Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP Elitebook kullanan var mı?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Kullanan varsa memnun musunuz? Eksiği gediği var mıdır? SSD takabilir miyim mesela? Ekran kartı oyun da oynamak istesem beni mutlu eder mi?

Özellikleri;
Intel i7 cpu
8gb ram
2gb nvidia gt640 gpu
1tb 7200rpm hdd

(Sanırım modifiyeli 8570p modeli elitebook'un)

Üniversite verdiğinden başka bir model seçme şansım yok, yarın öbür gün gelecek aletler; merak ettim, nedir ne değildir?
Sosyal ağlarda paylaş

8560w kullanıyorum, bundan önce kullandıklarım çok narin geliyor artık. Kasası büyük ve dayanıklı, 3.6 kg olduğu için yanında pek fazla taşıyamazsın ama çok sağlam bir notebook. Workstation olduğu için istediğin donanımı kolaylıkla eklersin gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Alet bayağı ağırmış ama ben ofiste bırakacağım sanırım, sürekli getir götür zor olacak. Evde zaten masaüstü yetiyor fazlasıyla, belgeleri de dropbox'ta tutuyorum; bayağı kullanışlı oluyor.

Tek sıkıntım normalde open office kullanıyor olmam, eve de ms office kuracağım sanırım, gün içinde aynı excel dosyasını 2-3 farklı ofis programından editleyince saçmalayabiliyor ki datamining vs. uğraştığım için en ufak problem büyük bir engele dönüşebiliyor.

Onun dışında performansı bayağı iyi, 8570w imiş meret, ben ne alakaysa p serisi diye hatırlıyordum. Isınma problemi falan hiç yok, normalde soğutucu kullanmayı planlıyordum ama gerek kalmayacak sanırım.

Şimdi acaba diyorum buna bir de 24" monitör (bunu okul vermiyor QQ) bağlasam da 15"te excel kullanma acısı çekmesem mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...