fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bugün şok a gelmiş Parfüm+deo+traş köpüğü+balsam 4 lü set 16-17 tl gibi birşey. Şok olmasa merdiven altı sinek ilaçlarından hallice birşey derim de. Şok gibi koskoca firma kalitesiz birşey satmaz diye düşünüyorum. Gerçi almadım ama fikir sorayım dedim. Tanıtım falan diye ucuz mu bu duyan bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Abi şok dediğin tinerci market gibi bir şey. Olayı ucuz ve kalitesiz olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 orada dikkat edilecek edp edt farki yani parfume olanin 50 ligi edt olanin 100 lugunden pahali olabilir.. onun disinda bu tamamen fiyatlandirma politikasi ,onceki sezon urunu olabilir. firma one ucuz gondermis 50 likler bitmis ucuz 100 lukler kalmis ikinci partide de satici pahali 50 liklerden almis olabilir.100 ler testerdir belki? bir suru olasilik mevcut..ama yine de koklamadan almayin.. bazen zamaninin gecmesine yakin urunleri ucuza verebiliyorlar 1-2 defa basima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ne parfümü ya ben direk zeytinyağı sabunu kullanıyorum mis gibi de kokuyor ne gerek var böyle kimyasal şeylere. Çok isterseniz defne doğa yağları var onlardan sürün geçin ne bu böyle kadın gibi takmışınız parfüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 kertenkel said: kiton red öneririm bulabilirseniz, daha sürüyle parfüm kullandım (40-50 tane) burdan da parfüm konusunda baya bir kişiyle iletişime geçtim. tek bitirdiğim parfüm oldu hayatımda. ekmeğini de çok yedim... mizu'da yok / herhangi bir yerde bulursanız veya satarsanız alıyorum =) Bu mu ? Kutusu red , ismi deil bu ise http://www.fragrantica.com/perfume/Kiton/Kiton-Men-6902.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 evet budur red diye geçiyor yine de.. eski bir parfüm, kiton zaten burda kimsenin parasının yetmeyeceği çok ünlü bir italyan markası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kertenkel said: zaten burda kimsenin parasının yetmeyeceği Hayırdır nereden edindin bu izlenimi çok merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yok ya o kadar da pahali degil kiton red adamlar satiyor abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ebay de 45 euro 75 ml, bu mu şimdi kimsenin parasının yetmeyeceğine inandığın para miktarı? aylık gelirin 100 lira falansa doğal tabi inanamaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 khalad said: kertenkel said: zaten burda kimsenin parasının yetmeyeceği Hayırdır nereden edindin bu izlenimi çok merak ettim ? parfüm değil kıyafet markası kiton, izlenim yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum... parfüme paranız yeter tabi ki, git takım al alabiliyosan sadece 20,000 takım elbise üretiyolar mesela minimum $5,000'e satıyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hala saçma argümanlar peşinde, parfüm hakkında konuşurken tükürdüğünü yalayıp üstüne 5000 dolarlık takım alamayacağını iddia ediyor hala burdaki insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 alın da caps koyun inanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Liebe said: hala saçma argümanlar peşinde, parfüm hakkında konuşurken tükürdüğünü yalayıp üstüne 5000 dolarlık takım alamayacağını iddia ediyor hala burdaki insanların. okuduğunu anlamayı öğren bir dahaki sefere kiton parfümüyle ünlü bir marka değil. insanların parfüme parasının yetmeyeceğini hiç söylemedim, nasıl çıkardın bu argümanı yazdıklarımdan ? kaldı ki kiton takım elbise alamazsın diyorum hala sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hani artisan parfüm falan olsa biraz hak vericem sana da, sıvamak için yer arıyosan onu da buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 parfüm başlığında saçma sapan biçimde markanın kalitesinden, kimsenin parasının yetmeyeceğinden niye bahsediyorsun amacın ne peki? burdaki insanlar takım alıcaz yaw kiton iyiymiş ondan alıcaz mı dediler ben farkedemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 gereksiz polemik peşinde olduğun belli, sazan gibi atladın, laf attın ortaya, şimdi sus otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kertenkel said: evet budur red diye geçiyor yine de.. eski bir parfüm, kiton zaten burda kimsenin parasının yetmeyeceği çok ünlü bir italyan markası Liebe said: ebay de 45 euro 75 ml, bu mu şimdi kimsenin parasının yetmeyeceğine inandığın para miktarı? aylık gelirin 100 lira falansa doğal tabi inanamaman. sana kiton parfüm markası mı demişim? çok ünlü bir italyan markası yazmışım di mi? burda yazdığımda "paticik" olarak nasıl algıladın? çıkarımlarını kendine sakla. kiton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ne kadar aptal bir tartışma bu yarabbi ya tamam kimsenin gücü kudreti yetmez tamam hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 çok paran var anladık tamam kralsın. sırtına da vurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://www.uzmantv.com/parfumu-ne-kadar-surmek-dogru-olur Parfüm sıkmanında bir adabı varmış ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 benden de bir oneri sık dokunmus kumaslara sıktıgınız parfum daha kalıcı olur pambuklu ve kot iyidir bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 içine girince çıkamıyor diye mi? sıkıyorum hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 kertenkel said: kertenkel said: evet budur red diye geçiyor yine de.. eski bir parfüm, kiton zaten burda kimsenin parasının yetmeyeceği çok ünlü bir italyan markası Liebe said: ebay de 45 euro 75 ml, bu mu şimdi kimsenin parasının yetmeyeceğine inandığın para miktarı? aylık gelirin 100 lira falansa doğal tabi inanamaman. sana kiton parfüm markası mı demişim? çok ünlü bir italyan markası yazmışım di mi? burda yazdığımda "paticik" olarak nasıl algıladın? çıkarımlarını kendine sakla. kiton ee 14k dolar? birde napolide yapılmış şeye neden 14k dolar verdin? mayfa bağlantıların mı getirdi? oo o :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yoldan 10 kişi çevir 5 i 5k dolarlık takım giyiyodur. 5 i 5k dolarlık takımdan 25k dolar eder. tabi tek başına 25k dolarlık takım giyen de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 mizu da tom ford parfumun 100 ml si 50 ml likten ucuza satılıyor. bariz bi kandırıkçılık mı var yoksa başka bir olayımı var o fiyatalrın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar