Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halter milli takımının tamamında doping


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

23 yaş altı milli takımı ama normal milli takımdan daha beter bir şey bu. bunları çalıştıran antrenör kimse sallandıracaksın.

said:
Geçen yıl Kasım ayında İsrail'de düzenlenen Avrupa 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'nda 5 Türk sporcunun testlerinde doping kapsamına giren yasaklı 'Stanozolol' maddesi bulunmuştu. Köln'de bulunan doping kontrol merkezinden gelen numunelerin dopingli çıkması üzerine o dönemin başkanı Hasan Akkuş, tüm sporcuların numunelerini yeniden Köln'e gönderdi. Geçen hafta cuma günü Köln'den gelen cevap ise federasyon yetkililerini şok etti. 5 sporcunun dışında gönderilen 16 numunenin de dopingli çıkması federasyon yetkililerini şaşırtırken, bugün tüm sporculara dopingli oldukları tebliğ edildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

He hatunlara ripped gorunmek icin winny almislar :D

Tek birsey soyleyecegim, bizim federasyonlarimiz da antrenorlerimiz de MAL.

Elin gavuru sporcusu icin laboratuvar kurar, ilac uretir, endokrinologlar pesinde kosar. Bizimkiler milli takim kampinda baskin yapip kendi sporcusuna ceza verir. Ya da goz yumar sporcu boyle salak sepet ilaclara girer yarilanma omrunu bile bilmeden sonrada mal gibi yakalanir.

Ne denir ki bunlara simdi? Sporcuya kizmiyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Mirage said:

Bile? CrossFit Games'teki elemanları görmedin mi? Adamlar insan dışı performansı var. Doping kontrolü ise ya yok ya da yılda bir mi ne. Çoğu yapıyor garanti.


Oyunlarda her gün idrar veriyorlar diye biliyorum ama Jager ın dediği gibi bir çok yolu vardır bu işin. Hele Rich Froning için kesinlikle kullanıyor diyenler var baya. İşin içine rekabet girdimi yaparlar kesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her gun idrar verseler ne olcak? Off sezonda istedigini yap. Yarismalara 10-12 hafta kala birak. Kim bulacak? Ya da atiyorum 5 sene her turlusunu kullan. 6.yil lisans cikart pro ol yarismalara gir. Kim tespit edecek?

Hic kimse yarisma suresince dopingli gezmiyor ki. Tum olay yarisma disi zamanda oluyor.

Vucut gelistirmeciler doping testine girmiyor mu sanki? Ama adam yarismada ben dogalim diye yemin etse eder :) oysa hepsi muscle freak...

Iyi niyetli olmaya gerek yok. Mahalledeki salona gitsen bile 10 kisiden 2si kullaniyor nerdeyse bu maddeleri. O kadar ulasmasi kullanmasi kolay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vay demek böyleymiş bu işler.
E tamamda mesela aldın diyelim anabolikleri tabi bizim ülkedeki gerizekalılar gibi aldıklarını sanmıyorum dozajları filan düzgündür. E bu kadar muscle mass i nasıl koruyorlar off sezonda yani sadece gerekli protein i almak kas ı korumak için yetiyormu çünkü o adam kas inşa ederken ki hormon seviyesini bulamıyacak doğal olarak o durumda ne olacak?

Alın mesela 2011 2012 şampiyonu rich froning
http://blog.sevanmatossian.com/wp-content/uploads/2011/07/IMG_4211.jpg

Bu da yarışmalardaki hali

http://blog.crossfitkindred.com/wp-content/uploads/2012/12/Rich-Fronings-got-core-strength.jpg

Yani kesinlikle dönüyor demek bu tarz şeyler. Bizim emekli dolu salonda bile vardır ya bunları kullanan :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun degil. Onemli olan kurde kazandigini korumak. Devaminda yeterli yakiti verince kaybetmiyorsun.

Kure girdin 8kg kas kazandin. 2kg kaybettin pct yaparken. 6kg net kas kaldi. Artik eski halin + 6kg kas seklinde beslenmelisin. Yeterli uyarimi ve yakiti verdigin surece neden gitsin ki? Pct ile testoyu eski haline getirdiysen sorun yok. Ayrica steroidler kas hucrelerinin nucleus larini da gelistiriyor. Dolayisiyla kas hafizasi da artiyor.

Su yukarda yatak tasiyan sapkali mesela. Kuru birak dik alasini gormus. Her halinden belli. Trenler decalar su gibi akmistir. :) hic kimse gorundugu kadar masum degil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vay anasını biz c vitamini balık yağı takılırken millet neler yapıyormuş. Zaten çok belli abi birinci resimdeki haline bak birde ikinci resimdeki haline bak. Bunlar demek dediğin gibi yarışma olmadığında bulk yaparken kullanıyorlar bu meredi sonra testde çıkmasın diye bırakıyorlar ama yine ne bileyim günde 2 ölçek protein tozu alsa bile çözebilir heralde yakıt sorununu ki hepsi de alıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Vay anasını biz c vitamini balık yağı takılırken millet neler yapıyormuş. Zaten çok belli abi birinci resimdeki haline bak birde ikinci resimdeki haline bak. Bunlar demek dediğin gibi yarışma olmadığında bulk yaparken kullanıyorlar bu meredi sonra testde çıkmasın diye bırakıyorlar ama yine ne bileyim günde 2 ölçek protein tozu alsa bile çözebilir heralde yakıt sorununu ki hepsi de alıyor.


soris sen ayrı bi olaysın ya into the wild yaşaman lazım senin steroidlerden bahsetmemek bile lazım asdfa. en kolpa supplementle bile zararlı gerek yok diyosun




@sigıl

dışardan testo basıcna vücut ha var zaten üretmiym diyo. bi çekiyosun sonra ııhngıg diye kalıyo. perfectte sanki herkes biliyomuş gibi kısaltmalarla yazıyo da pct dediği şey post cycle threapy. steroyu bıraktıktan sonra değişen hormon düzenini nasıl geri toparlıcan. aldığın kası nası koruycan falan fişman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ozetle kullanirken dogal testoyu baskiliyor. Ama kaninda normal erkegin 10 kati testo gezdigi icin birak erkekligi kaybetmeyi ultra-erkek gibi bisy oluyosun. (Ama hamile birakamazsin sperm kaliten cok dusecektir) Matkap stayla yani. Sonra mct ve pct gibi teknikler ile eski haline geliyrsun dogal devam ediyosun. Temel mantik bu. Geri donus yaparken kurde aldiginin birazini kaybedigorsun testo dustugu icin. Ne kadar hizli donersen o kadar cok kas yanina kar kaliyor.

Mct - mid cycle therapy
Pct - post cycle therapy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

perfect dün araştırıyodum işte türk forumları bildiğin baltaladı yok oram şöyle oldu buram böyle oldu hay dedim niye türklere bakıyosam asfad


felç kalma olayı nasıl bua rada ya steroid basıp felç kalan duymadım hiç

yanlış yere enjekte nedir yani kıcına basmıyo mu işte kaba et
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben zararlarının da etkilerinin de gereksiz yere abartıldığını düşünüyorum gıda takviyelerinin ve bir çoğunun işte bu zımbırtıları kullanmayan adamlara gerekli olduğunu da düşünmüyorum. Boşuna para vermeye gerek görmüyorum.

Bu arada Bigger Stronger Faster belgeselini izledim şimdi steroidler ile ilgili. Bence herkes izlemeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cunku vurdugun veya yuttugun anabolizan oyle ya da boyle dogal testo uretimini baskilayacak. Yerine koymsn gerek. Testo o yuzden tum kurlerde base olur. En azindan yerine koyman gerek. Yani 125mg bile olsa da alman gerek haftalik bazda. Gerci bu bile haftalik dogal uretiminin iki kati. O yuzden oral only cycles are for pussies derler. O yuzden ilk yapacaklara testo only tavsiye ederler. Temeli ogren diye.

Bu yuzden susta + primo veya testo e + primo gibi kurler daha dogru. Testonun esteri cok fark etmez ancak igne vurulma suresi siklasir. Su tutma olayi da myth biraz. Enanthate kullanip arimidex ile dengelenebilir. Ama primo cok zayif bir ilac. Onun yerine boldenone daha mantikli bence. Veya iste definisyonda sac dokulmesi yoksa dht bazlilar olur cogu zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya öyle ekstrem sporlar zaten dünyanın ciddiye almadığı saçma sapan işler.

olimpik sporlar bir ciddiyeti bir felsefesi olan sporlar. bunlarda doping yapmak demek en başta spor ruhuna ihanet etmek demek.

kendi evinde ne yapıyorsan yap, ama böyle sporları yaparken doping yapmak kendi kendine de ihanet etmek bence. doping belirleme teknikleri sadece idrarla şunla bunla kalmıyor artık. antreman yaparken bile sene boyunca sürekli kan testi yapılıyor sporculara. habersiz teste gelme hakları var mesela.

süreyya ayhan da bundan patlamıştı, doping testine girmeyi reddetmişti, bir ton olay olmuştu sonra kariyeri bitti zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

testoyu yükledikten sonra birden kessen tüm kaslar sana mı kalıyor ? geçiş hızlı olmalı demişinya :D


Birden kesersen vucudun baskilanmis testo uretimi sebebiyle kaninda ester yarilandiktan sonra yaklasik sifir testo olacaktir ve bunun naturel geri gelme suresi 3 ay veya daha fazla surebilir. Kaninda sifir testo varken kisa surede elde ettigin o kadar yuksek kas kutlesini manage edemezsin. Ya farkli reseptore baglanan anabolizanlar ile (winstrol gibi) ya da pct ile olayi dengelemen gerekiyor. Bu yuzden deca li tren li cok fazla supression olan kurlerde pct esnasinda kisa sureli winstol kullanimi vardir.

Ne kadar dogal uretimi hizli geri getirirsen, o kadar yuksek kutleyi korursun. Bu sure zarfinda mumkun oldugunca agir idmanlar ve yeni kutlene gore beslenme sart. (Beta2 uyarici ve nox urunleri burda onem kazaniyor) Kur sonunda tamamen eski haline donup +5kg kas kutlen ile devam edersin.

Aniden kesilecekse direkt pct ye gecilmeli ozetle. Kisi hormon dengesiyle oynuyorsa bunun bilincinde olmali.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...