Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Galaxy S3 kullanıyorum. Silikon kılıfı var. Dün fitnessdayken 15-20 cm'den biraz kötü düştü. (önce dumbella sonra yere çarptı). Elime aldığımda telefonda birşey yoktu, zaten mesafe az olduğu için çizik bile almamıştı. Herneyse koydum ekran uykuya geçti, daha sonra elime aldığımda ekran simsiyahtı. Pilini çıkarıp taktım ekranda çizgi vardı. Bugün aldığım telefoncuya götürdüm, 1 sene Samsung garantisi vardı, telefoncu akşamına aradı, annemle konuşmuş ekranınız içerden çatlamış 600 TL ödeme yapmanız gerek demişler. Sonra ben arayıp durumu izah ettim birazda giderlendim servise henüz yollamadık orda kullanıcı hatası olup olmadığı tespit edilip size dönüş yapıcaz dediler. 1- Ekranda çatlak filan değil çizik yoktu, hatta ilk elime aldığımda kullanmıştım. Nasıl bu kanıya varılmış? 2- Kullanıcı hatası mı? Yardımlarınız gerek, saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kullanıcı hatası elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dumbılın hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yer çekiminin payını unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi şu kullanıcı hatası olayını esnetmeleri lazım ya, özellikle telefonlarda. hayır anlamıyorum ki koskoca samsungsun lan, ekran değiştirmenin sana masrafı nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Abi koca ekranlı telefonlarında zaafı bu işte düşmeye karşı darbe alma ihtimali çok yüksek. Kılıf şart böle sağlam bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sony kırılmayanını çıkartıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 3.kattan kuma düştü benim bb yazlıkta hiç bişi olmadı ya 2008den beride kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Abi adamın ki kırılmamış zaten içerden patlamış :P. Samsung kasa kötü ama cidden ya ne bilim bende note 2 kullanıyorum ama fanboyluğa gerek yok tek zaafı bu heralde aletin ama işte zaman zaman pahalıya patlıyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 15 cm içinde 600 tl fatura çıkarıyorlarsa bir daha samsung alan aklıma diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 15 santim dediğin 1 karıştan az biliyorsun di mi? yarım metreden falan düşmüştür muhtemelen diye düşünüyorum. - Ben telefonumu x santimden düşürdüm benden para almayın ekranı tamir ederken pls + aaa sizinki x santimden mi düştü?? Pardon, garanti kapsamına alıyoruz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kedinin ahı tuttu hep ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Fake çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Fin said: kedinin ahı tuttu hep ondan. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dusurme ekran kirma zart zurt icin teknokask, sigorta lazim, servis kullanici hatasi der gecer tabi. 600 tl degil ekranin masrafi. Icteki ekran catladiysa masrafli olur baya, ama sadece dis kapaksa 20 dolara satiliyo ebayde, al kendin yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kullanıcı hatası mı nasıl bi sorudur ya bi de samsung alarak haketmişsiniz baştan. kasanın dandik olduğu apaçık, 600tl de nedir maşallah 32 inç full hd led tv fiyatıyla karıştırmışlar onu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 küçük ekranlı bişey kullanın ülen siz de 3.2 inç falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sabonis said: 15 santim dediğin 1 karıştan az biliyorsun di mi? yarım metreden falan düşmüştür muhtemelen diye düşünüyorum. - Ben telefonumu x santimden düşürdüm benden para almayın ekranı tamir ederken pls + aaa sizinki x santimden mi düştü?? Pardon, garanti kapsamına alıyoruz o zaman. Evet iki karış filan yani baya kısa bi mesafeden. Ben onlara düşürdüğümü söylemedim tabiki uykuya girdiğinde bir daha çıkmadığından bahsettim. Sonuçta ekranda, dış kasada çizik yok. Ben telefonu düşürüp parçalara ayırsam haklısın. Üstelik alırken garantili diye o kadar para ödedik, kullanıcı hatası olsa bile bu kadar masraf çıkması bence gerçekten saçmalık gibi geldi. Neyse birkaç güne belli olucak ama ben yine pek umutlu değilim umarım beklediğim gibi gelişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Belli olmaz umudunu kesme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DoruK said: kullanıcı hatası mı nasıl bi sorudur ya bi de samsung alarak haketmişsiniz baştan. kasanın dandik olduğu apaçık, 600tl de nedir maşallah 32 inç full hd led tv fiyatıyla karıştırmışlar onu resmen samsung heralde 50 kat falan daha sağlam piyasadaki bütün diğer telefonlardan. plastik kapak takınca kasa dandik demek olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 değil plastik kapak diye bir şey diyen mi oldu araştırmadan bilmeden nasıl bçyle komik bi yorum yapabiliyorsunuz yahu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 plastik olması daha da sağlam yapıyor telefonu. Tabi samsung alınır mı alınmaz. kalitesiz malzeme hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Fin said: kedinin ahı tuttu hep ondan. Nasıl da masum bakıyor http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/masumkedi_zps44aa9e4a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Fin said: kedinin ahı tuttu hep ondan. HAAHASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sabonis said: DoruK said: kullanıcı hatası mı nasıl bi sorudur ya bi de samsung alarak haketmişsiniz baştan. kasanın dandik olduğu apaçık, 600tl de nedir maşallah 32 inç full hd led tv fiyatıyla karıştırmışlar onu resmen samsung heralde 50 kat falan daha sağlam piyasadaki bütün diğer telefonlardan. plastik kapak takınca kasa dandik demek olmuyo plaştik denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar