Chemical Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kaybettiler beni dedim, hakkaten kaybetmişler, buldular ama tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 chemical böyle bişey, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Lise 2'ye gectigimde sira arkadisimin benu Ultima online ve FRP ile tanistirmasi. Hayatim o an hisse senedi gibi cöküse gecmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Lisede hazırlık atladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ayfon said: Lise 2'ye gectigimde sira arkadisimin benu Ultima online ve FRP ile tanistirmasi. Hayatim o an hisse senedi gibi cöküse gecmisti. yaş olarak iyi gene lise 2 ben 5. sınıf orta 1 arası bişi idim şuan pişmanım uo ya ahrcadığım zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 İlk kez dondurmamı düşürmem. Parkta külah öylece elimde kaldı, topu "lap" diye düştü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bir eylemde arkadaşlarla dağılmayacağız ya istiklal ya ölüm derken,panzerden yediğimiz su yüzünden arkasına bakmadan kaçan arkadaşlarıma ettiğim küfürler ve sonrasında polisten yediğim hunharca coplar hayatımı değiştirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bir eylemde "dağılmayacağız ya istiklal ya ölüm" diyen anarşistlere panzerden su sıktığım an yaşamım değişti. Çok zevkliydi, sonra inip copladık ıslak ıslak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Cipetpet said: Bir eylemde arkadaşlarla dağılmayacağız ya istiklal ya ölüm derken,panzerden yediğimiz su yüzünden arkasına bakmadan kaçan arkadaşlarıma ettiğim küfürler ve sonrasında polisten yediğim hunharca coplar hayatımı değiştirdi... biji lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ya istiklal ya ölüm dediği otel falan yakmaya çalışıyorlardı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 tam sezon başlarken zehirlenmiştim sütten.2 gün ishal.zaten aşırı zayıftım iyice bittim.düz koşu yaparken düşmüştüm halsizlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sütten? açık süt mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 akpnin dağıttıklarındandır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yok.kilo alayım diye süt, muz, ceviz, bal vıdıvıdı karışım yapmıştı anneannem.günlük yapmaktan sıkılmış haftalık yapmış.sonrası gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oha haftalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 üniversite 2. sınıfta 20 kilo vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Fin alıştın tabii kürtlerin eylem yapmasına:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 memati nin ölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 dayim tecavüz etmisti bana bide dayima tecavüz ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 zipzip said: yok.kilo alayım diye süt, muz, ceviz, bal vıdıvıdı karışım yapmıştı anneannem.günlük yapmaktan sıkılmış haftalık yapmış.sonrası gg anan komple senden sıkılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 biraz evel çay koymak için mutfağa gittiğimde çay koyarken ayağıma kazayla kaynar su döküp o sırada sandalyeye çarpıp yere düşerken çarptığım ekmek bıçağının gözüme saplanıp öldüğümü hayal ettim ve çay koymadan geri döndüm. hayatım değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 - 15 yaşına kadar babamın işi sebeiyle onu çok az görmem -amerikada otelde tanımadığım kadının beni odasına çağırması -18 yaşımda babamın bana aldığı araba - en yakın arkadaşımın babasının öldürülmesi -evlilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Gazete-kitap okumamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 2003 ün sonlarında düşen bir meteor kalıntısına rastlayıp özel güçlerimi kazanmam ve bunu insanlıktan gizli yaşamam ama artık sır değil baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Zebq said: - 15 yaşına kadar babamın işi sebeiyle onu çok az görmem -amerikada otelde tanımadığım kadının beni odasına çağırması -18 yaşımda babamın bana aldığı araba - en yakın arkadaşımın babasının öldürülmesi -evlilik ben de babamı 28 yılda toplasan 5 yıl falan görmüşümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar