cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 asdhgaskd http://video.ntvmsnbc.com/acil-serviste-kavga.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ahah cok iyi ya zıplaya zıplaya attack verio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 her yerde delikanlılık yapıpı kemeri çıkarmıcan işte aha ders olsun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 lan o kemer yumruktan tekmeden etkili degil ki. iyi savurursan, ciplak tene gelirse anca morartir niye hemen kemere sariliyosa bu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kemer sana 30 cm daha avantaj sağlıyo adamı yaklaştırmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adamın kafa bir milyon. içip içip ortalığı birbirine katmış hayvanlar. doktorun yerinde olacam, ilk onları muayenehaneye alır, dayarım narkozu. uyusun itogluitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ulan bak yine anlayamadım, sokaktaki öğrenciye allah ne verdiyse dalan polis hastanede acil serviste kavga edenlere neden uzlaşmacı yaklaşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 konuyu lütfen eğlenceye taşıyabilir miyiz? siyasete, polise girecek olay konu dışında yoksa. eğlencede aquila kitler hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Aket-Atum said: Ulan bak yine anlayamadım, sokaktaki öğrenciye allah ne verdiyse dalan polis hastanede acil serviste kavga edenlere neden uzlaşmacı yaklaşıyor? polisin amacı o zaten silivride milletin gözünü çıkartır sinopta sırtını sıvazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ya eğlenceye taşınacak kadar da komik değil şimdi, altı üstü 2-3 saniye hoplayan bir adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ahahahah komik bence. en sonda çıkan doktor da tam şakirt asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Üç adet uğursuz mahlukatla ilgili bir video fakat ortada gerizekalılığın verdiği komik bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 imamizer said: lan o kemer yumruktan tekmeden etkili degil ki. iyi savurursan, ciplak tene gelirse anca morartir niye hemen kemere sariliyosa bu millet. tokasıyla vurursan ağız burun kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ahaha tek eliyle de ucundan tutmuş bağıra bağıra koşuyor asdfasdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 herifin biri de bıcak cıkartıp sallıyo baska biri elinden alıyo falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 askerde x sayıda ki psikopat kavga ederken biri palaskasını tertibime vurmuştu da eli baya kanamıştı garibimin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 en sonda da adam polise savuruyor bi tane dikleniyor baya ona kimse gıkını çıkaramıyor, ben arkadaşımı döven polisi hafifçe itip arkadaşı kurtarmaya çalıştım diye linç ediliyodum siviller tarafından :D anca garibana güçleri yeter zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Cidden polise yumruk atmaya kalkıyorlar ama polis copu bile kaldırmıyor hala sakinleştirmeye çalışıyor, heralde sayıları az olduğu için çekindiler, yoksa kafaya çalışırlar cop-biber gazı-tekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 it iti ısırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar