caliskanbiritanyali Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Geçen gün cafede oturuyorken arkadaşın telefonu çaldı işte konuşmaya başladı birden sevinç çığlıkları atmaya başladı , şaşırdım meğersem yeni yazısı çıkmış hemen açıp okudu 1 saat yüzümüze bakmadı heyecan içinde bitirdi , sonra kardeşini arayıp yazı hakkında görüşlerini paylaştılar , nasıl bir saçmalıktır bu , gençlik nereye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 iyi işte aptal kızmış hemen atarsın yatağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 michael sikkofield'in kankasıyım. ona ulaşman için önce benimle olman gerek pepek anında seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kim ki bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 amerika ve israil sizi kandırıyor dunyayı şeytana tapan masonlar yönetiyor vs diyen bi blogger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Flassh said: amerika ve israil sizi kandırıyor dunyayı şeytana tapan masonlar yönetiyor vs diyen bi blogger Lan adamların işi yok gücü yok böyle işlere kafa yoruyorlar ya helal , oğlum insan gider yeni yabancı diller öğrenmeye bakar kendini geliştirir , bizimkiler derin devlet ,israil , Amerika peşinde yok orda şu var ters çevirince şu çıkıyor , he canım atom parçalamış kadar oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ísrail natyonlaynada yardim edior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Pardon nayt onlayn onlara yardim ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bizim sipeyskeykin blogunda kullandığı isim. Bi kaç defa forumda bu adamın yazılarını seviyorum falan diye paylaşmıştı ama aslında kendisi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Damn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Öyle deme sipeys bak hatunlar düşüyor bir bir. Gerçi bunlar ortaokullu galiba ama olsun, ayak ve yer. Önemli olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Geçen bir hatun düşürmüşüm çelme takarak, offf ağzını yüzünü dağıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 off hiç çekilmez ya iki yazı okuyup neden bahsettiğine dair 1 gram fikri olmayan salaklar türedi çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 adamın şu eyes wide shut ile ilgili yazısını okumultum sadece, bilmediğim şeyler vardı ilginç gelmişti. Çok ciddiye almamak gerek, bazı kısımları biraz fazla paranoya ama yine de arada bir kaç değişik şey kapıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Oguzhan06 said: Lan adamların işi yok gücü yok böyle işlere kafa yoruyorlar ya helal , oğlum insan gider yeni yabancı diller öğrenmeye bakar kendini geliştirir lol alternatife gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hamsilipilav said: off hiç çekilmez ya iki yazı okuyup neden bahsettiğine dair 1 gram fikri olmayan salaklar türedi çok Umut Sarıkaya'nın "samimiyet moda olduğundan beri cehalet meşrulaştı" lafı bunları tam özetliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ben bunu şarkıcı falan sanıyodum sfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Aket-Atum said: adamın şu eyes wide shut ile ilgili yazısını okumultum sadece, bilmediğim şeyler vardı ilginç gelmişti. Çok ciddiye almamak gerek, bazı kısımları biraz fazla paranoya ama yine de arada bir kaç değişik şey kapıyor insan. o gerçekten başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 abi klasman dışındaki yazıları çok iyi. öküz, sevgili ekşici, yüzeysel samimiyet falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 aslında inciden iyi cevherler çıkmıyor değil tezek diye bi elemanın hikayesi vardı dostoyevski terk hoştu baya.sikkofield da biraz paranoyak olsa da okumaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bu adam ciddi mi ya? ben uzun zamandır roman tarzı takılıyo zannediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar