tertip34 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sanırsam Gözünü anca toprak doyurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 cunku kazanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sana mı soracam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Buyuk parasi olan hep buyuk oynar. Buyuk oynayan batarsa buyuk batar. Guvence icin buyuk paralar tutmasi gerek elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 büyük güç büyük sorumluluk getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 500kk parası olan değilde 1kkk parası olan adam diye konu açsınlar ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hem kendi kazansın, hem de istihdam ettiği personeli. köşede yatsa daha mı iyi olur? sadece tüketici olmaktan vazgeçmek lazım. tabi bu çok(çok) parası olanlardaki hırsla karıştırılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 olay para değildir büyük ihtimalle. sadece para için çalışan birisi zaten 500 milyona gelmeden önce işlerini savsaklamaya başlardı. geçen sene başımdan geçen bir olayı anlatayım, anla. türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ilk 40'ta olan bir tanesinin sahibi bir akrabayı ziyaret etmiştim. bildiğim kadarıyla 20'ye yakın fabrikası var türkiye'ye yayılmış ve adam 72 yaşında. izmit'te ziyaret etmiştim adamı, "günde 18 saat bu fabrikanın başındayım" diye bir laf attı ortaya genel konudan alakasız. ben boş boş baktım ki adama, açıklama getirmek zorunda hissetti kendini; "bu fabrikayı seviyorum." belki bu kadar basittir konu, adamlar yaptıkları işi seviyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 onca sene işinin başında olduktan sonra kendini orası hariç heryede amaçsız ve yanlız hissediyorlar yakın birilerinden biliyorum eh başında oluncada iş yürüyor bir kere yürü ya kulum denmişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 başka bişey o, cristiano ronaldo neden hala oynuyor? Neden bu kadar hırslı adam? hı? Ya da messi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 "insan doyumsuzdur" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Para kazanmak bir zevktir o yüzden daha çok kazanmak ister insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 500.000milyonu olan 100.000-200.000 kişiyi besliyordur o yüzden bir anda yeter la kapattım diyemiyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 huun said: olay para değildir büyük ihtimalle. sadece para için çalışan birisi zaten 500 milyona gelmeden önce işlerini savsaklamaya başlardı. geçen sene başımdan geçen bir olayı anlatayım, anla. türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ilk 40'ta olan bir tanesinin sahibi bir akrabayı ziyaret etmiştim. bildiğim kadarıyla 20'ye yakın fabrikası var türkiye'ye yayılmış ve adam 72 yaşında. izmit'te ziyaret etmiştim adamı, "günde 18 saat bu fabrikanın başındayım" diye bir laf attı ortaya genel konudan alakasız. ben boş boş baktım ki adama, açıklama getirmek zorunda hissetti kendini; "bu fabrikayı seviyorum." belki bu kadar basittir konu, adamlar yaptıkları işi seviyorlardır. huun en güzelini yazmış, aynen bu olay. sırf para için çalışan insan zaten o noktaya gelmeden satıp savar, keyfine bakmaya başlamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 olay kişisel tatmin para ek getirisi bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sebebi her zaman farklı hedefleri olmasıdır. 1 milyon $ nakit yapacam der insan sonra 1 milyon euro olsa der. Her defasında hedefini büyütüp onun için çalışır. Bazısı vardır hedefine ulaşınca yeni hedef belirlemez parayı yemeye başlar para azaldıkça yeni hedefi parayı eski haline tamamlamak olur. İkiside aynı boktur aslında biri çok harcar diğer daha tutarlıdır. Türkiyede harcadığına bakmazlar ne kadar çok paran varsa o kadar gücün vardır diye düşünürler. Scarface de bunla alakalı bir de söz var hatta; In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bilirkişi konuştu dağılabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Benim bankada 500kdan fazla JPY var sayılır, durabiliyoz mu yoksa illa tl olarak mı milyon lazım? Ayrıca eger hissesi falan olan bi adamsa şirketinin hissedarları dava eder diye mecbur olabilir falan filan , bence diğerlerinin dediği gibi çok fazla tatil yapiim emekli oliim diyebilecek durumda olmayabilir ondandır belki. 500bin lirası olan adam belki herşeyi vardır biri dese hadi herşeyi devralıyorum git evinde otur al şu 500bini belki o da emekliye ayrılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ağlatmayın tatlı su zenginlerimizi lan http://i.imgur.com/gYdC0jD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bı uzaya gidip gelsen biter o 500m, daha cok kazanmıyıpta napıcak. huunun dediğide doğruda, keyfi yüzünden calısıcam diye agresif ticaret stratejiler kullananlar, müşterilerinin calısanlarının sağlığıyla oynıyanları napıcaz? öle bi keyif yok üzgünüm. o kadarda normal karsılanıcak bir hırs deil dünyanın en zengin 10000 kişisinden biri olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ulan 1 milyonum olsa ölene kadar calısmam net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mithat said: Benim bankada 500kdan fazla JPY var sayılır, durabiliyoz mu yoksa illa tl olarak mı milyon lazım? Son 2-3 aydir bankada tutmuyorsundur ins o JPY'leri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 500k japon yeni 9-10bin tl yapmıyo mu sdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 eğer o jpy 3 aydır bankadaysa şuan fakir zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar