Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza aşıkmı oldum acaba

tertip34

Öne çıkan mesajlar

Kız son sınıf tıp ögrencisi ve özel bi üni.de okuyor , işte bu kızın ev arkadaşı kardeşim 5 günlügüne pasaport çıkartmak için geldim , işte otelde kalacaktım ama ısrar ettiler aynı evdeyiz, kızı ve kardeşimi yemek yemeye götürüyorum hergün ,geziyoruz ancak kız tam kafa dengi yani erkek arkadaşı hayatında 1-2 tane olmuş ve kızın kız arkadaşı bile 2-3 tane , kız anime hayranı çıktı her konuda sohbet ediyoruz ne söylesem gülüyor , ancak kendisinden kücük oldugum icin mesafeli yani , yarın ayrılacagım buradan ancak kıza o kadar alışmışım ki içide buruk bir acı var , çok efkarlandım aşk değil sanki ne bilim kafamızın uyuşmasımı buna sebep oldu bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Ren said:

1 aşkın yaşı mı olur lan
2 soru eki mi ayrı
3 abi kardeşin varmış ağız yoklattır. baskı kur.
4 masaya da vurabilirsin tabi

5 Büyük harf?

yok abi neden konu dışında aşk tartışıyoruz çözemedim ama my sisters hot friend ümit ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kız çok saf yahu , hep kullanıldım felan diye anlatıyor , erkek arkadaşı buna hediye aldım sana demiş bu sevinmiş işte , oğlan epey zenginmiş bu arabasına binmiş meğersem çocuk buna annesinin yaptıgı böregi getirmiş asdfgs , oğlan duyduguma göre malın teki kızın anlattıgına göre şımarık yetişmiş işte epey kötü yanlarını anlattı ben şaşırdım yani , daha unutamadıgını söylüyormuş kardeşime , asıl mesele kızın hala geceleri ağlıyormuş oğlan için , paramı gözünü boyamış anlamadım gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de madde madde yazayım bari.

1- Yaş hiç önemli değil. Kaç yaş farktan bahsediyoruz? Detaya giremem şimdi ama bana güven yaş bir faktör değil. Onu geç bi kalemde.

2- Doktor olacak olması da problem değil. Bir sürü doktor tanıyorum sağlıklı mutlu ilişkileri var. Bir sürü de mutsuz/boşanmış v.b. tanıyorum. Meslek de sorun değil yani. Geç onu da.

3- Varlıklı olması sadece kişiliği ile ilgili bir bozukluk varsa sorun olabilir. Hem de ciddi sorun olabilir. Ama bu kadar düzgünse senin anlattığın gibi o da sorun değil.

4- Anime sevmesi, konuşacak çok şeyiniz olması, birbirinizin yanında rahat ve huzurlu hissetmeniz... İşte bunlar asıl düşünmen gerekenler. Karşına günde iki tane böyle kız çıkmıyordur herhalde.

5- Geçmişinde az ilişki olmuş olmasını olumlu mu yoksa olumsuz nitelik olarak anlattın anlayamadım. Biraz daha yaşam tecrübesi olsa daha güvenli yaklaşabilirdim diyorsan, eh anlayabilirim. Yok en bayağı şekliyle az kullanılmış muhabbeti yaptıysan yazdığım bu 5 maddeye ve harcadığım zamana acırım.

Mutluluklar dilerim. Daha başlamamış ilişkide kaybedecek birşeyin yok. Üstüne git. Daha çok zaman geçir. Selamı mı söyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...