Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba paticik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okullar başladı paticik unutuldu üzgünüm ama zaten bu camiaya pek fazla bişey katmadığımı da biliyorum yani yokluğum bişi değiştirmiyor ::( Bundan sonra yine derslere gömülcem o yüzden yine ayrı kalıcaz(çok da umrunuzda ya :D) neyse bayramınızda mübarek olsun iyi zamanlar[signature][hline]extra standart futbolcu
Mesaj tarihi:
said:
RonaldinhO, 14 Kasım 2004 13:40 tarihinde demiş ki:
camiaya pek fazla bişey katmadığımı da biliyorum yani

''Bize verebileceğin hiç birşey yok. Artık senle işimiz kalmadı.''

Bu nedemek ya :) bi yüz milyon bağış yap biz seni affederiz :p

Hoşgeldin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Patideki her üye (en gereksizi bile) bize birşeyler katıyor.Pati kardesim mrk etme unutmayıs biz seny sen derslerden kurtul gel aramısa sık sık :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
hosting parasını ben ödüyorum zaten sen başka seylere calış..

nası yani ?!

-ben ödüyorum arkadaşlar..
-hayır ben
-ben yaptım
-ben yaptım hocam
-hayır ben yaptım

böle bi sahne vardıya hababam sınıfında kimbilir kac okulda kac sınıfta bu espri yapıldı yıllarca bi düşünün.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
hiçbi sınıfta yapıldığını sanmıorum mesela bizim sınıfta biri kalkıp ben yaptım dese herkes ewet o yaptı bizim alakamız yok der :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
Bunlar fani seyler takma kafanı :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 14 Kasım 2004 13:50 tarihinde demiş ki:
hiçbi sınıfta yapıldığını sanmıorum mesela bizim sınıfta biri kalkıp ben yaptım dese herkes ewet o yaptı bizim alakamız yok der :)

ODISGHFOIDSHFOIDSSIHOSHF[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
hoş geldin güle güle :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 14 Kasım 2004 13:44 tarihinde demiş ki:
Patideki her üye (en gereksizi bile) bize birşeyler katıyor.

saol be.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
RonaldinhO, 14 Kasım 2004 13:40 tarihinde demiş ki:
Okullar başladı paticik unutuldu üzgünüm ama zaten bu camiaya pek fazla bişey katmadığımı da biliyorum yani yokluğum bişi değiştirmiyor ::( Bundan sonra yine derslere gömülcem o yüzden yine ayrı kalıcaz(çok da umrunuzda ya :D) neyse bayramınızda mübarek olsun iyi zamanlar

katmaz olurmusun hiç en seksi hatun topiğin sayesinde gözüm gönlüm açılmıştı zamanında...
ya yaa işte böle...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!!
oldu mu?

Mesaj tarihi:
in the end
it doesnt be the matter[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Mesaj tarihi:
ahahahahaha[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
  • Yeni Oluştur...