Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 23. Hafta | Galatasaray A.Ş. - Orduspor 25.02.2013 20:00

fenn

Öne çıkan mesajlar

Onyargilisiniz baska bisey degil, adam son yillarda gördügüm en caliskan en eksigini kapatan futbolcu.Kafa vuramiyor deniyodu geldiginde konu kapandi.
Kazma diyosunuz Schalke macinda attigi gole bi bakin lan aynisini Messi atsa 50 kere videosunu koyar adam asmis bilmemne meajlari atilir. Akhisar macinda Drogba'ya kestigi orta mükemmel. Bakiyorum bugün attigi gol beles görünüyor ama oraya kadar gitmesi kovalamasi tam bir golcü hareketi.

Gelelim konuya, ya bu adam SL de mac basina 1 gol ortalamayla oynuyor ligde suan en cok gol atan adam ne yapmasi lazim ki daha?

Ha 30 kisiyi calimlasin topla sov yapsin Ronaldo'yu cebinden Messi'yi corabindan cikarsin istiyorsaniz neyle neyi satin aliyosun birader derler. 5M euro adamin bonservisi, yillik aldigi ücret belli yani beklenti ney problem ney Burak'la ilgili bi söyleyin de bilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

umut golleri atarken de hep burakçıydım, hatta trabzon'da şov yaptığından beri burakçıyım... adam inanılmaz oynuyor son 2-3 senedir. daha önce fb ve bjk'de ağır sıçtığı için çekemiyor bir kesim ama... bi de biraz artist olduğu için antipatik bakılıyor. yoksa tarafsız, sadece oynadığı futbola bakan bir adamın kendi takımında burak'ı görmek istememesi gibi bir durum söz konusu olamaz bence, birak akıl mantık varsa tabii..
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

umut golleri atarken de hep burakçıydım, hatta trabzon'da şov yaptığından beri burakçıyım... adam inanılmaz oynuyor son 2-3 senedir. daha önce fb ve bjk'de ağır sıçtığı için çekemiyor bir kesim ama... bi de biraz artist olduğu için antipatik bakılıyor. yoksa tarafsız, sadece oynadığı futbola bakan bir adamın kendi takımında burak'ı görmek istememesi gibi bir durum söz konusu olamaz bence, birak akıl mantık varsa tabii..

Burak'ı takımda görmek istemeyen galatasaraylı yoktur. Sadece ben cok abartılmasına karşıyım. Bu sezon canlı izledim 7-8 maç. Bence daha eksiği var forvet olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ne drama donmus arkadas

facebook a bakiyorum fenerliler ilk yari sonucu alay ediyorlar, ikinci yari da yok gol ofsaytmis yok allahin ordu sporuna karsi ne sevinmisissiniz mis. fail.

foruma bakiyorum ayni sey, yok sike yapmisiz yok baskanimiz ordunun soyunma odasina ugramis.

ben ilk yariyi izleyemedim de orduspor oyunu domine mi ediyordu ilk yari da sonradan bir anda kapandilar atak yapmama karari aldilar?

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna'nın UO'dan gelen alışkanlığı bu. Edit yaptırdığını bilmemize rağmen inatla hımılı kımılımı bişiler derdi işte. Daha "Troll" kavramı varolmamışken trolleyen biriydi.

Yaw o diilde ne dicem. Rıdvanı şimdi dinliyorum arkada bayaa bir muhabbeti de dönmüş. Anlayamıyorum bu adamı ben. Cidden anlayamıyorum. Basmıyor kafam. Ya tamam üzüldün. Normal. Rakibin tam yenilecekken şaha kalkıyor bilmem ne.. Bu kadar abartma bari. Azıcık birazcık mantıklı düşün. Sen yorumcusun. Hadi sen düşünmüyon, Güntekin düşünmüyor, 1 allahın kulu bişe demiyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk şok gol sonrası, ordulu bir oyuncunun bi içeri kaçıp, musleranın ayağıyla kurtardığı bir pozisyon var onun dışında şutları bile yok. ayaklarına top bile gelmedi doğru düzgün. adamlar hayatlarının en şanslı 2-0 skoruna eriştiler. zaten ondan sonra hector cuper bile oturdu. ikinci yarı adamlar skoru korumaya oynayınca, bizim takımı frenleyen hamitte çıkınca, yüklenip kontrolü ele aldık, goller de geldi işte ardı ardına.

hamiti savunuyordum da, drogba bile bir iki defa kızdı, içeri kaçsana, ne bakıyorsun öyle aval aval diye. hücumları öldürdü onun dışında, orduya 2-3 top kaptırdı, çıldırtan cinsten. bitmiş artık bu adam ne yazık ki daha da hayır gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Zegna'nın UO'dan gelen alışkanlığı bu. Edit yaptırdığını bilmemize rağmen inatla hımılı kımılımı bişiler derdi işte. Daha "Troll" kavramı varolmamışken trolleyen biriydi.

Yaw o diilde ne dicem. Rıdvanı şimdi dinliyorum arkada bayaa bir muhabbeti de dönmüş. Anlayamıyorum bu adamı ben. Cidden anlayamıyorum. Basmıyor kafam. Ya tamam üzüldün. Normal. Rakibin tam yenilecekken şaha kalkıyor bilmem ne.. Bu kadar abartma bari. Azıcık birazcık mantıklı düşün. Sen yorumcusun. Hadi sen düşünmüyon, Güntekin düşünmüyor, 1 allahın kulu bişe demiyo mu?

hacı sendeki uo hate i bitmiyor anladıgım kadarıyla, o kadar cok mu yargıladım nedir anlamadım ki, 11 sene gecmis uzerinden ben unuttum sen unutamamıssın :p
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Burak kazmaysa keske ayni kazmalikta bi sol bek bulsak derim baska da bisey demem.

Aynen

Savunma özellikli bi sol bek lazım bize. Çok da öyle bindiren ileriye muazzam katkı yapan bir adama ihtiyacımız yok. Duracağı yeri bilsin, stoperlere katkı yapsın, hızlı ve akıllı olsun yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...