Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray S.K - FC Schalke 04 ( 20.02.2013 - 21.45 )

valequenta

Öne çıkan mesajlar

dany çoşmasın. kendinin stoper olduğunu, basit oynaması gerektiğini unutuyor, gereksiz yere ileri çıkmalar, bazen çalım denemeleri falan. manchester maçlarında gibi hiç oynayamadı. esas semihe laf atmana güldüm. adam bir nesta değil ama yenilen gollerde savunmada payı en düşük olan oyuncudur muslera ile birlikte.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

melo fena değildi la dün daha ne yapsın

Hem diğer arkadaşın dediği gibi onun geçen sene yaptığı ve ondan beklediğimiz işin tamamını selçuk yapmak zorunda kaldı dün, hem de gol pozisyonunda onun arkasından koşmaya başlayan adam gölü atarken melo ekranda bile yok.

Dakika 45, son bi koş çaba göster en azından gölü atan oyuncuya pas atan adamı düşünmeye sevket di mi, yada vuruşu yapan herif gerilsin vururken biraz? Sonra git 15dakika arada dinlen çok yorgunsan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazın bonservisi alınmayınca, aylarca bekletilince ben yazdıydım bu herif geçen seneki gibi oynamayacak, salacak iyice ve bu durum Selçuku da bozacak diye, kıskanma hede hödö yapılmıştı ama aynen çıktı valla.
Sene sonu kapıcı tekmesiyle kovmanız lazım sirseriyi. G.Amerikalı ve Afrikalı adamlarda çok dikkatli olmak lazım acayip kafaca sorunlular, en kralı bile birden değişip çökebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamit kotu degil, hamit kanatta kotu. Adamda ne calim var, ne hizlanma var. En iyi ozelligi sut, bence tam bi ortasaha. Su takima adam gibi iki tane kanat oyuncusu alsak yari finale kadar yolumuz olurdu. Hamit kanat oynayamamasina ek yedegi aydin veya en kotusu sabri. Drogba, sneijder super adamlar sevindim gelmelerine ama adam gibi bi sag kanadimiz olsaydi simdi cok farkli olurduk. Amrabat da baya yetenekle bence ama 11 de cikmiyo hic nerdeyse, takima oturamadi. Sonradan girince de sacmaliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Gene kızacak patiler bana ama Amrabat konusunda az daha sabretmek lazım. 1-2 sene sonra ters ayaklı kanat oyuncusu nasıl olur gösterecek herkese. Bence çok yetekeli, gelişmesi gereken yönü teknik hız falan değil - az daha oyunu öğrenmesi olgunlaşması gerekiyor. Hala genç oyuncu sınıfında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...