BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 günlük hayatta karşılaştığınız aptal insanlara örnekler-1 aynı sektörde başka bir firmada yine muhasebe departmanında çalışan bir genç bizim şirketteki muhasebe departmanındaki bir pozisyonu için iş görüşmesine gelip 10 dakikada 4 kere "ben muhasebe sevmiyorum" demiş "e arkadaşım sen neden muhasebe departmanına başvurdun o zaman?" diye sorulduğunda "maaşı daha iyiyse buraya geçerim" diye cevap veriyor, sonra bu arkadaş görüşmeyi yapmakta olan sevgili muhasebe müdüremize "sizde IT departmanı var mı?" diye soruyor olduğu cevabını alınca da "iyi ben orada çalışmayı çok isterim" diyor "hayatım boyunca yaptığım en kısa iş görüşmesiydi 4. kez muhasebe sevmiyorum deyince görüşmeyi bitirdik, hepi topu 10 dakika sürdü" diye anlatıyor müdüre abi bunlar nasıl insanlar, bunlar da para kazanıyor ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bence dalga geçiyo. Üstünzekalı hatta adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 muhabasebeden it'ye yatay geçiş yapmayı düşünmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 belki çift anadal yapıcaktı, kaçırmışsınız adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Adamı işe alıp birde başınıza müdür yaparlarsa, ne gülerim ama. Müdüre Hanım'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 adam dürüstmüş en azından, muhasebe sevilir mi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 muhasebeyi cok seviyorum. o rakamlar, odemeler, faturalar, vergiler adeta benim icin dunyada bir cennet bahcesi adeta deseydi de gelip konu acardin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 püh yazıklar olsun, insanlığından utanmalı hain muhasebeci, dfl be slk .s.s Müdüre hanıma saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 imamizer said: muhasebeyi cok seviyorum. o rakamlar, odemeler, faturalar, vergiler adeta benim icin dunyada bir cennet bahcesi adeta deseydi de gelip konu acardin ama. http://i.imgur.com/T7iRl8f.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bence hayattan çok keyif alıyor o tip insanlar böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hhaha her geçen gün daha güzel gifler geliyor hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 başvurduktan sonra başka bi yerle anlaşmıştır, buraya da ayıp olmasın diye gelip sonra saçmalamıştır işte kabul etmesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hayatda em sevmediğim ve aptal insan tipi,suratına yapma gülcük yapıştırp '''miraba beyfendi hoşgeldiniz''diyenler... Yinemi sen qq dese daha samimi gelip yine ben lan diyebileceğim bir dünya istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 selam üslü sayılardan itibaren matematik bilgisi olmayan bölüme DGS'yle gelip tübitakta 5 basamak maaşla çalışan 3 kişi tanıyorum saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Laorx said: http://i.imgur.com/T7iRl8f.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 imamizer said: muhasebeyi cok seviyorum. o rakamlar, odemeler, faturalar, vergiler adeta benim icin dunyada bir cennet bahcesi adeta deseydi de gelip konu acardin ama. aynen, yukarıdaki insan tipinden zibil gibi var. asıl salak olan onlar bence. hatta ik'cılarla karşılıklı salağı oynuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fırsatını bulduğunda "ben muhasebe sevmiyorum" demezse intihar eder. Birikir birikir patlar o düşünceler içerisinde. Muhasebe sevilecek bir şey olsa içim yanmaz. Muhasebeciler yaşayan ölü zaten. Gözde fer kalmıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 babacum gelmeden 4 sayfa counter-qq postlari ile dolduruyoruz burayi. adamin ekmegiyle oynamak neymis gorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi ikcılar kadar kötü bişe var mı ya. şirketin yöneticisi kafası böle, dayaklık tipler. böle ahkam kesmeler, havalar tripler iş adamı oldum ben tatavaları. meh ik cılara yapılan her atar, en iyi atardır. Geçen ben de bi iş ilanına başvurdum, başvurduğum şeye değilde cv'm de daha baskın olan şeye çağırdılar. gittim falan ama yani hocam çalışmam böle falan dedim, bakıştık karşılıklı. ayrıca maaş beklentiniz sorusuna çok tavım. sanki kendi şirketi kendi cebinden veriyor, pazarlık yapıyor lavuklar. Ulan standartı neyse ver işte senin gibi peasantlarlamı uraşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 adamın sevmemesine bir şey demiyorum yani sevmediği işi yapan bir sürü adam var ama hani iş görüşmesine gitmenin amacı nedir? işi almaktır değil mi? e sen gelip "ben bu işi sevmiyorum" diyen adamı işe alırlar mı? hayır adamın şu anda çalıştığı yer bizim şirkete de yakın değil hani yakın olsa diyeceğim ki "adamın gönlünde yokmuş işte şöyle bir yoklamaya gelip saçmalayıp gitmiş" elle tutulur mantıklı bir yanı yok tavırlarının bir de "belki siz daha fazla verirsiniz" demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 suark abi o bütçe muhabbetinden ötürü, şirkette ortalama çalışacak personel sayısının bile bütçelemesi yapılıyor "şu kadar adam çalışacak toplam maaş gideri şu olacak" gibi o maaş sorusu ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi peki bunun bi standardı yok mu? ben önceki maaşım neyse + biraz abartarak söylüyorum sırf pazarlık kurbanı olmayayım diye. baştan bana dese ya, max ücret şu kadar yersen dese, o kadar rahat ve temiz olcak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ona bakıyorlar sgkdan yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Suark said: abi ikcılar kadar kötü bişe var mı ya. şirketin yöneticisi kafası böle, dayaklık tipler. böle ahkam kesmeler, havalar tripler iş adamı oldum ben tatavaları. meh ik cılara yapılan her atar, en iyi atardır. Geçen ben de bi iş ilanına başvurdum, başvurduğum şeye değilde cv'm de daha baskın olan şeye çağırdılar. gittim falan ama yani hocam çalışmam böle falan dedim, bakıştık karşılıklı. ayrıca maaş beklentiniz sorusuna çok tavım. sanki kendi şirketi kendi cebinden veriyor, pazarlık yapıyor lavuklar. Ulan standartı neyse ver işte senin gibi peasantlarlamı uraşıcam Of çok sert, sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar