tertip34 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kız son sınıf tıp ögrencisi ve özel bi üni.de okuyor , işte bu kızın ev arkadaşı kardeşim 5 günlügüne pasaport çıkartmak için geldim , işte otelde kalacaktım ama ısrar ettiler aynı evdeyiz, kızı ve kardeşimi yemek yemeye götürüyorum hergün ,geziyoruz ancak kız tam kafa dengi yani erkek arkadaşı hayatında 1-2 tane olmuş ve kızın kız arkadaşı bile 2-3 tane , kız anime hayranı çıktı her konuda sohbet ediyoruz ne söylesem gülüyor , ancak kendisinden kücük oldugum icin mesafeli yani , yarın ayrılacagım buradan ancak kıza o kadar alışmışım ki içide buruk bir acı var , çok efkarlandım aşk değil sanki ne bilim kafamızın uyuşmasımı buna sebep oldu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 1 aşkın yaşı mı olur lan 2 soru eki mi ayrı 3 abi kardeşin varmış ağız yoklattır. baskı kur. 4 masaya da vurabilirsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kitliyorum. Kız başkası ile evleneceği zaman gel topağı açarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kiza nezle olmussun sen, vitamin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ren said: 1 aşkın yaşı mı olur lan 2 soru eki mi ayrı 3 abi kardeşin varmış ağız yoklattır. baskı kur. 4 masaya da vurabilirsin tabi 5 Büyük harf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Abi kız yıllık 16.000 tl ödüyormuş okula ben bu kızı nasıl besliyeyim , kız kardeşi var iktisat okuyor Hacettepe üni.de aynı yaştayız ancak bakalım kardeşim kız kardeşini uygun gördü bana , canım sıkkın bu kadar saf ve uyumlu bir kız tanımamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 O nasıl bi espri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi. kendinden büyük kızı sal gitsin. dönerse de benimdir falan diye düşünme hiç, kaç. sakat iş o. hele bir de tıp diyorsun. belayı satın alıyorsun. aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 olm neden anlasabildiginiz her kiza asik oluyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Yalnız adam bizden nasıl korkmuşsa hep kardeşim diyor hiç cinsiyet belirtmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 GodBlessStoya said: Ren said: 1 aşkın yaşı mı olur lan 2 soru eki mi ayrı 3 abi kardeşin varmış ağız yoklattır. baskı kur. 4 masaya da vurabilirsin tabi 5 Büyük harf? yok abi neden konu dışında aşk tartışıyoruz çözemedim ama my sisters hot friend ümit ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 10 yilda bir kizlarla etkilesime gecebildikleri icin anlasabildiklerine hemen kayniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Oguzhan06 nin istanbullu versiyonu, bi bitmediniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kız çok saf yahu , hep kullanıldım felan diye anlatıyor , erkek arkadaşı buna hediye aldım sana demiş bu sevinmiş işte , oğlan epey zenginmiş bu arabasına binmiş meğersem çocuk buna annesinin yaptıgı böregi getirmiş asdfgs , oğlan duyduguma göre malın teki kızın anlattıgına göre şımarık yetişmiş işte epey kötü yanlarını anlattı ben şaşırdım yani , daha unutamadıgını söylüyormuş kardeşime , asıl mesele kızın hala geceleri ağlıyormuş oğlan için , paramı gözünü boyamış anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sevgilisi olan kıza mı asılıyorsun sen? JERK ALERT! JERK ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kızı kolundan tut çek ve bırak, daha hızlı gider. revelant karikatürü istiyoruz buraya lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sen aşık mı oldun bilmem de ben aşık oldum, tanıştırsana beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aynı şeyi senin bacına yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Doktor kızlar çekilmez zaten senden çok kazanırsa komplekse girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ben de madde madde yazayım bari. 1- Yaş hiç önemli değil. Kaç yaş farktan bahsediyoruz? Detaya giremem şimdi ama bana güven yaş bir faktör değil. Onu geç bi kalemde. 2- Doktor olacak olması da problem değil. Bir sürü doktor tanıyorum sağlıklı mutlu ilişkileri var. Bir sürü de mutsuz/boşanmış v.b. tanıyorum. Meslek de sorun değil yani. Geç onu da. 3- Varlıklı olması sadece kişiliği ile ilgili bir bozukluk varsa sorun olabilir. Hem de ciddi sorun olabilir. Ama bu kadar düzgünse senin anlattığın gibi o da sorun değil. 4- Anime sevmesi, konuşacak çok şeyiniz olması, birbirinizin yanında rahat ve huzurlu hissetmeniz... İşte bunlar asıl düşünmen gerekenler. Karşına günde iki tane böyle kız çıkmıyordur herhalde. 5- Geçmişinde az ilişki olmuş olmasını olumlu mu yoksa olumsuz nitelik olarak anlattın anlayamadım. Biraz daha yaşam tecrübesi olsa daha güvenli yaklaşabilirdim diyorsan, eh anlayabilirim. Yok en bayağı şekliyle az kullanılmış muhabbeti yaptıysan yazdığım bu 5 maddeye ve harcadığım zamana acırım. Mutluluklar dilerim. Daha başlamamış ilişkide kaybedecek birşeyin yok. Üstüne git. Daha çok zaman geçir. Selamı mı söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 amatör diye bi bölüm açılsın patiye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar