Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam patiler :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Ama biz senin küfürlerini umursamıyoruz soytarı olduğun için sadece dalga geçiyoruz senle.

Sen ağlıyorsun dalga geçilince aradaki fark o.

He canım ağlıyorum. Banlenirsem de para verip açtırıcam üyeliğimi o kadar umursuyorum ki burayı.
Mesaj tarihi:
ya ben anlamadım; adamların kendi mekanı, istediklerini banlarlar tamam da, e bu adamın dediği de doğru, 20 karakter denmiş, o da aşmamış 20 karakteri, yani kural ihlali yok. bir açıklama yapılabilirdi bence de... öte yandan (''damdaki kemancı'' gibi oldu bu), bu kadar basit bir nedenle ve evet bence de haksız bir biçimde banlanan birisi, niçin bu denli kin biriktirir gidip başka bir nick almak yerine? sonuçta kişiliğine, düşüncesine, v.s. yapılmış bir hakaret, saygısızlık söz konusu değil... nedir yani?
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

cOccOjaMbo said:

Koyun değilim senin gibi. Bişeyi kabullendiğim yok. Başında da söyledim üyelik kapanana kadar buralardayım.

cOccOjaMbo said:

Valla sende söyle düşünsene, insanların bana güldüğünden çok ben onlara gülüyorum emin ol. Rahat rahat küfürümü ediyorum. Anana orospu diyorum, rahat rahat mesleğini söyleyebiliyorum. Gayet mutluyum bende meraklanma yani benim için bebişim.

bak bu senin kendini nasıl gördüğün:

bu da dışardan nasıl gözüktüğün:

Valla kendim için nasıl gözüktüğüm önemli. Kim nasıl bakmış umrumda değil. Hele yalaka koyunun yorumunu sikime taktığımı zannediyosan folloş ananı daha çok sikime takarım bunu bil.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Şöyle düşünsene
benim annem de babam da gayet süper insanlar yani, annem hayat kadını değil mesela.
Ama sen gerçekten sinirlenip atar yapıyorsun insanlar sana gülüyor. Çok hüzünlü değil mi sence de ortalık soytarısı olmak.
Ajdardan tek farkın onun bu işten para kazanması.

abi sen niye uğraşıyorsun ki? ben onu anlamadım. bırak takılsın kerata. att whore olmuş adam. komikliği de kalmadı durumun. illa ki yakın zamanda sona erecek bu durum zaten.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Hah 10 sayfa ağlayıp umrumda değilsinize de getirdi sonunda

Hele senin umrumda olman için admin yalakalığını bırakman gerekir (ananın orospu olmasını katmıyorum işin içine. Sonuçta o da oğlu forumda ban açtırsın diye para kazanıyo amk. Emek var göt veriyo) O yüzden hiç yorma kendini git cıbıl fotolarını çek anneciğinin de reklam yap
Mesaj tarihi:
Simulasyonları beklerken (dünyanın en legit üşengeçlik bahanesi) okuyorum işte yoksa çok umrumda değil. 2 girls 1 cup izlemek gibi biraz, bir yandan miden bulanıyor ama daha ne kadar iğrençleşebilecek diye izlemeye devam ediyosun.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Simulasyonları beklerken (dünyanın en legit üşengeçlik bahanesi) okuyorum işte yoksa çok umrumda değil. 2 girls 1 cup izlemek gibi biraz, bir yandan miden bulanıyor ama daha ne kadar iğrençleşebilecek diye izlemeye devam ediyosun.

Len ananı sıçtırana kadar sikerlerken görmedin mi hiç? Ne diye merak edersin
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

e bari kaliteni muhafaza ette iki gülelim. bu ne böyle 12 yaşında çocukla 19 yaşında gencin laf dalaşı gibi bayağı bayağı. çıtayı yükselt.
Mesaj tarihi:
idilik said:

ya ben anlamadım; adamların kendi mekanı, istediklerini banlarlar tamam da, e bu adamın dediği de doğru, 20 karakter denmiş, o da aşmamış 20 karakteri, yani kural ihlali yok. bir açıklama yapılabilirdi bence de... öte yandan (''damdaki kemancı'' gibi oldu bu), bu kadar basit bir nedenle ve evet bence de haksız bir biçimde banlanan birisi, niçin bu denli kin biriktirir gidip başka bir nick almak yerine? sonuçta kişiliğine, düşüncesine, v.s. yapılmış bir hakaret, saygısızlık söz konusu değil... nedir yani?

Şimdi 'Ben banlandım ama hiç bir şey yapmadım(çoğunlukla yapmış oluyorsun) acaba hata neredeydi bana gösterebilir misiniz?' var. Bir de önüne gelene sektirip koyunsunuz siz demek var. Davranış biçimi sebebiyle kırolar ama forum onların baya başarılı bir argüman bence.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Hala sıkılmadan anne şakası yapmasını depikt eden bir vidyo;

http://www.youtube.com/watch?v=RkAavAstfBc&feature=player_detailpage#t=10s

o hep vidyolu resimli cevaplar veren arkadaş sen miydin yoksa sadece özentisi misin?
Mesaj tarihi:
chrome said:

Ekmek said:

e bari kaliteni muhafaza ette iki gülelim. bu ne böyle 12 yaşında çocukla 19 yaşında gencin laf dalaşı gibi bayağı bayağı. çıtayı yükselt.

Hala ağlıyorsa problem yok.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...