Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aynen şükrünün yazdığı kadrodan amrabatı çıkartıp burağı ekle. öyle çıkcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hamit-selcuk sneijder DROGBA-burak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 benim sevindiğim nokta drogbanın burak'ı dizginlemesi. burakın adama saygı duyduğu her halinden belli zaten 10 kere sarıldı drogbaya ahaha. o bazen yaptığı bencil haraketleri yapmadı, saçma sapan şutlar çekmedi drogba girdikten sonra misal. burak fırsatçılığı ve bitiriciliği ön planda olan bir forvet. drogba gibi sırtı kaleye dönük oynayamaz ama bulduğu pozisyonu affetmez, defansın arkasına hızlı sarkar vs. drogba ile oynaya oynaya daha geliştirecektir kendini. zaten 1.5 yılda ben şu adamdan ne öğrenirim diye düşünüyordur. drogba zaten her yönden güçlü bir forvet, orta sahadan topu alıyor, pas yapıyor, verkaç yapıyor, top sürüyor, çalım atıyor, iyi pozisyon alıyor (topsuz alan) bitiriciliği çok iyi özellikle kafa vuruşlarında çok etkili. yanlız hala sneijdere karşı bir kıskançlık var gibi takımın bazı oyuncularında. drogba zaten yaptığı sneijderle yaptığı verkaçlarla ders verdi bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Baskıyla baslamak icin sneijder ya da amrabat yerine umut ya da elmander koyabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aquila said: hamit-selcuk sneijder DROGBA-burak mi? evet ------muslera eboue-semih-dany-riera hamit--melo--selcuk ------sneijder drogba-------burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 shine bright like a diamond ortasahası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bir frikik olsa sneijder, drogba, selçuk hatta hamit var kullanıcak, vay babasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 burak da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 beraberlik gibi gorunuyor. Su mac gs camiasina "gaza geldik beyler normale donelim" mesaji vericek. beraberlikte sonratan atilan golle gelicek. geriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Önce Tahtasaray, ordan mabed. Sinan reis keşke gelebilseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 fm'de important matches diye bi hidden attribute var ya, işte o galatasaray'da ortalama 15. şanssızlık olur, şu olur, bu olur orasını bilemem de, aslanlar gibi oynayacak takım, sonuç ne olursa olsun oynanan oyundan taraftarın gurur duyacağından eminim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Galatasaray yargılar, Şalke gitsin futsal oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yarın olsa da maç izlesek durmadan kafa oraya gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 farfan ın 1 golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Gençler bir arkadaş maça gelemeyecekmiş, pegasus üst kombinesini bu maçlığına kiralıyor. İlgilenen varsa pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 galatasaray 0 - 18 schalke maç skoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 olorin84 said: 1 tv georgia , Az Tv , ZDF ,İrip Varzesh kanallarına ulaşımı olan kimseler macı bu kanallardan izleyebilir. ZDF hd vericekmiş bu haberin dogrulugu kesin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ilk golü şalke atar sonra 2-1 biter diye içime doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Livered said: olorin84 said: 1 tv georgia , Az Tv , ZDF ,İrip Varzesh kanallarına ulaşımı olan kimseler macı bu kanallardan izleyebilir. ZDF hd vericekmiş bu haberin dogrulugu kesin mi 1 tv georgia 'dan direkt izleyebilecek miyiz , şifreye girecek mi? Bu işleri bilen birisi el atsın lütfen Az Tv , şifreye giriyor , o biss key muhabbeti var çok basit birşey ama ben beceremedim benim Dreambox 500S'te . Bi başka uydu vardı onda tak diye yapmıştım , bunda beceremedim. 1 TV Georgia , free to air diye birşey okudum ama , nedir ? Edit : Free to Air yazmıyor şimdi , ZDF , 13 derece den verilen yayın free to air yazıyor şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 O kanalların hepsinin biss key girmek zorunda olması lazım ama girerler ama girmezler onu bilmiyorum. Maç yayın haklarını satın alırken o şartlara uyacaklarını kabul ediyor kanallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 okuduguma göre zdf biss istemicek ama emin değilim az TV macı kesin yayınlıyor bu arada ( 23:45 Futbol. Çempionlar liqası. "Qalatasaray" - "Şalke") programa koymuslar ama biss gerekir yapabilenler izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yafs hiç riske etmeyin bence :P az tv gösterir felan dersiniz maç saatinde çat yayın gider sonra izleyecek boş yerde bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 04 alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Esnaf said: yafs hiç riske etmeyin bence :P az tv gösterir felan dersiniz maç saatinde çat yayın gider sonra izleyecek boş yerde bulamazsınız. AZ TV gösteriyor ya çatır çatır izledim ben bugüne kadar maçları. Azeri kardeşlerimiz saolsun d-smart denen şirkete para dökmüyorum son yıllarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 listede 1 kere üzerinden geçmediğim az tv, tam da real - utd maçı sırasında kayboldu. sonra öğrendim ki biss muhabbetiymiş. size de sürpriz olmasın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar