Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün istifa ettim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeter lan!!! dedim işin özeti...Önümüzdeki maçlara bakacağız...Bugün itibariyle bitirdim lan bu işi...Emeğin en yüce değer olduğunu bilmeyen,anlamayan,anlayamayacak olan adamlara emeğimi daha fazla kullandırtmadım,sömürtmedim. Bakalım ne olacak?
Mesaj tarihi:
e başka iş bulmadan istifa ettiysen halt etmişsin ama. 2 ay iş arasaydın, hem boşta kalmazdın hem de yeni işinde "ben zaten çalışıyorum" diye bi koz olurdu elinde, daha iyi şartları kabul ettirirdin.
Mesaj tarihi:
neyse...3600 prim ödeme gün sayısını ve 15 sene sigortalılığı dolduran arkadaşlar...işten istifa etseniz bile sgk'dan alacağınız yazı ile 1 KEREYE MAHSUS KIDEM TAZMİNATINI alabiliyorsunuz. Bilmeyenler öğrensin. Acaip de uyuz oluyor patronlar he :) B)-
(akila, şu foruma eminim benden senelerce önce üye oldun? ne öğrettin bu kadar zaman boyunca insanlara abuk subuk atar-gider yapmaktan başka? selamlar ciğerim,öpüyorum yanaklarından.)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

e başka iş bulmadan istifa ettiysen halt etmişsin ama. 2 ay iş arasaydın, hem boşta kalmazdın hem de yeni işinde "ben zaten çalışıyorum" diye bi koz olurdu elinde, daha iyi şartları kabul ettirirdin.

:)))) en güzel tarafı da o...
devamı yarın ;)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Keşke çalışmasak. Keşke yarın 6 da kalkacağımı bilerek uyumasam, keşke ondan sonra da hep 6 da kalkacağımı bilmesem. İyi yapmışsın, biraz yaşadığını anlarsın.

hiç bir şey değil ama bu çok koyuyor işte.
  • Yeni Oluştur...