Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung S3 - Ekran İçin 600 TL İstediler

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Galaxy S3 kullanıyorum. Silikon kılıfı var. Dün fitnessdayken 15-20 cm'den biraz kötü düştü. (önce dumbella sonra yere çarptı). Elime aldığımda telefonda birşey yoktu, zaten mesafe az olduğu için çizik bile almamıştı. Herneyse koydum ekran uykuya geçti, daha sonra elime aldığımda ekran simsiyahtı. Pilini çıkarıp taktım ekranda çizgi vardı.

Bugün aldığım telefoncuya götürdüm, 1 sene Samsung garantisi vardı, telefoncu akşamına aradı, annemle konuşmuş ekranınız içerden çatlamış 600 TL ödeme yapmanız gerek demişler. Sonra ben arayıp durumu izah ettim birazda giderlendim servise henüz yollamadık orda kullanıcı hatası olup olmadığı tespit edilip size dönüş yapıcaz dediler.

1- Ekranda çatlak filan değil çizik yoktu, hatta ilk elime aldığımda kullanmıştım. Nasıl bu kanıya varılmış?

2- Kullanıcı hatası mı? Yardımlarınız gerek, saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

15 santim dediğin 1 karıştan az biliyorsun di mi? yarım metreden falan düşmüştür muhtemelen diye düşünüyorum.

- Ben telefonumu x santimden düşürdüm benden para almayın ekranı tamir ederken pls
+ aaa sizinki x santimden mi düştü?? Pardon, garanti kapsamına alıyoruz o zaman.

Evet iki karış filan yani baya kısa bi mesafeden. Ben onlara düşürdüğümü söylemedim tabiki uykuya girdiğinde bir daha çıkmadığından bahsettim. Sonuçta ekranda, dış kasada çizik yok. Ben telefonu düşürüp parçalara ayırsam haklısın. Üstelik alırken garantili diye o kadar para ödedik, kullanıcı hatası olsa bile bu kadar masraf çıkması bence gerçekten saçmalık gibi geldi. Neyse birkaç güne belli olucak ama ben yine pek umutlu değilim umarım beklediğim gibi gelişmez.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

kullanıcı hatası mı nasıl bi sorudur ya

bi de samsung alarak haketmişsiniz baştan. kasanın dandik olduğu apaçık, 600tl de nedir maşallah 32 inç full hd led tv fiyatıyla karıştırmışlar onu resmen

samsung heralde 50 kat falan daha sağlam piyasadaki bütün diğer telefonlardan. plastik kapak takınca kasa dandik demek olmuyo
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

DoruK said:

kullanıcı hatası mı nasıl bi sorudur ya

bi de samsung alarak haketmişsiniz baştan. kasanın dandik olduğu apaçık, 600tl de nedir mallah 32 inç full hd led tv fiyatıyla karıştırmışlar onu resmen

samsung heralde 50 kat falan daha sağlam piyasadaki bütün diğer telefonlardan. plastik kapak takınca kasa dandik demek olmuyo

plaştik denmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...