Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Porselen diş yaptırdım ama :S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
150 TL'ye porselen diş mi oluyor? implant falan 1.5k sanirim. Porselen niye bu kadar ucuz? ama porselenle implant farklı şeyler galiba. mevcut diş üstüneydi sanirim porselen. Kendim sordum, kendim cevapladım galiba.
Mesaj tarihi:
Evet mevcut diş üstüne. nediycem ya bu acayip farklı duruyor delircem kağıtla falan test etti dişler falan birbirine değiyor ama sanki fazlalık gibi hissediyorum
Mesaj tarihi:
Dolgu bile alışana kadar uyuz ediyor. Sanki böyle dişlerimi kapatınca tam kapanmıyormuş, dolguyu ısırıyormuşum gibi geliyordu ilk yapıldığı zamanda. Olur öyle.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Dolgu bile alışana kadar uyuz ediyor. Sanki böyle dişlerimi kapatınca tam kapanmıyormuş, dolguyu ısırıyormuşum gibi geliyordu ilk yapıldığı zamanda. Olur öyle.

aynen aynen öyle oluyo kapatınca direk o dişi ısrıyom sanki
Mesaj tarihi:
offf bende porselen penis yaptırdım. sevişirken olmuyor şey. hergün sevişiyorum farklı kadınlarla büsürü mesela ama olmuyor o aynı şey. hele ki tam o gelmeden önce ki an var ya o an yok mesela porselen peniste olmuyor onlar hiç ama ben böle of sevişiyorum yani nası porselen morselen. çini yaptırdığım üzerine desenli çok beğeniyorlar
  • Yeni Oluştur...