BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Topuz da yokmuş, bence FB tur geçecek bu turu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Webo - SOW ' u ikili forvet oynatıp arkasına Salih'i koymak çok mu zor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BDor1LACEAA-pDE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 niye ingilizce pankart? Yobo ve Kuyt var sadece ing bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 çev. Ruhumuz Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 11 : Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, M.Topal, Cristian, Salih, Kuyt, Sow, Webo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Salih süper oldu.. Helal len aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DoruK said: fenerliler şalkeyi desteklemekten yorgun düştü yarın çok bi varlık gösteremez +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 her fenerbahçeli antu değil, her galatasaraylı old boyz değil, saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kadro bi nebze iyi hiç değilse Selçukla Bekiri çıkarmış, ama ofansı daha iyi olan Hasan sahada olmalıydı ayrıca Stoch-Krasic gibi hücumda üretken biri de sahada olmalıydı, inatla Baroniye teslim ediyor herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 genç diye işte. alexi de barno yüzünden iteledi ya biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ola ki elenirse fener, çok büyük rezillik olur bence. ilk maçta adamlar 10 kişi hiçbişi yapamadı. ben bugün 4-0 falan bekliyorum böle ilk 30 dakkada kopacak falan maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 vay aykuta gel. bu atilimiyla benim gozumde gecti turu helel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 salih için yanlış maç bence. ya tamam ya devam maçına soyundurmanın ne anlamı var. koy kayserispor maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi zaten bate kalitesiz takım oldugundan, fener de aykut yuzunden kalitesi futbol oynadıgından zevksiz bir eslesmeydi. seyirci olmaması da bunun uzerine mukemmel oldu. bu aksam su macı izlemekten kimse keyif almaz herhalde. bi de tur falan giderse eyvah diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 aykut kocamanın prim çabası uefanın en tırt takımıyla karşılaşılıyor o da biliyor, 10 sene sonra "aykut kocaman salih'i önsököz yaşında avrupa maçına 11 çıkarmıştı yaa yaa" dedirtmek için işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fener tokadı basar geçer ya, fazla polemiğe girmez. 3-0 falan diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 38. dakikada hürriyet.com.tr de FENER ŞOKTA başlığını görmek de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sow gene sol kanatta. Abv aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 enaam antrenman macinin biraz ciddisi fenerin isi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gökhan topa vurur, adamlara serbest vuruş verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 SEVDİĞİ YERLER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fener neden bu öaçı seyircisiz oynuyor? ne ara uefadan ceza aldılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Salih vur lan... Vur... Ne güzel döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BabacumMostors said: fener neden bu öaçı seyircisiz oynuyor? ne ara uefadan ceza aldılar? harbi bende kaçırmışım onu, soracaktım unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar