Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Haber bu: http://onedio.com/haber/basbakan-istedi-ismi-degisti-79063 Memlekette insanlar yuce onderim ne derse hemen yapiyor ya, insallah bu sefer sonuna kadar sozunden ayrilmazlar. Ankara'da Ankamall mesela Migros Alisveris Merkezi'ydi eskiden. AKP'nin klasik oycusu esnaf da bunu yaparsa tam olur.
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ne bu simdi? Milliyetcilige karsiyiz deyip milliyetcilik yapmaya calismis. Onu da becerememis.
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kedi olalı fare tuttun olması lazımdı.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Trump İş Kuleleri Alışveriş Merkezi daha iyi olmaz mıydı? Mall değişmiş Towers ayakta :D.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Admin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Gercek anlamda Turkiye ve TR'i yonetenlerin ozeti bu haber. Duzensiz, plansiz, ben dedim olacak tarzinda yonetim. Benzer bir uygulama baska ulkelerde genele hitap edecek sekilde yapilmakta. Istanbul'da ismi Ingilizce olan yuzlerce AVM yok mu? Hayir ben yurt disinda yasadigim halde bundan haberdarim. Basbakan mi bilmiyor bunu? Pek tabi biliyor. Neden tutup Trump Towers ismini degistirelim diye cikisiyor ve bu isim degisip bundan haber yapiliyor? Kanmayin boyle seylere. Google'da istanbulda alisveris merkezleri yazdim buldugum adlardan bazilari: Airport AVM (Outlet Center) Aquarium AVM Alışveriş Merkezi Beyaz City AVM Capacity AVM Alışveriş Merkezi Metrocity ...
Öne çıkan mesajlar