pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Fin said: http://2.bp.blogspot.com/_7gr28TuO3-Q/SYpzo-_isiI/AAAAAAAAABw/U2uvDrfME8A/s1600/CocaCola_Logo_Backwards_Isl.gif hass sadhuahasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ÜSTÜMÜZDEN PARA KAZANIYORLAR!!! bunu diyene kadar hangi haber sitesinde hangi ünlünün galerisinde kaç tık vermişsindir daha gereksiz bir medya patronuna kimbilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 "Kendimi banlayayim" butonu gelmeli ayarlar sayfasina. cekic iconlu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yok kötü olan adamlar sitesinde bu böyle diye duyuruyor zaten. ama topiği açan arkadaş hala ama ya doğruysa? falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dunyayi memelerden ogrenen nesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bunlar hep sex diyordum kimse inanmıyordu aha gördünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bilmemek ayıp değil googlelamamak ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 insan her gün birşey öğreniyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bu gayette çok kullanılan bir method eski kitapların digitalleştirilmesi için kullanılıyoruz ve bence kötü birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 gene kutuların dibinde bir yerde küçük bir yazıyla ufak bilgilendirme yapsalar daha etik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Açıkça söylüyorlar bunu. İyi bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kitapları scanliyorlar mı? o kelimeleri nasıl ayıklıyolar onu anlamadım ben. kendileri yazsa daha az zahmetli olmaz mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Spam'a karşı geliştirilmiş en mantıklı ve yararlı method olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 barnacle said: kitapları scanliyorlar mı? o kelimeleri nasıl ayıklıyolar onu anlamadım ben. kendileri yazsa daha az zahmetli olmaz mı :( OCR programı kullanıyorlar zaten. Okunmayan kelimeleri ittiriyorlar recaptcha sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi google size çözdürüyosa captcha yı kendisi nasıl konfirme edecek, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bak bu güzel soru. orada kelime kargacık burgacık iken ve zaten onu çözemiyorlarken benim doğru yazdığımı nereden biliyor arkadaş edit; esh, olasılık olayı galba. denedim öyle okunmayan kelimede "ı" olan harfi "l" yaptım onayladı geçti mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 büyük ihtimal ile aynı kelimeyi birden fazla kişiye sorup, sonrasında en çok yazılan cevabı kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Esh said: abi google size çözdürüyosa captcha yı kendisi nasıl konfirme edecek, lol iki kelimeden birini biliyor, birini doğru yazınca digerini de dogru diye kabul ediyor. böyle ikililerden birini doğru yazıp digerini asfda falan sallayınca geçiriyordu mesela, doğru olanı tutturmak gerek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ikincisine istatistiklere gore bakiyo, 100 kisiye sorduk kaci ne dedi diye. sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.google.com/recaptcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Esh said: abi google size çözdürüyosa captcha yı kendisi nasıl konfirme edecek, lol Istatistik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 zaten anon olayi da ona dayaniyo, hepimiz ikinci kelime yerine ortak bi kelime yazarsak, butun ikinci kelimeler o kelime olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 google benden zeki, bunu kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Acaba inci fln gibi bir grup kassa o kelimelerden birini farkli bir kelime olarak confirm ettirebilir mi hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar