xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Tomorrowland'i biliyordur bir çoğunuz. Biletleri Cumartesi Türkiye saati ile 18'de satışa çıkmış ve o anda tükenmişti. (Türkiye'den kaldırdıkları uçak bir hafta öncesinde baktığımda dolmuştu.) Tüm biletler bittikten sonra Pazartesi büyük bir sürprizimiz var demişlerdi. TomorrowWorld'müş sürpriz. Eylül 27-28-29 günleri yeni bir festival. Nerdedir, nedir, ne değildir şimdilik çok belli değil.. http://www.youtube.com/watch?v=apsgSwZEshQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ahah tomorrowland e gitcektim ben bitti mi biletler dsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 biz de gitcektik sözde.. cet saatine göreymiş, ingiltereye göre ayarlamıştım kendimi, 1 saat sonra baktığımda kalmamıştı bilet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 biz cet saatine göre ayarlandık, acıldıgı anda abandık, ki zate not respond oluyodu, you are in the queue dediginden itibaren bekledik ve biletler tukenene kadar sıra gelmedi.. 1 saat 45 dakika bekledik yani, 4 accounttan, ve null Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bi ara umudunuzu yitirmeyin, belki bankadan olumsuz ödeme sonucu dönebilir, 3-5 bilet daha açarız falan diye mesaj çıkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 weaslbe1 1 saat önce R.I.P. Tomorrowland. Money you won ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Nedir bu? wikiden az baktımda sonra üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 biz de alalim diye abandik da yemedi valla. 45dk da mi ne 80k civari bilet satti hayvanogluhayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bilet var halen google yaz çıkıyor ayrıca ebayden falan da kar amaçlı satanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Link ver bakalım Bir de bu sene nasıl yapacaklar 2. el bilet işini, baya bi değiştirmişler bilet olayını. Zaten pre-registration ile bilet sattılar ve bilgileri pre-registration'da almışlardı. Bileklikleri de oradaki adreslere kişiye özel göndereceklermiş. Kişiye özel korsan bileklik-bilet mi yapcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Tomorrowland e bizde 4 accounttan denedik fakat bilet alamadık, satın alma sayfasını aramızda açabilen bile olmadı. bunda da saçma sapan kapasite sınırı olmasın da alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kapasite sınırı koymaları mantıksız bir şey değil bence. Tam tersine mantıklı yerde limitlemeleri önemli, aç gözlülük yapıp abartmamaları iyi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kapasite sınırı olacak tabi ama Tomorrow World için seçecekleri alan Boom'dakinden daha büyük olsun, onu kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://www.viagogo.com.tr/Festival-Biletleri/Festival-Tomorrowland-Biletleri/E-500646 http://www.ebay.com/itm/2x-Tomorrowland-2013-Full-Madness-Pass-3-day-26th-28th-July-2013-/181084300622?pt=UK_Tickets_Tickets_LE&hash=item2a2977254e bulunması zor değil dediğim gibi google a veya ebaye yazınca ilk sayfada çıkıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 200€ luk bilete 1.800$ mı verecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ne ki bu ? ne çalıyo kim çıkıyo ? nedir bu gizem? sex mi var ? meehh baktımda benlik değilmiş zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk bir dahakine artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben bilet var dedim ucuz pahalı demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 belçikaya gidip kaçak gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu sene alıcaz diye arkadaşla ilk satış saatinden 20-30 dakika önce oturduk pc başına. 18.00da çıkacaktı satışa. 10sn filan sürmedi 18.00'ı geçeli girdiğimde, ona rağmen beni waiting liste attı ticket shopa giriş için. ve 2-3 saat bekledikten sonra da bilet bitti diye haber geldi. 10 SANİYE LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ahaha festivali amerika'ya almislar oh hem de 800km uzaklikta, tomorrowland'a bilet bulamamistim ama bu sefer alirim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar