Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 pepsi döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bixi gibisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 265 TL gibi fiyatı vardı , dün gördüm macroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 başlığı görünce birinin efe diye çocuğu 5 yaşına geldi sandım fldsjgfsdgfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 aafdsffsa. Aynısını bende yaşadım. Hanimiş Efe, ooo goca adam mı olmuş demeye geldim. Raki çıktı. Bu arada 265 TL ne lan. Rakı lan bu.#$$½££4½£>$$as! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ginaly said: bixi gibisi gelmedi. :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Auril said: ben çoçukkene bundan wardı https://galeri.uludagsozluk.com/37/rc-cola_129639.jpg bunun kapaklari yuzluk sayiliyodu. efes bira onluktu galiba. coca cola birlik asdlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 rc kola çok kötüydü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 o zamanlar 5-6 yasindaki bebeler kendi gazoz kapagi borsasini olusturmustu lan. isin ilginc tarafi mahalleler arasi bile exchange rate leri birbirine yakindi ahah. bizim mahalledeki sprite mesela 5 lik falan iken, 3 sokak otede 10 luk falan sayiliyodu. coca cola kapagininki her daim 1 likti ama, gercek bir zimbabwe dolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Ya bayağıdır cola içmiyodum, dedim hadi cam şişe gördüm alayım. Bir de şerefsizler tüm firmaların yaptığı gibi, hacim küçük fiyat aynı. 200ml lik şişe yapmışlar.. Neyse hayatımda daha şekerli birşey görmedim, ulan künefe yemeye korkuyoruz, bu bildiğin şerbet. Daha tevbe colaya. Ha bi zero denerim ama. Eskiden de muhtemel aynıydı ama demek ki genç olunca anlamıyosun meseleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 mm yakinda damlalikla verecekler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar