erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 vaperon said: Yazık olmuş. Molped molped diye dolaş, sonra pipi taktır. top comment asdf
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 DoruK said: ya resimleri falan gördüm de bu konuyu silelim hepten böyle bir şey olmamış gibi yapalım ismini söylemek de yasaklansın :( hehe aynen
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Myshkin said: bu adama niye herkes ismiyle hitap ediyor ya seviyoz şükrüyü!
Murray Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Abi her şey bir yana içimden "ulan acaba bi şaka mı dönüyo" diye düşünmedim değil. Ulan şu kızı tanımam, etmem reklamlardan hatırlarım buna rağmen olamaz ya olamaz ya OLAMAZ ! Bu güzellik terkedilir mi ulan ? sakinim
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Murray said: Bu güzellik terkedilir mi ulan ? yeni haber geldi, bu haberden kate upton da etkilenip erkek olmaya karar vermiş.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 erkek olucam diye justin bieber olmuş.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 DoruK said: ya resimleri falan gördüm de bu konuyu silelim hepten böyle bir şey olmamış gibi yapalım ismini söylemek de yasaklansın :( artık unutmak istiyorum,bidaha rol felan vermesınler buna hatırlatmasın bana o eski halini,konuyuda silin kapatın bişeyler yapın.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ee hani kardeşi yok öyle bişey Erol Köse yalan söylüyor dediydi?
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 SpiderS_DangeR said: -Deno- said: röportaj'da kocaman kocaman yazmışlar hayatım boyunca hiçbir erkekle beraber olmadım diye bakireligin bozulmasi icin erkekle beraber mi olunmasi gerekiyor yuss
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bu arada bu penis olayında bacaktan kemik alıyorlarmış. bacaktaki kemiğe bi zararı yok mu bu olayın? alınan kemiğin yerine alçı felan mı koyuyorlar?
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kendi kaşınmış uğraşsın dursun kezbanlarla kızken kız götürme şansı daha yüksekti çaktırmadan öper koklaşırdı
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 vaperon said: Yazık olmuş. Molped molped diye dolaş, sonra pipi taktır. bosman tamburacı 4 saat önce kendi fotoğrafına baka baka asılır artık.
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 üzülmeyin. Biyolojik olarak hala kadin. Sadece fiziksel bi müdahale var.
Akito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Fin said: Karton koyuyorlar yerine alçı ne be afgasdfasdg
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bone said: bu arada bu penis olayında bacaktan kemik alıyorlarmış. bacaktaki kemiğe bi zararı yok mu bu olayın? alınan kemiğin yerine alçı felan mı koyuyorlar? o konu da ben de çok meraktayım ama google da aratmıyorum çünkü ya meraktan ya kemikten
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ne pis bi ülke lan cinsiyetini değiştirdi diye kız 1 hafta gündem oluyo
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 @Ardeth Hacı onun ülkeyle pek alakası yok yaa. Ünlü gibi bir şey medyatik ya, yapılan olayda tabu sayılan bir şey. Dünyanın neresinde olsa gündemde kalırdı. Ben Bülent Ersoy zamanında ne kadar süre gündemde kaldı onu merak ediyorum ama aramak yemiyor.
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 memeleri napmışlar? lan ne kızlar var (forumda bile var parmakla göstermiyim) o memelere para verecek.
Öne çıkan mesajlar