KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Yeter lan!!! dedim işin özeti...Önümüzdeki maçlara bakacağız...Bugün itibariyle bitirdim lan bu işi...Emeğin en yüce değer olduğunu bilmeyen,anlamayan,anlayamayacak olan adamlara emeğimi daha fazla kullandırtmadım,sömürtmedim. Bakalım ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yarin da forumu birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 o kadar gezip tozuyordun ama ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 akşama kadar konu açar şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 evet lan çok pis sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bir kac gun forumda takil abi, dayanamayip pati halki sana yeni isini bulur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aquila said: yarin da forumu birak. sana içimden geçen o kadar şey var ki söyleyecek. ama söylemiyorum. onun için bile belli bir level atlaman gerek...babanın malımı bu forum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 benim malim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 KuddusiMavra said: babanın malımı bu forum? Yok abi ne demek senin bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 börülce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aquila said: benim malim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 e başka iş bulmadan istifa ettiysen halt etmişsin ama. 2 ay iş arasaydın, hem boşta kalmazdın hem de yeni işinde "ben zaten çalışıyorum" diye bi koz olurdu elinde, daha iyi şartları kabul ettirirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Çetin Abi'nin redhack ile arası iyi hackletir forumu oğaa göre haaa akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 İyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 neyse...3600 prim ödeme gün sayısını ve 15 sene sigortalılığı dolduran arkadaşlar...işten istifa etseniz bile sgk'dan alacağınız yazı ile 1 KEREYE MAHSUS KIDEM TAZMİNATINI alabiliyorsunuz. Bilmeyenler öğrensin. Acaip de uyuz oluyor patronlar he :) B)- (akila, şu foruma eminim benden senelerce önce üye oldun? ne öğrettin bu kadar zaman boyunca insanlara abuk subuk atar-gider yapmaktan başka? selamlar ciğerim,öpüyorum yanaklarından.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Keşke çalışmasak. Keşke yarın 6 da kalkacağımı bilerek uyumasam, keşke ondan sonra da hep 6 da kalkacağımı bilmesem. İyi yapmışsın, biraz yaşadığını anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Masakari said: Çetin Abi'nin redhack ile arası iyi hackletir forumu oğaa göre haaa akıllı olun. güldüm ama sevmiyom seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rewendor said: e başka iş bulmadan istifa ettiysen halt etmişsin ama. 2 ay iş arasaydın, hem boşta kalmazdın hem de yeni işinde "ben zaten çalışıyorum" diye bi koz olurdu elinde, daha iyi şartları kabul ettirirdin. :)))) en güzel tarafı da o... devamı yarın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ogretmen miyim ben, niye biseyler ogretim essek kadar adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sipeyskeyk said: Keşke çalışmasak. Keşke yarın 6 da kalkacağımı bilerek uyumasam, keşke ondan sonra da hep 6 da kalkacağımı bilmesem. İyi yapmışsın, biraz yaşadığını anlarsın. hiç bir şey değil ama bu çok koyuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sipeyskeyk said: Keşke çalışmasak. Keşke yarın 6 da kalkacağımı bilerek uyumasam, keşke ondan sonra da hep 6 da kalkacağımı bilmesem. İyi yapmışsın, biraz yaşadığını anlarsın. kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Geçmiş olsun reis ,arada bir umre ziyareti yapta referans olsun sana sds Ciddi:abi üzüldüm gerçekten ,hakkında hayırlısını versin rabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 su da gecsin biticek olmamasi koyuyo bazen harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kıymamana gerek yok, büyüyünce anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar