Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 23. Hafta | Galatasaray A.Ş. - Orduspor 25.02.2013 20:00

fenn

Öne çıkan mesajlar

Ordunun çektiği şut 3 kaleyi bulan şut 2. Adamalar kendileri de inanamamıştır 2-0 yakaladıklarına.

İlk gol malum diyecek birşey yok. İkinci gol de sağolsun gene Balta hediyesi. Hakem doğru karar vermiş bence.

Bazı arkadaşlar kızıyor yabancı sınırı kalksın diyince ama bu Balta vb. oyuncular yabancı sınırı olmasa 300-500 bin euroya ancak oynar.

Şimdi 2014-15 sezonunda yabancı sınırı 5 olunca Serdar Aziz'e istenen bonservis 8 değil 18 milyon euro A.Potuk 20 milyon euro olur. Maaşlar da 2-3 milyon dan başlar. Biz de bu Balta vb. kişileri mecburiyetten izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Şimdi 2014-15 sezonunda yabancı sınırı 5 olunca Serdar Aziz'e istenen bonservis 8 değil 18 milyon euro A.Potuk 20 milyon euro olur. Maaşlar da 2-3 milyon dan başlar. Biz de bu Balta vb. kişileri mecburiyetten izleriz.

Bana o kurallar daha başlamadan rafa kalkar gibi geliyor. Du bakalım görücez. Milli takım Hiddinkle bile başarıyı yakalayamayınca bi gaz çıkarttılar onları, unuttu bile millet.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasarayda 20.golune en hızlı ulaşan adamlar

metin oktay 18. maç
mario jardel 19. maç
tanju çolak 20. maç
burak yılmaz 26. maç

şu yukarıdaki adamlar tanjuyu geç direk efsane, 100 yıl geçse de unutulmayacaklar.burak da onların arasına girer umarım, temiz 3 yılı var önünde.daha bunları fragman olarak görüyorum ben, nice ben beşiktaşlıyım amağğğ ben tottenhamlıyım gareth bale abim gibidir amağğğ mesaj diye başlayan mesajları görecez.en çok da benim hoşuma gidiyo vallahi, maçlardan sonra yakıyorum sigarayı yorumları okuyorum özellikle ekşi fena alakjaljkalja
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Fizban ligtvden özetini izle gör diyecem , başka söze gerek yok :)

İkinci yarıda bambaşka iki takım vardı, tamam Ordu ilk yarı da çok oynamadı belki ama bir iki önemli pozisyon var ki kazma bir forvet bile gol yapabilirdi, hepsi o kadar. Aynı durum GS için de geçerli, ilk yarı aynen bariz gol şansı olan birkaç pozisyonu acemice harcadılar. İkinci yarı tamamen kontrolü kaybetmiş bir Ordu ve FT'in de tribüne yollanmasıyla iyice hırslanmış bir GS vardı sahada. Maç en başından kopmalıydı bence ama Muslera şanssız bir gol yiyince moraller bozuldu yoksa şu maç 100 kere oynansa 99'unda GS alır belki 1 maç berabere biterdi.

Ben Fornezzi'nin hatalı gol yediğini düşünmüyorum. Bu adam son maça kadar ligin en az gol yiyen kalecisiydi ve öyle maç satacak bir adam değil kesinlikle. Herkes durur Fornezzi millete bağırır çağırır motive etmek için normalde. Cuper'in de 4 tane yiyip yenilelim diye kulübeye çekildiğine de inanmıyorum. Yok soyunma odasının orada görülmeler yok maçı vermeler falan bunlar tamamen saptırma. Durum ortadaydı işte özetlerde görebilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...