goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.ugurbektas.com/photoblog/wp-content/gallery/portre/erol_gunaydin-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ben izlerim bunu sevdim. engin günaydın sıçsa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 orjinaline saygımdan tek bölüm izlemicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 18 dakikasını izledim espriler olsun diyaloglar olsun çok eğreti duruyor. yönetmen sanki her an izleyicinin ekrana gelip "hadi len oradan olur mu öyle şey" falan demesini bekler gibi böyle titrek titrek mi çekmiş napmış. bi tek engin günaydın var işte. suikastçinin sahnesi falan çok dandikti. belki bi ihtimal ilerleyen bölümlerde oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Tv de sezon finali yaparken gördüydüm 46 bölüm oynamış iyi oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Black-ice said: ben izlerim bunu sevdim. engin günaydın sıçsa izlerim. izleidn mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Engin günaydın salağının uykusuz ilk çıktığında sıvadığı yazılarını hatırladım da tüylerim diken diken oldu. öğk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 böyle şeyleri izleyen var mı burda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar