cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ekmek said: Ama biz senin küfürlerini umursamıyoruz soytarı olduğun için sadece dalga geçiyoruz senle. Sen ağlıyorsun dalga geçilince aradaki fark o. He canım ağlıyorum. Banlenirsem de para verip açtırıcam üyeliğimi o kadar umursuyorum ki burayı. Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Hah 10 sayfa ağlayıp umrumda değilsinize de getirdi sonunda Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 para veripte açtıramazsın yalnız sen bu kafayla Alıntıla
idilik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya ben anlamadım; adamların kendi mekanı, istediklerini banlarlar tamam da, e bu adamın dediği de doğru, 20 karakter denmiş, o da aşmamış 20 karakteri, yani kural ihlali yok. bir açıklama yapılabilirdi bence de... öte yandan (''damdaki kemancı'' gibi oldu bu), bu kadar basit bir nedenle ve evet bence de haksız bir biçimde banlanan birisi, niçin bu denli kin biriktirir gidip başka bir nick almak yerine? sonuçta kişiliğine, düşüncesine, v.s. yapılmış bir hakaret, saygısızlık söz konusu değil... nedir yani? Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Myshkin said: cOccOjaMbo said: Koyun değilim senin gibi. Bişeyi kabullendiğim yok. Başında da söyledim üyelik kapanana kadar buralardayım. cOccOjaMbo said: Valla sende söyle düşünsene, insanların bana güldüğünden çok ben onlara gülüyorum emin ol. Rahat rahat küfürümü ediyorum. Anana orospu diyorum, rahat rahat mesleğini söyleyebiliyorum. Gayet mutluyum bende meraklanma yani benim için bebişim. bak bu senin kendini nasıl gördüğün: bu da dışardan nasıl gözüktüğün: Valla kendim için nasıl gözüktüğüm önemli. Kim nasıl bakmış umrumda değil. Hele yalaka koyunun yorumunu sikime taktığımı zannediyosan folloş ananı daha çok sikime takarım bunu bil. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ekmek said: Şöyle düşünsene benim annem de babam da gayet süper insanlar yani, annem hayat kadını değil mesela. Ama sen gerçekten sinirlenip atar yapıyorsun insanlar sana gülüyor. Çok hüzünlü değil mi sence de ortalık soytarısı olmak. Ajdardan tek farkın onun bu işten para kazanması. abi sen niye uğraşıyorsun ki? ben onu anlamadım. bırak takılsın kerata. att whore olmuş adam. komikliği de kalmadı durumun. illa ki yakın zamanda sona erecek bu durum zaten. Alıntıla
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 gün geçmiyor ki drama dönmesin yine naptınız da adam sayfalarca ağlamış. özet geçin bi. Alıntıla
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Adamın nickinin uzunluğu değil abi olay 20 karamürsellihamdi diye nickte var adamın olayı nicki abuksubuk karşısındakini ciddiye almıyo işte sıfatsız. Ona iyilik yapmışlar ama haberi yok. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ekmek said: Hah 10 sayfa ağlayıp umrumda değilsinize de getirdi sonunda Hele senin umrumda olman için admin yalakalığını bırakman gerekir (ananın orospu olmasını katmıyorum işin içine. Sonuçta o da oğlu forumda ban açtırsın diye para kazanıyo amk. Emek var göt veriyo) O yüzden hiç yorma kendini git cıbıl fotolarını çek anneciğinin de reklam yap Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Simulasyonları beklerken (dünyanın en legit üşengeçlik bahanesi) okuyorum işte yoksa çok umrumda değil. 2 girls 1 cup izlemek gibi biraz, bir yandan miden bulanıyor ama daha ne kadar iğrençleşebilecek diye izlemeye devam ediyosun. Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Hala sıkılmadan anne şakası yapmasını depikt eden bir vidyo; http://www.youtube.com/watch?v=RkAavAstfBc&feature=player_detailpage#t=10s Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ekmek said: Simulasyonları beklerken (dünyanın en legit üşengeçlik bahanesi) okuyorum işte yoksa çok umrumda değil. 2 girls 1 cup izlemek gibi biraz, bir yandan miden bulanıyor ama daha ne kadar iğrençleşebilecek diye izlemeye devam ediyosun. Len ananı sıçtırana kadar sikerlerken görmedin mi hiç? Ne diye merak edersin Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 adam senin anana iyi sardı da benim anamı beğenmedi galiba BENİM ANAM ANALARIN EN GÜZELİ TAMAM MI! Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ekmek said: Simulasyonları beklerken (dünyanın en legit üşengeçlik bahanesi) okuyorum işte yoksa çok umrumda değil. 2 girls 1 cup izlemek gibi biraz, bir yandan miden bulanıyor ama daha ne kadar iğrençleşebilecek diye izlemeye devam ediyosun. e bari kaliteni muhafaza ette iki gülelim. bu ne böyle 12 yaşında çocukla 19 yaşında gencin laf dalaşı gibi bayağı bayağı. çıtayı yükselt. Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Adam gerçek bir sinüs eğrisi. Alıntıla
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Böyle insanların olması ne kadar üzücü. Alıntıla
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 idilik said: ya ben anlamadım; adamların kendi mekanı, istediklerini banlarlar tamam da, e bu adamın dediği de doğru, 20 karakter denmiş, o da aşmamış 20 karakteri, yani kural ihlali yok. bir açıklama yapılabilirdi bence de... öte yandan (''damdaki kemancı'' gibi oldu bu), bu kadar basit bir nedenle ve evet bence de haksız bir biçimde banlanan birisi, niçin bu denli kin biriktirir gidip başka bir nick almak yerine? sonuçta kişiliğine, düşüncesine, v.s. yapılmış bir hakaret, saygısızlık söz konusu değil... nedir yani? Şimdi 'Ben banlandım ama hiç bir şey yapmadım(çoğunlukla yapmış oluyorsun) acaba hata neredeydi bana gösterebilir misiniz?' var. Bir de önüne gelene sektirip koyunsunuz siz demek var. Davranış biçimi sebebiyle kırolar ama forum onların baya başarılı bir argüman bence. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ekmek said: Hala sıkılmadan anne şakası yapmasını depikt eden bir vidyo; http://www.youtube.com/watch?v=RkAavAstfBc&feature=player_detailpage#t=10s o hep vidyolu resimli cevaplar veren arkadaş sen miydin yoksa sadece özentisi misin? Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome said: Ekmek said: Simulasyonları beklerken (dünyanın en legit üşengeçlik bahanesi) okuyorum işte yoksa çok umrumda değil. 2 girls 1 cup izlemek gibi biraz, bir yandan miden bulanıyor ama daha ne kadar iğrençleşebilecek diye izlemeye devam ediyosun. e bari kaliteni muhafaza ette iki gülelim. bu ne böyle 12 yaşında çocukla 19 yaşında gencin laf dalaşı gibi bayağı bayağı. çıtayı yükselt. Hala ağlıyorsa problem yok. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yok abi beğenmedim ben bu işi. foseptik olmuşsunuz siz. Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 adeta çorba içerken Ekmek'e abanan bir kamyoncu sanki, öyle verip veriştiriyor Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 BabacumMostors said: adeta çorba içerken Ekmek'e abanan bir kamyoncu sanki, öyle verip veriştiriyor ekmekten kastın ana ekmekse haklısın. Jim_E_Rustler said: Selam. Selam arkadaşım. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 xunn seni de hiç sevmiyorum. uzun tırnaklı pis adam. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.