Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray S.K - FC Schalke 04 ( 20.02.2013 - 21.45 )

valequenta

Öne çıkan mesajlar

benim sevindiğim nokta drogbanın burak'ı dizginlemesi. burakın adama saygı duyduğu her halinden belli zaten 10 kere sarıldı drogbaya ahaha. o bazen yaptığı bencil haraketleri yapmadı, saçma sapan şutlar çekmedi drogba girdikten sonra misal. burak fırsatçılığı ve bitiriciliği ön planda olan bir forvet. drogba gibi sırtı kaleye dönük oynayamaz ama bulduğu pozisyonu affetmez, defansın arkasına hızlı sarkar vs. drogba ile oynaya oynaya daha geliştirecektir kendini. zaten 1.5 yılda ben şu adamdan ne öğrenirim diye düşünüyordur. drogba zaten her yönden güçlü bir forvet, orta sahadan topu alıyor, pas yapıyor, verkaç yapıyor, top sürüyor, çalım atıyor, iyi pozisyon alıyor (topsuz alan) bitiriciliği çok iyi özellikle kafa vuruşlarında çok etkili.

yanlız hala sneijdere karşı bir kıskançlık var gibi takımın bazı oyuncularında. drogba zaten yaptığı sneijderle yaptığı verkaçlarla ders verdi bu adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

olorin84 said:

1 tv georgia , Az Tv , ZDF ,İrip Varzesh kanallarına ulaşımı olan kimseler macı bu kanallardan izleyebilir. ZDF hd vericekmiş

bu haberin dogrulugu kesin mi

1 tv georgia 'dan direkt izleyebilecek miyiz , şifreye girecek mi?

Bu işleri bilen birisi el atsın lütfen

Az Tv , şifreye giriyor , o biss key muhabbeti var çok basit birşey ama ben beceremedim benim Dreambox 500S'te . Bi başka uydu vardı onda tak diye yapmıştım , bunda beceremedim.

1 TV Georgia , free to air diye birşey okudum ama , nedir ?

Edit : Free to Air yazmıyor şimdi , ZDF , 13 derece den verilen yayın free to air yazıyor şimdi de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...