Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Sol alt en arkadaki dişe yaptırdım ama acayip farklı bişey gibi hissediyorum sanki sonradan koymuşlar gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ne kadara mal oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Alışılıyor, unutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Fakir gibi Al-Si bazlı almışsındır biouyum düşük onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Dişler birbirine değiyor normal ama gene sanki fazlalık gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 150 TL'ye porselen diş mi oluyor? implant falan 1.5k sanirim. Porselen niye bu kadar ucuz? ama porselenle implant farklı şeyler galiba. mevcut diş üstüneydi sanirim porselen. Kendim sordum, kendim cevapladım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Evet mevcut diş üstüne. nediycem ya bu acayip farklı duruyor delircem kağıtla falan test etti dişler falan birbirine değiyor ama sanki fazlalık gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Dedik ya işte alışacaksın diye, biz de yaptırdık seneler önce. Sakin ol, gevşe. Yaslan şöyle geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 para boşamı gitti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 değiişik dursun diyemi para verdik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 2-3 haftaya alışırsın. yükseklik varsa gidersin düzeltirler. 150TL ise o nasıl bir porselen kaplama. niye okadar ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bende de fakir kaplaması var. Su an o bölge şiş olduğu için öyle hissediyorsun, geçiyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 altin yaptirsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 öküz alırız o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 aquila said: altin yaptirsaydin. Ahaha çok iyi şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Dolgu bile alışana kadar uyuz ediyor. Sanki böyle dişlerimi kapatınca tam kapanmıyormuş, dolguyu ısırıyormuşum gibi geliyordu ilk yapıldığı zamanda. Olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 SeaGle said: Dolgu bile alışana kadar uyuz ediyor. Sanki böyle dişlerimi kapatınca tam kapanmıyormuş, dolguyu ısırıyormuşum gibi geliyordu ilk yapıldığı zamanda. Olur öyle. aynen aynen öyle oluyo kapatınca direk o dişi ısrıyom sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 fazlalık olabilir, dolguyu da törpülüyorlar sonra iyi ayarlayamamışlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ağzına bir şey aldığında, dilini ısırma, dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ağzına bir şeyler alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ne dolgusu yahu. dişi kestiler üstünede diş yapıştırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 HarveyQuinn said: değiişik dursun diyemi para verdik lan ahahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bende yaptırdım, öpüşmek eskisi kadar zevk vermiyor. heleki ısırırken hissedemiyorsun, kötü bir durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 offf bende porselen penis yaptırdım. sevişirken olmuyor şey. hergün sevişiyorum farklı kadınlarla büsürü mesela ama olmuyor o aynı şey. hele ki tam o gelmeden önce ki an var ya o an yok mesela porselen peniste olmuyor onlar hiç ama ben böle of sevişiyorum yani nası porselen morselen. çini yaptırdığım üzerine desenli çok beğeniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar