Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayfon said:

Lise 2'ye gectigimde sira arkadisimin benu Ultima online ve FRP ile tanistirmasi.

Hayatim o an hisse senedi gibi cöküse gecmisti.

yaş olarak iyi gene lise 2 ben 5. sınıf orta 1 arası bişi idim şuan pişmanım uo ya ahrcadığım zamana
Mesaj tarihi:
Bir eylemde arkadaşlarla dağılmayacağız ya istiklal ya ölüm derken,panzerden yediğimiz su yüzünden arkasına bakmadan kaçan arkadaşlarıma ettiğim küfürler ve sonrasında polisten yediğim hunharca coplar hayatımı değiştirdi...
Mesaj tarihi:
Bir eylemde "dağılmayacağız ya istiklal ya ölüm" diyen anarşistlere panzerden su sıktığım an yaşamım değişti. Çok zevkliydi, sonra inip copladık ıslak ıslak ^^
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Bir eylemde arkadaşlarla dağılmayacağız ya istiklal ya ölüm derken,panzerden yediğimiz su yüzünden arkasına bakmadan kaçan arkadaşlarıma ettiğim küfürler ve sonrasında polisten yediğim hunharca coplar hayatımı değiştirdi...

biji lolol
Mesaj tarihi:
zipzip said:

yok.kilo alayım diye süt, muz, ceviz, bal vıdıvıdı karışım yapmıştı anneannem.günlük yapmaktan sıkılmış haftalık yapmış.sonrası gg

anan komple senden sıkılmış.
Mesaj tarihi:
biraz evel çay koymak için mutfağa gittiğimde çay koyarken ayağıma kazayla kaynar su döküp o sırada sandalyeye çarpıp yere düşerken çarptığım ekmek bıçağının gözüme saplanıp öldüğümü hayal ettim ve çay koymadan geri döndüm. hayatım değişti
Mesaj tarihi:
- 15 yaşına kadar babamın işi sebeiyle onu çok az görmem
-amerikada otelde tanımadığım kadının beni odasına çağırması
-18 yaşımda babamın bana aldığı araba
- en yakın arkadaşımın babasının öldürülmesi
-evlilik
Mesaj tarihi:
2003 ün sonlarında düşen bir meteor kalıntısına rastlayıp özel güçlerimi kazanmam ve bunu insanlıktan gizli yaşamam ama artık sır değil baydım
Mesaj tarihi:
Zebq said:

- 15 yaşına kadar babamın işi sebeiyle onu çok az görmem
-amerikada otelde tanımadığım kadının beni odasına çağırması
-18 yaşımda babamın bana aldığı araba
- en yakın arkadaşımın babasının öldürülmesi
-evlilik

ben de babamı 28 yılda toplasan 5 yıl falan görmüşümdür.
  • Yeni Oluştur...