Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kurallar diye bir bolum eklensin uye olunurken, kisisel kismi ne ise yarar? Diger basliklarin kullanim amaci nedir diye insanlarin gozune sokulsun. Bu ne lan? Cani sikilan konu disina baslik aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Phyx said: olm neden anlasabildiginiz her kiza asik oluyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ren said: 1 aşkın yaşı mı olur lan Sonra 75'lik Hüseyin Üzmez 13 yaşında kıza hallenince de sorun yok o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 lol rew ne alaka allasen zaten anladığım kadarıyla buradaki yaş farkı da pek fazla değilmiş ama bi kız bana erkek arkadaşım söyle yaptı böyle yaptı mağdurum devlet bize yardım etsin ayağı çekse çok bayardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu ne ya sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sostizm said: Ben de madde madde yazayım bari. 1- Yaş hiç önemli değil. Kaç yaş farktan bahsediyoruz? Detaya giremem şimdi ama bana güven yaş bir faktör değil. Onu geç bi kalemde. 2- Doktor olacak olması da problem değil. Bir sürü doktor tanıyorum sağlıklı mutlu ilişkileri var. Bir sürü de mutsuz/boşanmış v.b. tanıyorum. Meslek de sorun değil yani. Geç onu da. 3- Varlıklı olması sadece kişiliği ile ilgili bir bozukluk varsa sorun olabilir. Hem de ciddi sorun olabilir. Ama bu kadar düzgünse senin anlattığın gibi o da sorun değil. 4- Anime sevmesi, konuşacak çok şeyiniz olması, birbirinizin yanında rahat ve huzurlu hissetmeniz... İşte bunlar asıl düşünmen gerekenler. Karşına günde iki tane böyle kız çıkmıyordur herhalde. 5- Geçmişinde az ilişki olmuş olmasını olumlu mu yoksa olumsuz nitelik olarak anlattın anlayamadım. Biraz daha yaşam tecrübesi olsa daha güvenli yaklaşabilirdim diyorsan, eh anlayabilirim. Yok en bayağı şekliyle az kullanılmış muhabbeti yaptıysan yazdığım bu 5 maddeye ve harcadığım zamana acırım. Mutluluklar dilerim. Daha başlamamış ilişkide kaybedecek birşeyin yok. Üstüne git. Daha çok zaman geçir. Selamı mı söyle. rıza baba adam güzin apla çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hayır aşk değil seninkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bunlar hep sex dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 seviyorsan git konuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Silphatos said: sostizm said: Ben de madde madde yazayım bari. 1- Yaş hiç önemli değil. Kaç yaş farktan bahsediyoruz? Detaya giremem şimdi ama bana güven yaş bir faktör değil. Onu geç bi kalemde. 2- Doktor olacak olması da problem değil. Bir sürü doktor tanıyorum sağlıklı mutlu ilişkileri var. Bir sürü de mutsuz/boşanmış v.b. tanıyorum. Meslek de sorun değil yani. Geç onu da. 3- Varlıklı olması sadece kişiliği ile ilgili bir bozukluk varsa sorun olabilir. Hem de ciddi sorun olabilir. Ama bu kadar düzgünse senin anlattığın gibi o da sorun değil. 4- Anime sevmesi, konuşacak çok şeyiniz olması, birbirinizin yanında rahat ve huzurlu hissetmeniz... İşte bunlar asıl düşünmen gerekenler. Karşına günde iki tane böyle kız çıkmıyordur herhalde. 5- Geçmişinde az ilişki olmuş olmasını olumlu mu yoksa olumsuz nitelik olarak anlattın anlayamadım. Biraz daha yaşam tecrübesi olsa daha güvenli yaklaşabilirdim diyorsan, eh anlayabilirim. Yok en bayağı şekliyle az kullanılmış muhabbeti yaptıysan yazdığım bu 5 maddeye ve harcadığım zamana acırım. Mutluluklar dilerim. Daha başlamamış ilişkide kaybedecek birşeyin yok. Üstüne git. Daha çok zaman geçir. Selamı mı söyle. rıza baba adam güzin apla çıktı Keske güzin apla olsa bildigin Hayda Dümen yazisi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kızın resmi konmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sen bu kizi benim yardimimla elde edebilirsin. Ama bi birani icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kardeşin napıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aktiftablet said: kızın resmi konmamış. demek ki cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 harbi ya ben de kardeşi merak ettim..daha cinsiyeti belli değil galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aga mevsimlerdendir. arada oluyor hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Çıkart masaya vur not : Ben çünki patiden öyle bir tavsiye almıştım geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 uydunmu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Daha buluşmadım,buluşunca düşüncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kaç yaş var ki arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Yaşı yaşına boyu boyuna huyu huyuna demiş atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 SANDALYEYE OTURUNCA AYAK YERE BASIYO MU KANKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Rewendor said: Ren said: 1 aşkın yaşı mı olur lan Sonra 75'lik Hüseyin Üzmez 13 yaşında kıza hallenince de sorun yok o zaman? yok abi max 22. kız 20 ise adam 42-43 olabilir, ya da adam 20 kız 42-43 olabilir. üstü doktor da olsa hector da olsa kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 E hani aşkın yaşı yoktu, sınır koydun ama şimdi :P Bi de Hüseyin Üzmez 35 yaşında olsa oluyo muydu yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar