Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aptal insanlar

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

günlük hayatta karşılaştığınız aptal insanlara örnekler-1

aynı sektörde başka bir firmada yine muhasebe departmanında çalışan bir genç bizim şirketteki muhasebe departmanındaki bir pozisyonu için iş görüşmesine gelip 10 dakikada 4 kere "ben muhasebe sevmiyorum" demiş "e arkadaşım sen neden muhasebe departmanına başvurdun o zaman?" diye sorulduğunda "maaşı daha iyiyse buraya geçerim" diye cevap veriyor, sonra bu arkadaş görüşmeyi yapmakta olan sevgili muhasebe müdüremize "sizde IT departmanı var mı?" diye soruyor olduğu cevabını alınca da "iyi ben orada çalışmayı çok isterim" diyor

"hayatım boyunca yaptığım en kısa iş görüşmesiydi 4. kez muhasebe sevmiyorum deyince görüşmeyi bitirdik, hepi topu 10 dakika sürdü" diye anlatıyor müdüre

abi bunlar nasıl insanlar, bunlar da para kazanıyor ben de
Sosyal ağlarda paylaş

abi ikcılar kadar kötü bişe var mı ya.
şirketin yöneticisi kafası böle, dayaklık tipler.

böle ahkam kesmeler, havalar tripler iş adamı oldum ben tatavaları.
meh
ik cılara yapılan her atar, en iyi atardır.
Geçen ben de bi iş ilanına başvurdum, başvurduğum şeye değilde cv'm de daha baskın olan şeye çağırdılar.
gittim falan ama yani hocam çalışmam böle falan dedim, bakıştık karşılıklı.

ayrıca maaş beklentiniz sorusuna çok tavım. sanki kendi şirketi kendi cebinden veriyor, pazarlık yapıyor lavuklar. Ulan standartı neyse ver işte senin gibi peasantlarlamı uraşıcam
Sosyal ağlarda paylaş

adamın sevmemesine bir şey demiyorum yani sevmediği işi yapan bir sürü adam var ama hani iş görüşmesine gitmenin amacı nedir? işi almaktır değil mi? e sen gelip "ben bu işi sevmiyorum" diyen adamı işe alırlar mı? hayır adamın şu anda çalıştığı yer bizim şirkete de yakın değil hani yakın olsa diyeceğim ki "adamın gönlünde yokmuş işte şöyle bir yoklamaya gelip saçmalayıp gitmiş" elle tutulur mantıklı bir yanı yok tavırlarının

bir de "belki siz daha fazla verirsiniz" demesi
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

abi ikcılar kadar kötü bişe var mı ya.
şirketin yöneticisi kafası böle, dayaklık tipler.

böle ahkam kesmeler, havalar tripler iş adamı oldum ben tatavaları.
meh
ik cılara yapılan her atar, en iyi atardır.
Geçen ben de bi iş ilanına başvurdum, başvurduğum şeye değilde cv'm de daha baskın olan şeye çağırdılar.
gittim falan ama yani hocam çalışmam böle falan dedim, bakıştık karşılıklı.

ayrıca maaş beklentiniz sorusuna çok tavım. sanki kendi şirketi kendi cebinden veriyor, pazarlık yapıyor lavuklar. Ulan standartı neyse ver işte senin gibi peasantlarlamı uraşıcam

Of çok sert, sevdim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...