paspatur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 videoyu izleyemiyorum cok merak ettim ozet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bana yapsalar bunu ağlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 2.20 ayıp olmasın hadi bizde kalkalım bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 zipzip said: bana yapsalar bunu ağlardım sana daha güzellerini yapıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Başı buradan, http://www.youtube.com/watch?v=M_URyWFBOy4 Sonu buradan. http://www.youtube.com/watch?v=1lyHQLyZUuM edit: Ondan sonra bir halt beğenmedi oluyoruz da. Gidip milyon dolarlar döküp reklama yurt dışından koyun gibi kopyalayıp getirilen reklamları görünce, ben niye mühendis oldum, internet kullanıp, iki kamera prodüksiyon bilgisi olan herkes şunları yapabilir diye düşünmüyor değilim. edit2: Neyse ki artık yurt dışından direkt getirmeler azalmış. 2 reklamı kombine etmeyi öğrenmeye yetebilmiş sektördekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 güzel ama dalıcak gibi flash mob olmaz ya, 2 metre herifleri korkutmuşlar ahsdushs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ölümbıçağı doğru söylemiş. efes zaten her daim kıl olduğum bir firma. ülkedeki en kötü birayı yapıp en iyiymiş gibi reklamlar falan kasıyor. kırık pirinçle glikoz şurubundan efes içeceiğime cemaatçi olurum. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 önce bunu izleyin http://www.youtube.com/watch?v=KmfSkW01wdE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ahah çok iyi olmuş adamlar ağlayacak sevgiden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ne temiz yapmsılar, beceremiyoz biz böle seyleri genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şunu dün öğlen galatasaray'a yapsaydılar 5 çakardı şalkeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 İlk başta insan güzel olmuş diyorda,diger videoları izleyince çok amatör kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Amatörü eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hoş olmuş gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 adı Anadolu Efes ama İstanbul takımı baştan fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 goldbären said: ölümbıçağı doğru söylemiş. efes zaten her daim kıl olduğum bir firma. ülkedeki en kötü birayı yapıp en iyiymiş gibi reklamlar falan kasıyor. kırık pirinçle glikoz şurubundan efes içeceiğime cemaatçi olurum. net. En azından adamlar yapıyor ve satabiliyorlar ki ayaktalar. Salt tüketici değiller. Ukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bira hamallık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gayet hos ama asılları tabiki bambaska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 efes şişelerinden öğrenci evi heykeli yapan bir arkadaş herhalade. zoruna gitmiş. kusura bakmayın efes pazardaki en kötü bira. içene de şüpheyle yaklaşırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 efesin üstüne bira yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ama siz yine de viski için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 goldbaren kadar sert durmuyorum efese karşı ama evet bildiğin glikoz şurubu kullanıyor adamlar bariz bir tad farkı oldu son 2-3 senede tuborga geçtim o yüzden eskiden kokusu da daha iyiydi, efes üretümü olarak bi bomonti bir de becks iyi işte hoş arada yeni bir ürün çıkamışlar da denemedim henüz tekrardan esas şekere dönene kadar tuborgcuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bi de site yapmışlar şekeri çeşitlilik için katıyoruz, biranın birini öbüründen kötü yapmaz, sadece çeşitliklik kem küm diye. eş dost bostanındaki acı hıyar tadını veriyor. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar