deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kullanan varsa memnun musunuz? Eksiği gediği var mıdır? SSD takabilir miyim mesela? Ekran kartı oyun da oynamak istesem beni mutlu eder mi? Özellikleri; Intel i7 cpu 8gb ram 2gb nvidia gt640 gpu 1tb 7200rpm hdd (Sanırım modifiyeli 8570p modeli elitebook'un) Üniversite verdiğinden başka bir model seçme şansım yok, yarın öbür gün gelecek aletler; merak ettim, nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 elitebook 8440p var sirketin verdigi is bilgisayarı. oyun falan denemedim dolayısı ile ama genel olarak memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 8560w kullanıyorum, bundan önce kullandıklarım çok narin geliyor artık. Kasası büyük ve dayanıklı, 3.6 kg olduğu için yanında pek fazla taşıyamazsın ama çok sağlam bir notebook. Workstation olduğu için istediğin donanımı kolaylıkla eklersin gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 HP ProBook 4530s var şirketin verdiği. Çok memnunum ben. Genel olarak HP bence çok yeterli. Bir önceki şirket laptopumda HP di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 oo sabancı üniden olanları artık verilen laptoplardan ayıklıyoruz :P sabancı iştiraki her yerde olduğu gibi bizde de elitebooklar dağıtılmaya başlandı, şimdiye kadar şikayet eden olmadı ama bizdekilere oyun yüklenemiyor doğal olarak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Devlet universitesi benim ki eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bende de 8440p var. ssd si olsa iyiydi ama fena değil. ısınma problemi yok nerdeyse. kişisel kullanım için satılan normal laptoplarda ısınma sorunu olurdu hp nin. bu modelde 0 nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bilkent hic yapmiyor biyle seyler, seneye mezun olmadan bir dizustu de biz alsaydik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 elitebook 8740w workstation; performans tavan. ofisten arkadaşlar bayağı sağlam oyunlar da oynuyorlar. lakin driverları problemli olabiliyor. ben illet ediyorum. kişisel alsam, o paraya elitebook almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Alet bayağı ağırmış ama ben ofiste bırakacağım sanırım, sürekli getir götür zor olacak. Evde zaten masaüstü yetiyor fazlasıyla, belgeleri de dropbox'ta tutuyorum; bayağı kullanışlı oluyor. Tek sıkıntım normalde open office kullanıyor olmam, eve de ms office kuracağım sanırım, gün içinde aynı excel dosyasını 2-3 farklı ofis programından editleyince saçmalayabiliyor ki datamining vs. uğraştığım için en ufak problem büyük bir engele dönüşebiliyor. Onun dışında performansı bayağı iyi, 8570w imiş meret, ben ne alakaysa p serisi diye hatırlıyordum. Isınma problemi falan hiç yok, normalde soğutucu kullanmayı planlıyordum ama gerek kalmayacak sanırım. Şimdi acaba diyorum buna bir de 24" monitör (bunu okul vermiyor QQ) bağlasam da 15"te excel kullanma acısı çekmesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aslan gibi alet, tam iş bilgisayarı. bi de dockstation taktın mı masaya tam ofislik oluyo. ama taşınabilirlik düşük, alet kalın. mühendis işi biraz. bizim ofiste demirbaşlara elitebook'lar almışlardı oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar