta crew olarak varsa. mesela ufak 4 kişik tankta onu skilleri fayda etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 arcane said: uzay ve zamanı kırdık. panpalar tank için bir chart var mı nereden vurursan ne oluyor gösteren? tutorialda biraz gösteriyordu ama ammo'ydu enginedi göstermiyor şöyle tam liste lazım. http://www.youtube.com/watch?v=DXrR1QUzl2Q tier 2 için yapmış adam. t3 için yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 air-land aynı senaryoda olursa berbat olur oyun, konsol ve pc shooter'ı aynı sunucuya koymaktan beter olur çünkü. tankların uçaklara yapabileceği birşey yok, (2 tane 7.62 ile dibinden sıkarak düşmeyen uçaklara karşı tankların tek 7.62 dışında ateş edebilecekleri silah yok) uçakların tanklara yapabileceği çok şey var. ciddi ciddi spaa alıp uçak vurmaya kasacak insan çıksa bile bunlar sadece alçaktan uçan dandik straferlara filan vurur ancak. tank oyunu yalan olur, 4-5 b17 A noktasına bombaları spamler kimse capleyemez. arty spam yeterince rezil ediyor zaten oyunu şu an. dün kv-1 ile capliyorum işte, tam gelecekler hazırlandım, FİYUUUUUUU diye bir ses, 5sn sonra havaya uçtum. yapay zekanın kaçışı olmayan bir şekilde sizi öldürmesi bu kadar kolayken insanlar ne yapar düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hava savaşı tam benlik olmuş,oynayabiliyorum enazından.Ölmeden 3-5 uçak indirmeyi başardım.Ama tankta hiçbişi yapamıyorum,alman tankıyla başladım,artı işaretini yeşil yapana kadar hedefleyip atıyorum ama karşıdaki tanklarda hiç zarar olmuyor.Hangi tank iyidir almanlarda ne alalım,varmı guide falan? Hava savaşı için önceki sayfadaki youtube videosu baya iyi eğitim veriyor.Ama tank için yok. Birde uçakla bomba bırakma tuşu nedir yer hedefleri için?space diyor ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bazı insanlar beyinsiz cidden ya. A noktası gitmiş, bunlar spawndan çıkıp uçaklara ateş ediyor pz4 ve kv'lerle. air-land aynı maçta asla olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 t50 ve sonrasında t34 o kadar iyi ki, your arguement is invalid diyor herkese. Niye almanlarla oynayayım ki çok manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 is4 eminim god mode gezecek burada da, nerflenmemiş halini koymuşlar çünkü 160mm zırhlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 squadron var mı patinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar